Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možná tam náznak je,ale osobně si myslím,že nejsou pozitivní.Sice se ti to nebude líbit,ale teď z testů to vypadá,že nejsi těhotná zkus to za 2 dny a uvidíš.Nebo si zajdi na krev a budeš mít 100% jistotu. Když jsem měla takový slaboučký nádech,že to nešlo normálně skoro vidět tak jsem těhu nebyla.
všem vám moc děkuju.. na otázku jsem odpoved stejne nedostala.. holt musíme počkat..
děkuji za reakce a přeju všem krásný víkend holky.
taky si myslím že by aspon trochu sílily..me tenkrát sílyly takto..bylo to 2 dny před ms a po ms
Držím palce, ať MS nedorazí.
I když já na těch testech taky nic nevidím, promiň.
Anonymní,
přeju ať čárky zesílí ..já na fotkách nevidím nikde nic ani náznak, bohužel. Ale to může být monitorem… Co raději zajít na krev, bude jistota?
Z.
No jako takhel se ti těžko rádi a odpovída takže fakt ještě počkej a zkus si test udělat na druhý den.. nebo trošku později nebo pokud máte krevní centrum tak si běž nechat vzít kreva výsledek más za pár hodin…
ty moje vypadají jako ten tvůj první..
poslední jsem delala vcera, coz bylo den pred ms..
počkáme.. já je mam pred sebou koukaám na ne, a vidi,m je naprosto normálně, jenom jsou proste slabé …
tak doufám že nezmizí ..
moc všem děkuju.
Petro
tady je to asi vidět lépe..
no videt tam to slabý je, je duležitý aby sílila..pokud nezesílí, tak boužel, u me to jak vidíš sílilo každý den
ale držím palce je opravdu brzo, askus to zadva dny a porovnej,to by mel být videt určite rozdíl
anonymní: Na té poslední fotce už něco vidět je. Tak fakt se zkus obrnit trpělivostí a zkus to za dva dny.
Nezlobte se na mě,ale nedá mi to nenapsat..Toto je zase jedna ze zbytečných diskuzí,zvlášť o testech,dělaných před MS..
A vrchol je,říkat někomu,že je slepý.Já jsem na těch prvních fotkách taky nic neviděla.Jen jsem Tě chtěla uklidnit,že při druhém těhu jsem měla test v den MS negativní,až za den slabě pozitivní a za pár dní už i druhá/byla fialová.
Nějaký náznak tam možná je,ale taky se klidně může stát,že se vyplaví oplozené vajíčko.Je to normální jev a žena ani nezpozoruje,že byla těhotná.Promiň,ale i to je možnost.Takové testování jen zbytečně stresuje.
Vydrž.Nikdo Ti nedá odpověď,jestli jsi těhotná nebo ne.Všechno chce svůj čas.
Přeju,ať je to pozitivní.
Určitě ještě vydrž a zkus testovat za pár dní. Někdy to chvíli trvá než se ten brouček zavrtá.
Já měla čárku hodně silnou, ale jen proto, že jsem testovala asi týden a půl po vynechání, nechtěla jsem zažít znova to zklamání z jedný čárky.
No ja souhlasim s Janou..posledni dobou snad neni dne,aby se neobjevila diskuze tipu Jsem tehotna?
Chtit radu a nazor a vzapeti prohlasit - jste slepe,no nevim
,minimalne je to nevhodne..
Chapu,ze zakladatelka chtela ujistit,podporit..ale podle toho testu,by ti ani gyndr nic nerekl..navic testovat pred MS je hloupost..
Preju hodne stesti a brzy // !!