Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ale no tak já vidím čárky na všech testech,ale nedá mi to nezeptat se, jak dlouho si po to předchozím zmařeném těhotenství??? Takové testy jsem měla od revize, vlastně až po nové těhu tj. dva měsíce!
Přeji ať čárka rychle sílí a odměnou za trpělvost je krásný zdravý brouček v bříšku
Tak já si tady říkám, že ty těhu testy někdo vůbec vymyslel. Takhle se stresovat. Já u obou těhu zpotřebovala jedno balení těhu testů. Nepřišla MS, pár dní jsem počkala, jestli nemám zpoždění a test si udělala. Byl pozitivní, tak jsem to o pár dní později zkontolovala, jestli čárka sílí a bylo to.
Anonymní, podle mě se zbytečně strešuješ neustálím testováním. Doporučuji pár dní počkat a kdyžtak koupit jiný test. Mně paní v lékárně řekla, že záleží na citlivosti testu a že jsou ještě lepší testy než mamatest. Už si nepamatuju, jak se jmenuje, ale koupila jsem si ho a už pár dní po vynechání čárka byla vidět a sílila.
Držím palečky.
Určitě počkej pár dní a zkus znova.A z ranní moči asi nemusím dodávat.
Slaboulinká čárka tam je.
Přeju ať se zadaří.
Anonymní, snad tě trochu povzbudím
Mně zpočátku vycházely testy taky takhle stráááááášně světlé, normoš jsem je viděla, ale na fotu moc ne a nesílily, to až po cca 4dnech, pokud je to mamatest, tak myslím, že těhu jsi, a snad iiprosperuje, držím palečky. Mně pak zesílily a vidíš metřík. Hodně štěstí
Anonymní píše:
caty moc ti děkuju!!!
co už jsi si dělala další test?
Jenom jsem chtěla dodat, že MAMATEST bežně stínuje.
Proto je blbost dělat test před očekávánaou MS.
Občas se to stane, že se tam objeví velmi slabý nádeh druhé čárky.
Bohužel ten stín nemusí nic znamenat
nedopadlo to podle očekávání, ms se dostavila 39DC a dneska už jsem 8DC nového cyklu, dobrala jsem Clostil 3-7DC, takže další kolo před námi.. je mi to tak líto ![]()
holky děkuju.
Zakladatelka
Anonymní, sledovala jsem to tvoje ,,očekávání,, a moc držela palečky. Ale nezoufej, nám se to taky povedlo až ve druhém cyklu Clostíku.
Hlavně prosím tě nasaď sama v sobě pohodu ( já vím, ale pokus se ) jinak budeš jak struna a je mnohem větší šance, že se nezadaří.
Tak přeju HODNĚ ŠTESTÍ