Neschopenka vs. rizikové těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hele hele Ano, jen ze současného zaměstnání. Sečtou se platy (bez toho měsíce, ve kterém na PN nastoupíš) a vydělí počtem dnů v tom období. Pak se případně ještě redukuje, pokud překročí ty redukční hranice. A z toho se vypočítá 60/66/72 % jako denní dávka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš píše:
@Hele hele Ano, jen ze současného zaměstnání. Sečtou se platy (bez toho měsíce, ve kterém na PN nastoupíš) a vydělí počtem dnů v tom období. Pak se případně ještě redukuje, pokud překročí ty redukční hranice. A z toho se vypočítá 60/66/72 % jako denní dávka.
Takže když, jsem měla tyto platy v hrubém.19 714, 24 451 a 16 808,– S kolika penězi mohu počítat? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hele hele no za měsíc který bude mít 30 dnu nemoci to bude cca 10 - 11 tisíc. Ale je to fakt odhad, ještě je potřeba vědět jaké to byly měsíce a zda nebyly nějaké vyloučené doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
@Hele hele no za měsíc který bude mít 30 dnu nemoci to bude cca 10 - 11 tisíc. Ale je to fakt odhad, ještě je potřeba vědět jaké to byly měsíce a zda nebyly nějaké vyloučené doby.
Měsíce to byly tyto: listopad, prosinec, leden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hele hele a vyloučené doby nějaké byly? Od kdy si na neschopence?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
@Hele hele a vyloučené doby nějaké byly? Od kdy si na neschopence?
Já jsem na neschopence od února, přesně od 21.2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hele hele a vyloučené doby v období od listopadu do ledna včetně byly nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
@Hele hele a vyloučené doby v období od listopadu do ledna včetně byly nebo ne?
V lednu jsem marodila,14 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevíte prosím pokud bych byla na neschopence kvůli artroze, kdy se kvůli těhotenství nedá užívat medikace na tlumení bolesti a nelze tak celý den sedět v práci za počítačem… tak jaké můžu čekat vycházky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková píše:
Ahoj, nevíte prosím pokud bych byla na neschopence kvůli artroze, kdy se kvůli těhotenství nedá užívat medikace na tlumení bolesti a nelze tak celý den sedět v práci za počítačem… tak jaké můžu čekat vycházky?
6 hodin denne
maximalne do 19.00
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
6 hodin dennemaximalne do 19.00
Děkuji, takže stejné jako u případného rizikového těhotenství vystaveného od gynekologa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková píše:
Děkuji, takže stejné jako u případného rizikového těhotenství vystaveného od gynekologa…
No tak predpokladam ze neschopenku ti stejnak vystavi gynekolog vzhledem k tomu ze leky nemuzes brat kvuli tehotenstvi.. ale v podstate nemusi no
ted uz je to jedno nez v dobach neomezenych vychazek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No tak predpokladam ze neschopenku ti stejnak vystavi gynekolog vzhledem k tomu ze leky nemuzes brat kvuli tehotenstvi.. ale v podstate nemusi noted uz je to jedno nez v dobach neomezenych vychazek
já právě nevím jak to chodí, jestli ortopedické obtíže dokáže gynekolog posoudit, každopádně i s obvadackou mám lepší vztah, je vždy ochotná a pokud ji předložim zprávu o těhotenství a z ortopedie, určitě vyjde vstříc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla_Bučková píše:
já právě nevím jak to chodí, jestli ortopedické obtíže dokáže gynekolog posoudit, každopádně i s obvadackou mám lepší vztah, je vždy ochotná a pokud ji předložim zprávu o těhotenství a z ortopedie, určitě vyjde vstříc.
Neomezené vycházky ale nedostaneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit