Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja vim,ze je to o doktorovi.jen mi slo o to, zda to jde do kempu nebo ne. Jen jsem zvszivala, ze kdyby to slo, tak na 3-4 dny. Ale reakce des
@markyska82 tak na blbou otázku blbá odpověď. Musíš mít chytrý dotaz a ne takovou krávovinu.
@mamina2017 hm.nedavno jsem mluvila se znamou co dela sestricku na ortopedii a ona mi rikala, ze uz neschopenky do kempu psaly a bylo to v pohode. Tak kdyz zakladatelka zalozila tuto diskuzi, tak jsem se divolila taky zeptat
@markyska82 píše:
@P4ja vim,ze je to o doktorovi.jen mi slo o to, zda to jde do kempu nebo ne. Jen jsem zvszivala, ze kdyby to slo, tak na 3-4 dny. Ale reakce des
Zase je to o doktorovi. To místo musí být dohledatelné a musí mít č. p. nebo něco podle čeho tě najdou. Pokud se jim to nepovede, tak je to tvůj problém. Kemp sice asi č. p má, ale stan těžko. A jak budeš dodoržovat vycházky??? Budeš pořád v tom stanu a nebo v areálu kempu nebo jak? Už jsem psala, bála bych se, že dorazí kontrola a PN mě seberou, protože to můžou považovat za porušení léčebného režimu, i když ti to doktor povolí. A pak ještě budou řešit, jestli věděl o tom, že budeš spát ve stanu.
Jinak morální aspekt neřeším, už jsem se vyjádřila.
@markyska82 píše:
@mamina2017 hm.nedavno jsem mluvila se znamou co dela sestricku na ortopedii a ona mi rikala, ze uz neschopenky do kempu psaly a bylo to v pohode. Tak kdyz zakladatelka zalozila tuto diskuzi, tak jsem se divolila taky zeptat
Tak to zkus a uvidíš. Jen aby tě nehnal do práce, když můžeš jet pod stan. Ono asi pochroumané rameno, je trošku něco jiného než rizikové těhotenství.
Podle mě to většina doktoru na zadost pn prepise na jakoukoli konkrétní adresu s c. p. bez nejakeho zkoumani. Druha věc je, zda v případě realizace kontroly ze sociálky projde, že je prace neschopna na rekreaci v kempu kde stanuje.. Tchyně měla popotahovani od Ossz i za to, ze si dovolila vyjit na vlastní zahradu/ a ne že by tam pracovala nebo vysedavala mimo vychazky.
@jankajj Při vycházkách jí popotahovali, že byla na svojí zahradě? ![]()
@Monchichik píše:
@jankajj Při vycházkách jí popotahovali, že byla na svojí zahradě?
Mimo vychazky tesne po návratu od lékaře ještě v kabatu šla po vlastní zahradě před svým barákem. A do toho kontrola a buzerace.
@jankajj No tak ale bylo to mimo vycházky a určitě se to vysvětlilo,když šla od lékaře,ne? Zase musíš uznat, že fůra lidí ty vycházky nedodržuje a mají stupidní výmluvy, takže se už skoro nikomu nevěří ![]()