Neschopnost matky

124
28.1.12 09:30

Neschopnost matky

Mám dotaz nikde jsem to nenašla. Dítě svěřené matce a otec platí alimenty a dítě si vyzvedává v dnech určený soudem nebo občas více po dohoně s matkou.
Jde mi teď o to kdyby nastala situace že matka bude hospitalizována na nějakou dobu kdo v té době je oprávněný se o dítě starat zda otec nebo přítel matky s kterým žije nebo prarodiče… jak se toto řeší a s kým…
Ne že by tato situace byla aktuální ale myslím že řešení je dobré znát stát se může kdykoli cokoliv.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
28.1.12 09:33

Musíte se dohodnout vy dva…je to jen na Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
28.1.12 09:38

Tak já myslím, že v tomhle případě určitě není žádné musí se start ten a ten, spíš je to o můžeš a o domluvě.....pokud je dítě na otce zvyklé a ten se o něj může v pohodě starat v době hospitalizace matky a dohodnou se, že to tak bude, tak otec, pokud je dítě malé, nechodí do školky, otec musí chodit do práce a nemůže mu věnovat celoděnní péči, pak se určitě domluví u koho dítě bude.....tohle je vážně jen o dohodě v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.1.12 10:46

chapu dobre, ze ti jde o to,aby dite v takovem pripade bylo s pritelem nebo s prarodici?
dle meho, kdyz je dite sverene nekomu do pece, tak on rozhoduje, ma za nej tu hlavni zodpovednost. videla bych to tak, ze pokud se rozhodnu, ze dite bude po tu dobu s pritelem a navstevy otce budou podle planu, tak je vse OK a nikomu neni nic po tom, kde matka zrovna je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 20:05

Dobrý den,

Potřebuji poradit jsem objednána k doktorovy 50 km od mého bydliště na konzultaci ohledně odběru plodové vody
Jsem na mateřské dovolené s dcerkou 3 roky a potřebuji aby můj manžel byl doma a mohl me tam odvést a zároveň aby se staral o malou

Nevíme jak to udělat aby si manžel nemusel brát dovolenou a mel to placené, už jednou jsme si tahle vzal hlidacku na malou od dětské doktorky a přišel nám dopis od úřadu ze na peníze nemáme nárok jelikož sem na mateřské

Doufám ze jsem to napsala tak ze se to bude dat pochopit :-) nevím jak jinak to formulovat

Tak jak to resite vy? Když nemáte hlídání?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky