Neschopenka při stimulaci - IUI

Anonymní
5.1.25 12:18

Neschopenka při stimulaci -iui

Dobrý den,

Chci se zeptat, jaká je pravděpodobnost, ze přijde kontrola, když budu mít neschopenku u stimulace IUI. Do práce se vracet určitě nebudu, mám v práci hodně stresu a fyzické námahy. Rada bych byla v klidu aby se vše podařilo. Zároveň ale vím, ze někdy proste mi neni po lécích dobře a vycházky jsou dosti omezené. Mám vše hrozné daleko od domova. Jen cesta sebere skoro půlku vycházky. Jaký mate vy zkušenosti s kontrolami když na neschopence je diagnóza neplodnost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8437
5.1.25 12:30
@Anonymní píše: Více

To ta kontrola rozlišuje s čím jsi na neschopence a podle toho (ne)chodí? Co vím, tak strejda měl cca 1,5 měsíce zpět kontrolu (chytly ho zada), pak byli u známé (nemoc) a ještě u nějakého chlapa (něco s rukou měl) - všichni bydlí kousek od sebe (Resp jeden v jedné obci a ostatní ve druhé, která je hned vedle), takže to brali po cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.1.25 12:38

Stimulace k IUI? To budeš brát jen clostylbegyt, ne? A kvůli tomu neschopenka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 12:50
@Janli píše: Více

Jak jsem psala, mám náročnou práci a po lécích mi není úplně dobře, proto jsme se s doktorem dohodli na pracovní neschopnosti.

• Citovat
  • Upravit
6626
5.1.25 12:55

A co myslíš tím, že už se do práce určitě vracet nebudeš? To budeš na neschopence dokud neotěhotníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 12:58

@Janli moc nerozumím tomu, proč se vyjadřujete, když neodpovídáte na podanou otázku. Každý tuto cestu zvládá jinak. Takže prosím si nechte tyhle rejpavé otázky pro sebe. Mě zajímá jak probíhají kontroly u pacientek s delší neschopnosti a diagnozou neplodnosti. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6626
5.1.25 13:02

Probíhají jako u každé neschopenky. Jakoukoliv absenci při kontrole musíš doložit lékařem. Ale úplně mě děsí, že si plánuješ být měsíce doma úplně zbytečně, nechávat si platit zbytečnou neschopenku z našich daní. Stimulace před IUI trvá 5dní. Já si na to brala dovolenou, zbytek měsíce nebyl důvod se válet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5914
5.1.25 13:05

Myslím že 6 hodin vycházek musí stačit, takže si nemyslím že jsou tak strašně omezující. A co si pamatuji tak kontrolu nikdy nezajímala diagnóza, kdybych nebyla doma tam mám smůlu. A klidně zazvonila i 5 minut před začátkem vycházek. Omluva byla pouze návštěva lékaře kterou jsem musela doložit že jsem tam opravdu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 13:06
@Janli píše: Více

Jak říkám, každý to prožívá jinak. Každý je jinak citlivý. Jelikož mi léky způsobují občas rozostřené vidění, a práci mám 70km daleko tak asi nebudu riskovat. To ze sem taháte daně, tak se Vám omlouvám, ale pracuji už dost dlouho a za celou dobu jsem nebyla ani jednou na neschopence. Tak teď si ji s dovolením dopřeji, protože si proste myslím, ze psychická pohoda je u stimulace důležitá. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
9280
5.1.25 13:11

Kontroly chodí úplně normálně. S tím vůbec nepočítej, že při iui nechodí?
Jak tě taková blbost napadla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
5.1.25 13:12

Budeš mít kontroly jako každý jiný. Nechápu proč si myslíš, že bys měla mít výjimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 13:13

@kavenka však nikdo neříká, ze si myslím, ze nechodí. Zajímá mě třeba kolikrát někomu přišla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 13:15

mně 7×

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 13:16

Moc děkuji, takovou odpověď jsem čekala.

• Citovat
  • Upravit
14602
5.1.25 13:18

Ale ty pořád nechápeš, že to nezáleží na diagnóze, kolikrát přijdou. Kontroly chodí buď na udání, nebo kontrolor obejde víc lidí v jedné lokalitě. Pokud ti je tak strašně špatně po lécích, že nemůžeš do práce, tak nechápu, kam se potřebuješ tak nutně tři hodiny trmácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí