Nesamostatné "líné" dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27666
1.11.21 17:21
@lombrico píše:
@Atka6 Jistě že má každé dítě své tempo. Ale kdybych ho respektovala, musela bych si brát do školky spacák. :cert:
:lol: ano pokud to tempo budu respektovat tak náš třeták ještě nenastoupil ani do školky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85361
1.11.21 21:57

@Atka6 moje dcera ma sve tempo, ano, ale i tak do skoly dojit na 8 musi a ja do prace :nevim: na 11 by to stihla asi tak akorat, to jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.25 17:37

Ráda bych vás potěšila a budu vám přát, aby se to změnilo. My s dcerou s tímto bojujeme od mala. Dnes je jí skoro 15 a žádná změna k lepšímu ba naopak. Sama už si nevím rady. Takže pevné nervy a držte se. Od jiných kteří si tímto neprojdou, tak nemohou rozumět, takže já vás chápu víc než kdo jiný. Nejste v tom sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
2.6.25 19:51
@Anonymní píše: Více

Moc hezky o svém dítěti nemluvíš. Mám pocit, že jsi na něj alergická a tresty nešetříš. A cos svou výchovou vyřešila? Nic, jen si nas. raná a dítě si odnese z dětství, že stojí za h.ovno. To tě nikdy nenapadlo ho třeba nechat vyšetřit u klinického psychologa? To tě nikdy nenapadlo, že když tvé výchovné metody neúčinkují, že by bylo dobré se nad tím zamyslet a zvolit jiný přístup? Tresty neúčinkují, jen napáchají spoustu škod, přesto je tvrdošíjně naše společnost prosazuje. :zed: Navíc všichni vždy tvrdí, jak jsem outlocitná, když říkám, že umístění dítěte v takto nízkém věku do školky škodí a pak se diví, když pak není dítě v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
2.6.25 22:33
@Kipa22 píše: Více

co tě vede k tomu, peskovat zakladatelku téměř po 4 letech? :roll: :roll:
předpokládám, že dítě i zakladatelka za tu dobu jsou již úplně jinde se vztahy a problmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
3.6.25 06:16
@LenZa21 píše: Více

A co takhle nechat dceru vyšetřit klinickým psychologem? Může za tím být klidně diagnóza. Průměrné, nadprůměrné ani velmi vysoké IQ nevylučuje závažné diagnózy.

• Citovat
  • Upravit
5959
3.6.25 12:46
@stinga píše: Více

Asi jsem překoukla datum. A že mě umravňuješ. Na peskování jsi tu odborník ty, já ti v této dovednosti nesahám ani po kotníky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
3.6.25 13:20

ale ale, ty peskuješ ostatní v téměř každé diskusi, že nejsou dost chumláčkoví a vstřícní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
3.6.25 14:06
@stinga píše: Více

Když jde o děti, neznám bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.6.25 14:41

Ale dej si pokoj. Tohle jsou nesmysly. Chce to kombinaci pozitivni a negativni motivace. Takze odmeny a sankce. Jmenuje se to prijeti odpovednosti za sve jednani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí