Nervák na zádech

10142
21.10.11 21:24

Nervák na zádech

holky,

mám takovou „kobercovou“ záhadu u naší skoro roční holčičky. Malá leze, převaluje se ze zad na bříško a obráceně, sedí a sama si sedne, stoupá si, chodí okolo nábytku. Ale, když si hrajeme v obýváku, kde má ty svoje pěnové puzzle, leze všude možně, po koberci, ale když náhodou skončí na tom koberci či puzzlích na zádech, bud že tak přepadne, nebo jí tak položím, tak se mi neobrátí zpátky na bříško a že by třeba odlezla. Normálně se přitom otáčí na břicho jak blecha (třeba v posteli), záda vše je OK, ale tohle je mi teda záhada. Ona tak zůstane ležet na zádech a vzteká se jak blázen, kope nohama 8-o Vůbec se jí to nelíbí, proč se ale neotočí, když to umí? Ríkám si, jestli to třeba není tvrdou podlahou, že se jí na ní blbě otáčí, ale to je asi blbbost, pro mě je to záhada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
21.10.11 21:27

Tak tohle vrtá hlavou i mně :lol: . Někdy je to v pohodě, ale někdy vyvádí, tak jí raději rovnou pokládám na 4 a když si lehne sama, tak se už nevzteká :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.10.11 21:29

jako že když jí položíš na záda, tak se taky vzteká? No, ale otočí se ti zpátky ne? Ona ne, zůstane tak a vzteká se…přitom jí položím třeba do postýlky na spinkání a ve vteřině je na břiše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
21.10.11 21:30

Tak přesně tohle dělal malej taky. Na posteli v pohodě, ale jak se octnul na zádech na zemi, tak nevěděl co dělat a většinou začal řvát. Proč, to nevim, ala každopádně už ho to přešlo :nevim:
A neteř byla to samý, takže je to asi normálka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.10.11 21:32

Třeba přijdeme z pokojíčku kde jsem jí přebalovala a tam se celou dobu točí na břicho, pak jí přenesu do obýváku, dám na koberec s hračkama (na záda) a začne se vztekat, brečet, občas se nohama odkopává po koberci. Tak jí dám na bříško nebo na kolínka, ona si třeba sedne a pak si na lehne v pohodě na záda a blbne s hračkama. Hlavně se teda úplně v pohodě přetočí. Řekla bych, že na nás hraje divadlo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.10.11 21:32
Temaho píše:
Tak přesně tohle dělal malej taky. Na posteli v pohodě, ale jak se octnul na zádech na zemi, tak nevěděl co dělat a většinou začal řvát. Proč, to nevim, ala každopádně už ho to přešlo :nevim:
A neteř byla to samý, takže je to asi normálka :nevim:

no, to jsi mě docela uklidnila..vím, že záda DR kontroluje a to je vše v pořádku, ale tohle je pro mě teda záhada. Dnes se tak vztekala půl hodiny, úplně rudá, pak jsem jí přetočila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
21.10.11 21:36
petratavali píše:
Temaho píše:
A neteř byla to samý, takže je to asi normálka :nevim:
no, to jsi mě docela uklidnila..vím, že záda DR kontroluje a to je vše v pořádku, ale tohle je pro mě teda záhada. Dnes se tak vztekala půl hodiny, úplně rudá, pak jsem jí přetočila..

Určitě to taky přejde :palec: Malej je teda skoro vždycky nespokojenej na zádech, hlavně při přebalování :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.10.11 21:51

Já se třeba bála, jestli jí nějak nebolí záda, ale to by se neotáčela vůbec, jen mi to vrtalo hlavou…a doktor by si všiml, že není něco v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
21.10.11 21:54

Myslim, že jestli se pohybuje normálně, tak v zádech problém :nevim:
Já nevim, mě to přišlo, že se bojí nebo co, a to se otáčet naučil na zemi :nevim:
Ale už ho to přešlo, takže to neřešim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.10.11 22:23

téma pro mě :palec: taky jsem nad tím tuhle přemýšlela, a to já nevysledovala ani na jakém povrchu, spíš jakou má náladu :lol:

• Citovat
  • Upravit
5055
21.10.11 22:54

ja jsem to taky nepochopila, kdyz to umi proc se neotoci… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.10.11 07:37

Peti, ahoj :mavam: :mavam: :mavam:
Jak psaly holky je to normal.Ta tvoje čertice je jen vzteklá, že je na tvrdym :mrgreen: . Tohle mi taky Honzik dělal. Tak jsem ho prostě otočila a bylo po vzteku. Ale dělal to jen chvilku, pak už mu to přestalo vadit. No a představ si, že ten náš umělec se všechno naučil na měkounkym podkladu, na posteli nebo na gauči. Naučil se tam plazit, lézt, sedět a pak i stoupat si. Když jsem se ptala doktorky jestli to něčemu nevadí, tak mě uklidnila, že opravdu ne :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí