Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pohodě zajdi za praktikem, pokud je normální, tak to pochopí. Já vypisuji neschopenky místo gyndy běžně i mimo ivf, většina pacientek tam právě nechce mít razítko z gynekologie z nejrůznějších důvodů
Nám na IVF dávali razítko z gyndy, ne z CAR. Jinak bych taky zašla za praktikem. Co je zaměstnavateli do toho, s čím marodím.
Ahoj všem snazilkam. Měla bych dotaz, s mužem se chystáme na IVF, vzhledem k postupu jaky u nej je doporučeno v den odběru vajíček zůstat doma a po transferu také a to minimalne tři dny, jak nám sdělil doktor. Ale u mě je problém, ikdyz mám nasetrenou dovolenou, tak si nemůžu vzít, protože je moc práce a nikomu nám ji neschválí, nejdříve až tak v půlce záři, ja už ale nějak nemá sílu dal ještě čekat na záři, doktoři nám nabídli ze mi napíši Neschopenka, ale asi si dovedete představit co to je dojit s neschopenkou a razítkem z CAR. Rada bych požádala obvodní, ale přiznám se ze nevím jak na to, nevím jestli ji zadat o neschopenku nebo proste dojit v den kdy to budu potřebovat a něco snad předstírat.. Ani nevím jak to s neschopenkou funguje v životě jsem nemarodila… Proste nevím jak to vyřešit nemusela nektera z vás to také takhle řešit, co mi poradíte??