Neschopenka a povolenka být mimo domov, jak je to s přesunem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2809
13.6.18 21:01

@P4ja vim,ze je to o doktorovi.jen mi slo o to, zda to jde do kempu nebo ne. Jen jsem zvszivala, ze kdyby to slo, tak na 3-4 dny. Ale reakce des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
13.6.18 21:03

@markyska82 tak na blbou otázku blbá odpověď. Musíš mít chytrý dotaz a ne takovou krávovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
13.6.18 21:08

@mamina2017 hm.nedavno jsem mluvila se znamou co dela sestricku na ortopedii a ona mi rikala, ze uz neschopenky do kempu psaly a bylo to v pohode. Tak kdyz zakladatelka zalozila tuto diskuzi, tak jsem se divolila taky zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.6.18 21:10
@markyska82 píše:
@P4ja vim,ze je to o doktorovi.jen mi slo o to, zda to jde do kempu nebo ne. Jen jsem zvszivala, ze kdyby to slo, tak na 3-4 dny. Ale reakce des

Zase je to o doktorovi. To místo musí být dohledatelné a musí mít č. p. nebo něco podle čeho tě najdou. Pokud se jim to nepovede, tak je to tvůj problém. Kemp sice asi č. p má, ale stan těžko. A jak budeš dodoržovat vycházky??? Budeš pořád v tom stanu a nebo v areálu kempu nebo jak? Už jsem psala, bála bych se, že dorazí kontrola a PN mě seberou, protože to můžou považovat za porušení léčebného režimu, i když ti to doktor povolí. A pak ještě budou řešit, jestli věděl o tom, že budeš spát ve stanu.

Jinak morální aspekt neřeším, už jsem se vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.6.18 21:14
@markyska82 píše:
@mamina2017 hm.nedavno jsem mluvila se znamou co dela sestricku na ortopedii a ona mi rikala, ze uz neschopenky do kempu psaly a bylo to v pohode. Tak kdyz zakladatelka zalozila tuto diskuzi, tak jsem se divolila taky zeptat

Tak to zkus a uvidíš. Jen aby tě nehnal do práce, když můžeš jet pod stan. Ono asi pochroumané rameno, je trošku něco jiného než rizikové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
13.6.18 21:15

@markyska82 jak říkám., když tak všechno víš, tak se neptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.6.18 02:41

Podle mě to většina doktoru na zadost pn prepise na jakoukoli konkrétní adresu s c. p. bez nejakeho zkoumani. Druha věc je, zda v případě realizace kontroly ze sociálky projde, že je prace neschopna na rekreaci v kempu kde stanuje.. Tchyně měla popotahovani od Ossz i za to, ze si dovolila vyjit na vlastní zahradu/ a ne že by tam pracovala nebo vysedavala mimo vychazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32140
16.6.18 08:58

@jankajj Při vycházkách jí popotahovali, že byla na svojí zahradě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.6.18 11:35
@Monchichik píše:
@jankajj Při vycházkách jí popotahovali, že byla na svojí zahradě? :think:

Mimo vychazky tesne po návratu od lékaře ještě v kabatu šla po vlastní zahradě před svým barákem. A do toho kontrola a buzerace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32140
16.6.18 11:44

@jankajj No tak ale bylo to mimo vycházky a určitě se to vysvětlilo,když šla od lékaře,ne? Zase musíš uznat, že fůra lidí ty vycházky nedodržuje a mají stupidní výmluvy, takže se už skoro nikomu nevěří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí