Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může a nemusí. Jediné co můžeš dělat je zajít si na gynekologii, kde ti změří případně HCG, které bude klesat. Ale nevím vcelku k čemu by ti ta informace byla ![]()
Teď to tak mívám. Těhotná nejsem. Zkus si udělat test nebo zajit na krev, pokud mas vnitřní pocit, ze to má smysl
Může to být cokoliv. Kamarádka to měla téměř stejně, jako popisuješ a těhotná nebyla. Taky se snaží o druhé dítě. ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. O Vánocích jsem měla divný pocit, tak jsem si 30.12. udělala těhotenský těst, byl negativní, to jsem stále brala HA. Poté jsem ji 2.1. vysadila jako každý měsíc, aby přišla menstruace. Ta měla přijít ve středu, ovšem měla zpoždění a dostala jsem ji až o tři dny později, samozřejmě jsem si dělala nový test když jsem ji měla zpožděnou a také byl negativní. Menstruaci jsem měla ale jen jeden den a teď jen špiním nebo třeba vůbec nic. V podbřišku mám stále divný pocit. Myslíte, že má smysl zkoušet ještě nový test, že bych mohla být těhotná? K doktorce jsem objednaná na 24.
Určitě se to nedá nějak paušalizovat, u prvního těhu sem měla dva měsíce ms sice kratší a slabší, ale měla, třetí měs už nedorazila a já zjistila těhu, jinak sem test nedělala, měli sme hrozně psychicky náročné období co se týká nemocného synovečka, tak sem to přikládala k psychickému stavu..po porodu sem měla po čase ms a to kratší než před tím-pět dní-, po revizi kvůli zt v 9tt se mi ms úplně změnila na 3dny a ne nějak silná, v dalším těhu sem už ms neměla od začátku, po porodu mám ms jeden a půl nebo dva dny, takže bych buď ještě zkusila test nebo zašla na gyndu nebo to je prostě nějaká hormonální změna. Jinak držím pěstičky pro další otěhotnění..ať se co nejdřív zadaří
Ahoj, potrebovala bych poradit, bezne mám ms 6 dni, ted jen 2 a dostala jsem ji asi o 5 dni driv, to se mi nikdy nestalo, nemuze to byt třeba známka tehotenstvi? Snazime se s partnerem o druhe a byla bych ráda kdyby už to vyslo. Dekuji.