Nerozumím výplatní pásce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Oluska No pokusím se to nějak příští týden vyřešit s mojí vedoucí tak jsem zvědavá o co tedy jde. Po mě chtějí zaplatit peníze, ale že jsem já měla dostat od nich peníze za to, že jsem uzavřela 3 smlouvy tak to tedy ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, v mém zaměstnání je to tak, že jsme si objednávali stravenky na tři měsíce dopředu a z výplaty nám byla okamžitě stržena poměrná část a pak se ještě dělalo roční zúčtování stravenek, kdy jsme dopláceli stravenky, když jsme byli na dovolené, nemocenské u lékaře apod., vždy se to dělalo v tomto období
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kůželíná U nás se to dělalo tak že jsme dostali stravenky dopředu a hned to strhli z výplaty. Jsem od 7.října na neschopence, a v listopadu v říjnové výplatě taky byli strženy stravenky, ale to jsem jich dostala asi 5 nebo nějak tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nb jasně, a ty když jsi dostala dopředu, dejme tomu na červenec 20 stravenek a byla jsi v červenci na dovolené, tak o to míň stravenek jsi dostala na srpen? Nebo vy jste měli nárok na stravenku, i když jsi nebyla v práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kůželíná Pak jsem dostala méně stravenek v následujícím měsíci. Právě, že by početně vše mělo sedět tak nevím za co ty peníze po mě chtějí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak v tom případě by opravdu po tobe neměli nic chtít, určitě se to vysvětlí, škoda každé kačky, kterou bys musela odevzdat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kůželíná Přesně tak, škoda každé kačky. Né že bych dělala zle kvůli takové částce, ale tak vzhledem tomu, že čekáme miminko a bydlíme v novostavbě kde je pořád potřeba něco dodělávat tak se hodí každá koruna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nb
Mě napadá, nedělala jsi ve státním podniku? Jen odpověď ano, ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nb
A když tam máš psáno přečerpané stravenky, tak pořád tam máš dobírka 0 ne? Jestli je to tak, jak myslím, tak to je jen nějaká informace pro ně.. Tak jako ti chodí výplatní páska s daní..Nebo máš tam napsaný do kdy to máš zaplatit a hlavně komu? A když ti řekli, že až začneš chodit do práce, že se to srovná? A kdyby něco chtěli zaplatit, tak přece nebudou čekat tři roky?
Mně ty výplatní pásky chodily taky
. A se stravenkama jsme to občas nechápali..Bylo třeba nějaký zúčtování a paní jich dostala třeba 30
. A my měli období, že jsme třeba výplatní pásky nedostávali.. Najíždělo se na nový systém, který prostě nefungoval..Jo paráda státní podnik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 ji mám tam psáno dobirka 0. Ale když jsem volala na personální tak mi paní řekla, že mi přijde poukázka poštou nebo tak něco a s tou to mám jít zaplatit. Ale jinak mám u ty částky za stravenky napsáno že je to poptávka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nb
Když si pracovala 3 měsíce, tak je to asi 60 stravenek..Kdyby to bylo pár korun, ale tolik? Mně přijde, že ti je omylem teda dali navíc a teď je chtějí zaplatit a to vlastně v plné ceně. Stravenka v hodnotě třeba 60,– zaměstnance stojí třeba 17,–.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 nn žádné jsem navíc nedostala to mám propočítaný. Jinak jsem hradila 14 Kč za stravenky. Právě jak mám vše propočítány tak mi nejde na rozum, že bych jim něco mela zaplatit. No v úterý tam na ně vlitnu. A pokud to budou chtít zaplatit tak já se hned ozvu, že oni mi zase dluží za to že jsem jim založila 3 smlouvy během zkušební doby kdy jsem ani nebyla počíná zakládat. A že i tak mi strhli 20% z výkonnosti mzdy kdy oni na to neměli absolutně z žádný právo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to žádej vysvětlení.. Proč to tak je.. Po tomhle co jsi napsala, jsem si na 100% jistá, že jsme dělali u stejného podniku… ![]()
A to strhávání peněz je normální, my to měli každý měsíc, i když jsme se snažili.
Takže asi tak. Nebyl u nás nikdo, kdo byl v pohodě..
@Nb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 ji také si myslím, že se jedná o stejný podnik. Já už, ale vim, ze s nimi nechci mít po mateřské nic společného.
jsem zvědavá jak mi to oduvodni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit