Nerosteme :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
28.7.11 21:04
lenka16 píše:
Ted tady čtu tvoji diskuzi. Schválně jsem se šla podívat jak roste druhá dcera. V 6 měs. měla 7,5 kg a 68 cm , v 8 měs. 8,23 kg a 68,5 cm. Divila jsem se, že vyrostla jen o 0,5 cm. Dr. na to nic neříkala. Porodní váha 3,45 kg a 49 cm. Za chvíli je dceři 9 měsíců a za poslední měsíc nepřibrala ani deko. Má pořád 8,20 kg.

tak mame asi hodne peclivou pani doktorku… my rosteme a pribirame, jen pomaleji nez by mel… o proti vrstevnikum jsme fakt malicky,no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.7.11 21:14

já bych ho sledovat zbytečně nenechala, pokud tam nic nebude. V tomhle věku ne

Kdyby byl starší, bylo tam problémy, něco to naznačovalo, tak jo,ale takhle ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.7.11 21:17

prave… my jsme se o tom doma bavily, ze pokud vyjde krev v poradku, tak ho nechceme trapit nejakyma dalsima vecma… kdyby byl nejaky problem, krev by neco naznacila,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.7.11 21:25
Pájinka25 píše:
lísteček píše:
Pájinka25 píše:
Ahojky můj synovec bude mít v srpnu 6 let a měří sotva metr a váží asi 13 kilo :nevim: píchají mu teď nějaké injekce - růstový hormon, nebo tak něco :nevim:
to mozna bezlepkova dieta bude to nejmensi zlo… :nevim: a zacal rust po tech injekcich?
no nevim, bratr mu to píchá už přes rok a vyrostl asi o 5 cm, tak nevim, jestli je to dost nebo ne :nevim: ale ta váha je děsná - 13 kilo 8-o :think:

růstovej hormon bral strejda a je a byl vždy strašně hubenej prý po těch hormonech. Jako chlap má 175cm a 55 kg a sní třeba i 15 švestkovejch knedlíku naposezení a nic nepřibere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.7.11 21:56
valkil píše:
jizvíková píše:
celiakie a postup?no bezlepkova dieta, to je na cely zivot
jinak byste si meli dojit na spec odd na testy endokrinologie, vysetrit rustove hormony
Kamarádovi diagnostikovali celiakii asi v 25 letech a teď ve 40 už prý dietu držet nemusí…
Fakt je to na celý život?

to mu asi povedal nejaky zazracny lekar :-DDD mala som takeho , vdaka nemu som si 15 rokov nicila telo :pocitac: :pocitac: celiakia je dozivotna a jedina liecba je dieta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.7.11 22:06
valkil píše:
pata308 píše:
valkil píše:
jizvíková píše:
jinak byste si meli dojit na spec odd na testy endokrinologie, vysetrit rustove hormony
Kamarádovi diagnostikovali celiakii asi v 25 letech a teď ve 40 už prý dietu držet nemusí…
to mu asi povedal nejaky zazracny lekar :-DDD mala som takeho , vdaka nemu som si 15 rokov nicila telo :pocitac: :pocitac: celiakia je dozivotna a jedina liecba je dieta..
No právě by mě zajímalo, jak to je (hledat se mi to nechce)

no pise aj gabinka ;-) je to fakt takto , doporuc kamaratovi zmenit lekara, na mna na gastre pozrela vo dverach a rovno povedala ze som jasny celiak :-DD to by ma zaujimalo podla coho poznala :-DDD no v siedmich rokoch mi vysadili bezlepkovu , protilatky nulove, zdravotne problemy ziadne :-) a na gastro vysetreni mars 3B :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.7.11 22:08
bonnie14 píše:
jizvíková píše:
valkil píše:
jizvíková píše:
Je to na celý život, intolerance lepku se vyléčit nedá
neni na cely zivot, nekdo se z toho dostane drzenim diety za par let, u nekoho skonci v obdobi puberty a zbytek to ma na cely zivot, syn ji dostal ve dvou letech , po mnoha hospitalizacich na infekcnim se zjistila tato alergie a po trech letech byl zcela v poradku, je mu nyni 17 a problem zadny.

podla mna podobna chyba lekara ako v detstve u mna .. tiez som nemala 15 rokov problemy ziadne .. teda v podstate , mala som chudokrvnost, postupne bolesti klbov, zhorsene vysledky na osteologii.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.7.11 23:28

Já myslím, že jen dr. nechce nic zanedbat. Asi je opatrnější. Naše malá měla při narození 48 cm a 2820 g, takže dost podobné jako u vás. V deseti měsících měla 69 cm a 7650 g. No a teď ve dvou a čvrt roce má cca 90 cm a necelých 14 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
29.7.11 07:58
pata308 píše:
bonnie14 píše:
jizvíková píše:
valkil píše:
jizvíková píše:
Je to na celý život, intolerance lepku se vyléčit nedá
neni na cely zivot, nekdo se z toho dostane drzenim diety za par let, u nekoho skonci v obdobi puberty a zbytek to ma na cely zivot, syn ji dostal ve dvou letech , po mnoha hospitalizacich na infekcnim se zjistila tato alergie a po trech letech byl zcela v poradku, je mu nyni 17 a problem zadny.
podla mna podobna chyba lekara ako v detstve u mna .. tiez som nemala 15 rokov problemy ziadne .. teda v podstate , mala som chudokrvnost, postupne bolesti klbov, zhorsene vysledky na osteologii.. :nevim: :nevim:

podle mě to, co popisuje Bonnie, bude pravděpodobně alergie na lepek.

A ON JE ROZDÍL MEZI INTOLERANCÍ (CELIAKIE) A ALERGIÍ. Z alergie lze vyrůst, intolerance je doživotní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
29.7.11 08:10

jaj tak to se omlouvam, mas pravdu :)
jinak je fakt, ze i u nas byl kluk mensi a i ty nemoci… :think:
no zas jsem o neco moudrejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek