Nerozumím chování sestry

30.5.19 17:11

Jezis, a jak dlouho tam bude segra jeste bydlet, kdyz uz pracuje? U Tebe to chapu, pokud jeste studujes, pokud ne, uz bych sla pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
30.5.19 17:13

A co na to rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
30.5.19 17:16

Jste obě dospělé, měly byste jít každá do vlastního. Že si jdete na nervy, tomu se vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
30.5.19 17:20

No v pubertě bych řekla, že si sourozenci dělají různé naschvály a „nesnáší se“, ale minimálně sestra už by měla mít pubertu za sebou…Je divné, že ve svém věku je tak nezralá a nedospělá (třeba je vůči tobě i zakomplexovaná a tak tě „trestá“)…Na koleji bydlet nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.19 17:21

Proč sestra v 25 ještě bydlí doma? Taky jsem byla se ségrou v jednom pokoji, ale po dokončení školy jsem se okamžitě odstěhovala. A to jsme na sebe nebyly hnusné.

• Citovat
  • Upravit
14955
30.5.19 17:22

Pokud máš práci, našla bych si podnájem a šla bych z domu, když je sestra pecivál a i při práci sedí v dětském pokojíčku. Pokud chceš studovat, šla bych na koleje, pokud tě rodiče podpoří jinak bych studovala dálkově u práce. Já odešla z domu po maturitě a to jsem měla pokoj sama pro sebe. Mít tam takovou nevyrovnanou sestru, tak pádím, až se za mnou práší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
30.5.19 17:23

Sestra je nezralej labil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.5.19 17:24

Ona si na tobě léčí svoje mindráky a ty si to necháš líbit. Když se neumíš ozvat, tak trp. Srovnat už jsi ji měla dávno. V pětadvaceti není normální bydlet u rodičů a ještě s mladší ségrou v pokoji.

• Citovat
  • Upravit
141
30.5.19 17:33

Sestra nema pritele? Pracuje a deli se o pokoj z mladsi segrou.Noo asi ji dela dobre si na tobe zvedat ego :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
30.5.19 17:38

A proč nemáte nastavená nějaká pravidla? Třeba že prostě od 23:00 bude klid, v luxování se budete střídat, apod. A když dělá chytrou a povyšuje se, tak bych jí řekla že ve svém věku už by v dětském pokojíčku bydlet neměla. Když si chce hrát na chytrou a dospělou, tak ať je. Já v jejím věku už dva roky bydlela se svým současným přítelem a předtím v podnájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.5.19 17:45

Nastavit pravidla, ideálně napsat na viditelné místo a obě podepsat.
Co na to říkají rodiče?
Ale úplně nejlepší by bylo kdyby ses jí naučila stírat jako ona tebe.
Nejspíš je nasr. sama na sebe a na tobě se vybíjí. V 25 bydlet u rodičů, když už několik let pracuje. 8o já už měla 4 letý dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.5.19 17:49

Necháš se sebou zametat. Měla jsi ji utřít už dávno. Normální šikana. Ona je agresor a ty oběť, která věčně drží hubu a krok. Sestra si na tobě normálně léčí svý komplexy. Udělala bych bugr. Sedněte si všichni i s rodiči dohromady a to, cos nám tady napsala, přede všemi přečti. Zároveň jí řekni, že její nadvláda končí, že se jí nebojíš, trvej na sepsání pravidel a každé nedodržení tvrdě trestej. Schválně čumí na film do tří? Udělej jí to samé. Nevyluxuje, nedělej to taky, nebo si vyluxuj jen svou půlku u své postele. Říká ti, že jsi tlustá? Řekni jí, že je zakomplexovaná, ještě bydlí u rodičů a nezmůže se ani na chlapa. Jdi do ní tvrdě. Však ona zkrotne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.5.19 17:58

Děkuju, přesně to jsem potřebovala „slyšet“. Chtěla jsem vědět, jestli si jen něco nenamlouvám. Promluvím s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.5.19 18:00

Tady platí přísloví Na hrubý pytel hrubá záplata. Se slušností nikam nedojdeš, bude tě deptat víc a víc - takže nenech si nic líbit, jak už psaly holky, musíte si nastavit pravidla, proberte to i s rodiči. Ty zřejmě ještě studuješ, ona vydělává, ať si najde svoje bydlení. Já v jejím věku měla roční dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.5.19 18:01

Já teda v první řadě nechápu potřebu dvou dospělých ženských bydlet u rodičů a sdílet spolu jeden pokoj. :think: ve věku tvoji ségry mám druhé dítě a 6 let sem pryč z baráku. Jsi plnoletá, pokud je ségra tak zakrnělá a hodlá viset rodičům na krku věčně, tak ty nemusíš, najdi si brigádu a jdi třeba někam na spolubydleni. Budeš mít klid. Jinak se obě chováte jak děti a ne dospělé ženské :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová