Nesamostatné "líné" dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27698
31.10.21 09:19
@blumen píše:
Hehe, jednou si mohla jit do obchodu koupit za sve penize hracku, o ktere mluvila snad 3 mesice, manzel najednou povolil a rekl, ze az se oblece, pujdou. Nez jsme se stihli otocit, tak snad behem jedne minuty stala v obyvaku komplet oblecena i s bundou a salou. My byli uplne v soku tehdy :mrgreen: uz se to ale nikdy neopakovalp 8)

je zajímavý že když něco moc moc moc chtějí vyvinou nadpozemskou rychlost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
31.10.21 09:21
@Kipa22 píše:
Mám z vás pocit, že svého dítěte máte plné zuby a jste na něj alergická.

zeptám se tě jinak, máš pět hodin na to čekat až se tvoje dítě obleče aby jste mohli jít do školky nebo do školy? Máš čas s ním tři hodiny stát před výlohou než si jí prohlédne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.21 09:51

@ka2ka Tyhle výkřiky do tmy neřeš, jsou holt na světě i tací, kteří mají potřebu sdělovat své pocity na potkání i bez vyžádání. :lol:

• Citovat
  • Upravit
27698
31.10.21 09:55
@Anonymní píše:
@ka2ka Tyhle výkřiky do tmy neřeš, jsou holt na světě i tací, kteří mají potřebu sdělovat své pocity na potkání i bez vyžádání. :lol:

vím jen by mě zajímalo jestli na to někdo má čas naše dítě právě hodinu snídá i když ho popoháním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.10.21 10:01
@ka2ka píše:
vím jen by mě zajímalo jestli na to někdo má čas naše dítě právě hodinu snídá i když ho popoháním

ikdyž jsem byla na RD a čas jsem měla, tak nervy ne. Protože pak se během toho dne nic jiného nedělalo. Snídaně přešla v oběd, pak půl dne oblékání… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.10.21 10:15

Já a starší syn máme adhd, ranní vstávání oddalujeme, co to jde, ale když už vstaneme, tak hrc prc a jsme na odchodu. Mladší syn vstávání taky oddaluje, ale je pak jak zpomaleny film. Co začal školní rok, ani jednou jsme nevyrazili z domu včas. :zed: Ovšem i starší mívá podobné zaseky. Včera měl spát u babičky, ve 2 odpoledne jsem mu začala říkat, ať si sbali věci, že musíme vyrazit. Vyrazili jsme o půl 5. Tridil si lego, neměl čas. :lol:
Rada bych řekla, že si časem zvyknes, ale nezvyknes. U nás je pořád řev. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
31.10.21 18:12
@ka2ka píše:

S popohanenim hodinu a bez popohaneni i tri :mrgreen:
Je to priserny proste.
S mladsim to vse odsypa. Se starsi zvazuju uz predem, zda mi nekam stoji jit, za ty nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
31.10.21 18:29
@blumen píše:
S popohanenim hodinu a bez popohaneni i tri :mrgreen:
Je to priserny proste.
S mladsim to vse odsypa. Se starsi zvazuju uz predem, zda mi nekam stoji jit, za ty nervy :mrgreen:

před chvílí jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi už hodinu ho připravuju na to že se půjde vykoupat další hodinu ho tam budu nahánět :roll: a uprostřed toho mi došlo že už jsem fakt zvyklá mu to neustále omýlat jak magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.10.21 18:51

@ka2ka já na tuhle diskuzi myslím celý večer, protože se starší zasekl u Lega, nemá hotové úkoly a nestihneme se kvůli němu podívat na tradiční halloweenskou pohádku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.10.21 19:28

Tohle je dobré, jak já v některých komentářích poznávám naši rodinu. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
31.10.21 22:11
@ka2ka píše:
před chvílí jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi už hodinu ho připravuju na to že se půjde vykoupat další hodinu ho tam budu nahánět :roll: a uprostřed toho mi došlo že už jsem fakt zvyklá mu to neustále omýlat jak magor

Tak zrovna koupani je u nas popularni, s tim problem neni zadny, ovsem problem je dostat ji z vany!!! :mrgreen: A vycistit si pak zuby a do pyzama :mrgreen: ona vypusti vanu a dalsich 20 minut je schopna v ni sedet a uklizet hracky do kosiku :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
31.10.21 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
31.10.21 22:24
@blumen píše:
Tak zrovna koupani je u nas popularni, s tim problem neni zadny, ovsem problem je dostat ji z vany!!! :mrgreen: A vycistit si pak zuby a do pyzama :mrgreen: ona vypusti vanu a dalsich 20 minut je schopna v ni sedet a uklizet hracky do kosiku :zed: :lol:

u nás je problém že voda by měla být teplá normálně je schopný se koupat v ledové vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.11.21 16:12

Možná je to trochu o přístupu a vašem vnímání. Chápu, že máte pocit, že by měl umět to či ono, ale každé dítě má svoje tempo a tím, že ho vystavujete tlaku, to bude třeba ještě horší. Někdy stojí za to si s ním třeba o některých věcech promluvit a neřešit jen to, jak ho k něčemu donutit. Děti potřebují hranice, ale taky potřebují pochopení a třeba i pohled na situaci z jiné strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
1.11.21 17:19

@Atka6 Jistě že má každé dítě své tempo. Ale kdybych ho respektovala, musela bych si brát do školky spacák. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí