Sanus Hradec Králové - laparoskopie, zkušenosti

9
1.1.25 14:59

Sanus - Hradec králové laparoskopie

Ahoj, prosim byla jste některá z Vás na laparoskopii v sanusu Hradec králové? Pokud ano, prosím jak to probíhá a cena samotného výkonu? Poprosila jsem doktorát ať mě tam pošle, nemohu 6 let otěhotnět a proste nevíme co a jak. Chodím momentálně na IUI a zatím bez úspěchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
99
6.1.25 19:57

Ahoj, já byla loni na jaře. Samotný zákrok jsem neplatila (to bylo na pojišťovnu), platila jsem pokoj, doplácela jsem za dvojluzak. Triluzak je levnější. Asi bych někde ty ceny dohledala, ale říkala mi je i předem sestřička, když mě tam objednávala.
Jinak jak to probíhá - jeden den odpoledne tam přijdeš, přineseš jim papíry. Staví se u tebe anesteziolog a řekne ti, jak to bude probíhat, případně zda a jak máš brát léky, které pravidelně užíváš. Pak ještě jdeš k doktorovi, ten už tě neprohlizi, ale podívá se na tvoje zprávy a probere to s tebou. Následuje klystyr (priplatila jsem si za nějaký gel, takže tě celou neproplachují). Od 16 už nejíš. Od půlnoci nepiješ. A další den čekáš, kdy přijdeš na řadu. Já čekala až do 16, takze to bylo docela nepříjemný. Pak se vzbudíš na jipu, za hodku nebo dvě tě převezou zpátky na pokoj. Už můžeš i něco sníst. Sestřička pak s tebou jde poprvy na záchod, aby se ti neudělalo špatně. A pak už můžeš zase spát. :) Košili i župan si tam můžeš půjčit, vložky tam mají taky. Další den se na břicho mrkne doktor a řekne ti, jak proběhla operace. Pokud bys chtěla nějaký detaily, tak můžeme kdyztak přes zprávy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.1.25 14:06

Byla jsem, tedy už před 15ti lety, ale bylo vše v pohodě. Mohla bych úplně zkopírovat to, co píše výše Miney12 :lol: úplně to samý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí