To jsem tak zlá?

Anonymní
14.6.17 20:00

To jsem tak zla?

Prijde vam normalni ze mi pritel vynada za to ze jsem ho nechala samotnyho v hospe? On tam usnul budila jsem ho a on nesel zbudit, rekl at mu dam pokoj, tak jsme sli domu s malym pesky sami a pak mi vynada ze jsem to pokakala a ze semnou skoncil.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
14.6.17 20:02

Normální mi nepřijde mít dítě s ožralou. O takového bych neopřela ani vidle.Ale vybrala sis ho sama, tak co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
14.6.17 20:04
@Anonymní píše:
Prijde vam normalni ze mi pritel vynada za to ze jsem ho nechala samotnyho v hospe? On tam usnul budila jsem ho a on nesel zbudit, rekl at mu dam pokoj, tak jsme sli domu s malym pesky sami a pak mi vynada ze jsem to pokakala a ze semnou skoncil.

Ahoj, ses si opravdu jistá že je to partner do života?
Je to snad jeho problém že usnul. Já osobně bych mu rekla, že je to jeho vina. Kdyby neusl nic takového by se nestalo. Ať se naučí pít a nebo když je unavený ať jde domů, nemá ti co vyčítat už jen kvůli tomu dítěti. Přece nebudeš s dítětem čekám v hospodě než on se vyspí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.17 20:05
@Burj Chalifa píše:
Normální mi nepřijde mít dítě s ožralou. O takového bych neopřela ani vidle.Ale vybrala sis ho sama, tak co řešíš.

On nepije bylo to vyjimecne, jen byl tak unaveny ze usnul.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
14.6.17 20:05

Tys byla s ditetem v hospode a tvuj pritel tam,,unavou,, nejspis alkoholovou usnul? 8o
Co jste to za lidi? 8o

• Citovat
  • Upravit
36504
14.6.17 20:06
@Anonymní píše:
On nepije bylo to vyjimecne, jen byl tak unaveny ze usnul.

pak mi vynada ze jsem to pokakala a ze semnou skoncil

gratuluji, skvělý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
14.6.17 20:06

Kdybys byla dobrá partnerka, tak počkáš v hospodě a hlídáš mu pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.17 20:08
@Burj Chalifa píše:
Normální mi nepřijde mít dítě s ožralou. O takového bych neopřela ani vidle.Ale vybrala sis ho sama, tak co řešíš.
@jahuhudka píše:
Tys byla s ditetem v hospode a tvuj pritel tam,,unavou,, nejspis alkoholovou usnul? 8o
Co jste to za lidi? 8o

On tam nechtel jit, sel kvuli me, chodime si tam sednout kvuli malymu protoze je tam fotbalovy hriste vedle ty hospody a on tam ma krouzek fotbalu tak na nej cekame vzdycky nez dohraje

• Citovat
  • Upravit
30408
14.6.17 20:08
@Anonymní píše:

Samozřejmě - byl unavený z práce a usnul v hospodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.6.17 20:10
@Anonymní píše:
On tam nechtel jit, sel kvuli me, chodime si tam sednout kvuli malymu protoze je tam fotbalovy hriste vedle ty hospody a on tam ma krouzek fotbalu tak na nej cekame vzdycky nez dohraje

Takže do hospody chodíte kvůli malému. Sbohem tahle diskuze, nebo budu zase ta největší rypna emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
14.6.17 20:11
@hanka.br. píše:
Takže do hospody chodíte kvůli malému. Sbohem tahle diskuze, nebo budu zase ta největší rypna emimina.
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
14.6.17 20:11
@Anonymní píše:

zla nebudes, ale budes zrejme blba, ze s malym dítětem a chlapem, který evidentne nemá konzumaci alkoholu pod kontrolou vymetas pajzly, pac pochybuju, ze v normalni hospode by ho nechali chrapat na stole, aby odrazoval ostatní konzumenty… :roll: 8o

pokud s tebou skončil, tak jedine dobre, ze se ozraleho hovada zbavíš a ze tvůj syn nebude mit ve svém otci vzor :P

• Citovat
  • Upravit
36504
14.6.17 20:13
@Anonymní píše:

takové kultivované. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@hanka.br. píše:
Samozřejmě - byl unavený z práce a usnul v hospodě. :mrgreen:

On spi u vseho, trpi spankovou apnoe, ma cukrovku, je celkove nemocny, ale prece tam na nej nebudu cekat nez se vzbudi. Navic chrape tak ze dela ostudu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
@jahuhudka píše:
Co jste to za lidi? 8o

takove ty typy, co ted lezou do Vymen manzelek, videla jsem po x letech dve epizody a byla to sila - naflakane deti v ustavech, rodina na davkach, doma vyhulujici detem pod nos… :zed: :poblion: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová