Neschopenka a povolenka být mimo domov, jak je to s přesunem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
11.6.18 20:47
@Mikinka90 píše:
A někam letět to už je snad úplně něco jinyho ne?

ale snad dovolená jako dovolená. a stan já beru jako dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.18 20:49

@mamina2017 ono je asi úplně jedno jak vy co berete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.6.18 21:06

Mně jo, ale doktorovi a sociálce určitě ne. zakladatelka si to představuje jak Hurvínek válku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.18 21:24

@mamina2017 já vím, nechci se tu dal s někým dohadovat :kytka: Proto ať každý usoudí sám co by měl a neměl dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.6.18 22:20

@Mikinka90 i kdyby jsi v tomhle treba mela pravdu (nebudu tu polemizovat, ale dr za to proste odpovedny je, kdyz ti tu PN napsal), tak proste pod stan je to blbost a to mi nevymluvis :mrgreen: nema proste cislo popisne a jak te jako socialka najde? 8o ma asi cas a chut litat nekde po kempu a hledat nejakou prepsanou neschopenku…kazdy sveho stesti strujce…ja bych nesla pod stan ani tehotna bez PN a nejakych problemu :nevim: popravde sem si nedovolila optat se na prepsani na chalupu na hory, prijde mi to ujety :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.6.18 22:40

Jsem taky na rizikovym a musim rict, ze me to omezeni vubec nevadi. 6 hodin vychazek mi bohate staci, a je parada si oddechnout od toho stresu v praci. Muzu se v klidu tesit a pripravovat na miminko a hodne odpocivat - o coz jde v mem pripade predevsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
12.6.18 07:16

@Mikinka90 Nevím, proč tak útočíš. Já ti říkám, jaký je normální postup. Pokud děláš někde, kde přeřazení na jinou práci není možný, tak jdeš na neschopenku. Píšu to všeobecně, nevím, kde si pracovala. Ani kde pracovala zakladatelka, ale jsou práce, kde tě přeřadit lze. Na chatu nebo třeba k rodičům si dát neschopenku samozřejmě můžeš, ale pod stan se mi to jeví jako dovolená a to těžko můžeš dodržovat vycházky. Do wellnes taky můžeš jen v rámci vycházek. Máš pracovní neschopnost, tak musíš dodržovat určitý režim. To, že ti třeba aktuálně nic není, na tom nic nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33685
12.6.18 08:55
@Mikinka90 píše:
Já teda vůbec nerozumím tomu co na tom nechápete? To že je někdo na neschopence neznamená, že musí 24/7 sedět doma na prdeli. Změnit adresa si myslím, že ti do toho kempu půjde jestli má nějakou adresu což určitě má. Hlavně je minimální pravděpodobnost, že tě tam někdo přijede zkontrolovat. Nevím proč by to nešlo známa si taky nechala adresu předělat na chatu, protože tam jela na par dni má tam klid a odpocine si tam což vy v kempu určitě taky a jestli to tam mate ráda tak jeďte nevím proč kvůli tomu přijít o příjemnou dovolenou. Pokud vám to zdravotní stav dovolí a už nekrvacite

Nemusi sedet doma 24hod, proto jsou vychazky aby to tak nebylo. Ma neschopenku, neni na dovolene. Pokud tam tak moc chce jet tak at prerusi neschopenku a vezme si dovolenou. Co na tom nechapes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.6.18 09:17

Omlouvám se zakladatelce, toto vše se týká jen @markyska82 . Kéž by měla i takovou citovou vazbu k miminku, s kterým je už ted 24 hodin, jako k nějakým známým, které vidí 1krát do roka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
12.6.18 10:27

@mamina2017 samozřejmě,že mám citovou vazbu k miminku. je to mé druhé dítě, vymodlené po 4,5 letech. A ti známý jsou jako moje rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 10:43

@markyska82 ahoj kocko, z místních rypalek si nic nedělej. Ja mam také PN a řešila jsem s doktorem svatbu kamarádky. Koná se v jednu sobotu daleko za Prahou, ma tam byt nečlen před a po. A sestřička me uklidnovala, ať vuuuubec nic neřeším. Ze v pátek vypise změnu adresy, v pátek odpo jim to tam odešle, ono jim to přijde v pondělí, to znamená na novou adresu nikdo nepřijde a kdyby přišel na starou, tak mam od lékaře potvrzené, ze v tu dobu jsem mohla byt jinde. Takže uveď číslo chatky toho správce.
Ja série podobnou situaci pak na léto, kdy jsem chtela jet na chatu (taky akce jednou za rok, super lidi, uprostřed lesa)…chata je sice zdena, ale adresu nemá. Jedna se o základnu pionýrů, kdy pošta se vždy odesilala do 2km vzdálené vesnice do obchodu. Ale to je za dlouho, to zkusím jeste vymyslet. Tak podobne jako ja se svatbou to normálně vysvětli svému doktorovi a třeba neco vymyslite.

• Citovat
  • Upravit
1957
12.6.18 10:54

Jeee tady se člověk dozví, že stanování je život ohrožující činnost :) viděly jste někdy v poslední době nějaký moderní stan? A víte, že existují věci jako je nafukovací postel? A že v kempech běžně bývají sprchy i toalety? Těhotná samozřejmě stanovat může, vaše argumenty jsou pouze moralizující, jak si dovoluje být na PN a užívat si!! Hanba jí!
@markyska82 Prosím tě hlavně si to moc užij, ano? Normální člověk se z jednoho víkendu za půl roku nepo…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
12.6.18 11:09

@Maui52 Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.6.18 11:18

@Maui52 Já ti můžu říct, že viděla. Jezdím pod stan pravidelně a trávím v něm dost času. Ale nikdy by mě nenapadlo jít za doktorem, když jsem na PN, s tím, že pojedu do kempu pod stan. A nedovadu si představit, že to někdo do kempu přepíše. Jako do chaty proč ne, ale jak pak bude někdo hlídat, jestli jsi opravdu v tom stanu? A jak daleko od něj můžeš?? Fakt bych se bála toho, že dojede sociálka a bude problém.

A jinak kamarádce se takové stanování vymstilo. Taky keců, jak to ničemu nevadí, a co všichni mají a pak přišlo nachlazení a infekce, protože zrovna nebylo počasí a byl konec. :( A to jeli jen na víkend a rizikové neměla. Taky už na to kouká jinak. Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.6.18 11:50

@P4ja to nema cenu resit :mrgreen: jako mne by bylo i blby za tim dr jit, ze chci jet pod stan, ale kazdeho svedomi ze ;) nekdo je holt opatrnejsi, boji se nachlazeni, zanetu mocaku a tak…

vsem preju pohodove tehotenstvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky