Nesílí.. mám se bát? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
15.1.10 11:55

já je tam taky vidím,slaboulinké,ale na100% jsou tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.1.10 12:00

Možná tam náznak je,ale osobně si myslím,že nejsou pozitivní.Sice se ti to nebude líbit,ale teď z testů to vypadá,že nejsi těhotná zkus to za 2 dny a uvidíš.Nebo si zajdi na krev a budeš mít 100% jistotu. Když jsem měla takový slaboučký nádech,že to nešlo normálně skoro vidět tak jsem těhu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.10 12:00

všem vám moc děkuju.. na otázku jsem odpoved stejne nedostala.. holt musíme počkat..
děkuji za reakce a přeju všem krásný víkend holky.

• Citovat
  • Upravit
12947
15.1.10 12:02

taky si myslím že by aspon trochu sílily..me tenkrát sílyly takto..bylo to 2 dny před ms a po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
15.1.10 12:08

Držím palce, ať MS nedorazí. :srdce: I když já na těch testech taky nic nevidím, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.1.10 12:11

Anonymní,

přeju ať čárky zesílí ..já na fotkách nevidím nikde nic ani náznak, bohužel. Ale to může být monitorem… Co raději zajít na krev, bude jistota?
 Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.1.10 12:12

No jako takhel se ti těžko rádi a odpovída takže fakt ještě počkej a zkus si test udělat na druhý den.. nebo trošku později nebo pokud máte krevní centrum tak si běž nechat vzít kreva výsledek más za pár hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.10 12:17

ty moje vypadají jako ten tvůj první..
poslední jsem delala vcera, coz bylo den pred ms..
počkáme.. já je mam pred sebou koukaám na ne, a vidi,m je naprosto normálně, jenom jsou proste slabé …
tak doufám že nezmizí ..
moc všem děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.10 12:20

Petro
tady je to asi vidět lépe..

http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_4044.JPG

• Citovat
  • Upravit
12947
15.1.10 12:23

no videt tam to slabý je, je duležitý aby sílila..pokud nezesílí, tak boužel, u me to jak vidíš sílilo každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.1.10 12:24

ale držím palce je opravdu brzo, askus to zadva dny a porovnej,to by mel být videt určite rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
15.1.10 12:29

anonymní: Na té poslední fotce už něco vidět je. Tak fakt se zkus obrnit trpělivostí a zkus to za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
15.1.10 12:37

Nezlobte se na mě,ale nedá mi to nenapsat..Toto je zase jedna ze zbytečných diskuzí,zvlášť o testech,dělaných před MS..

A vrchol je,říkat někomu,že je slepý.Já jsem na těch prvních fotkách taky nic neviděla.Jen jsem Tě chtěla uklidnit,že při druhém těhu jsem měla test v den MS negativní,až za den slabě pozitivní a za pár dní už i druhá/byla fialová.

Nějaký náznak tam možná je,ale taky se klidně může stát,že se vyplaví oplozené vajíčko.Je to normální jev a žena ani nezpozoruje,že byla těhotná.Promiň,ale i to je možnost.Takové testování jen zbytečně stresuje.

Vydrž.Nikdo Ti nedá odpověď,jestli jsi těhotná nebo ne.Všechno chce svůj čas.
Přeju,ať je to pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
15.1.10 13:07

Určitě ještě vydrž a zkus testovat za pár dní. Někdy to chvíli trvá než se ten brouček zavrtá.
Já měla čárku hodně silnou, ale jen proto, že jsem testovala asi týden a půl po vynechání, nechtěla jsem zažít znova to zklamání z jedný čárky.

• Citovat
  • Upravit
21904
15.1.10 13:09

No ja souhlasim s Janou..posledni dobou snad neni dne,aby se neobjevila diskuze tipu Jsem tehotna?

Chtit radu a nazor a vzapeti prohlasit - jste slepe,no nevim :nevim: ,minimalne je to nevhodne..

Chapu,ze zakladatelka chtela ujistit,podporit..ale podle toho testu,by ti ani gyndr nic nerekl..navic testovat pred MS je hloupost..

Preju hodne stesti a brzy // !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital