Neslušný návrh?

Anonymní
30.12.19 20:34

Neslušný návrh?

Kolega z práce, ale pracuje na jiné pobočce, víme o sobě pár let, ale potkáváme se jen na poradách tak jednou měsíčně, občas na nějaké neformální akci, kde jsme každý se svou rodinou. Najednou mi napsal…Jestli si nechci občas od práce odpočinout a odreagovat se.. Ale že mu nejde o osobní setkání, jen že si můžeme třeba něco hezkého psát přes messengera nebo ve virtuální místnosti.. Hleděla jsem na to a vrtá mi hlavou jestli je to normální? :) je to hezký chlap, ale nikdy jsem na něj žádné hříšné myšlenky neměla. Měla jsem pocit, že žije v dokonalém manželství, to by asi nevyhledával toto? Já reagovala tak nějak neutrálně, ale dnes zase napsal něco v tom stylu.. Neumím si představit, že bych do toho šla a pak dělala jakože nic až se zase uvidíme? Asi byste ho každá odpálkovaly hned, co? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
30.12.19 20:40

Dokonalý manžel to nejspíš bude zkoušet plošně na všechny kolegyně okolo - nyní i za rohem. Hlavně mu neposílej nahé fotky, ocitneš se v bohaté sbírce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10325
30.12.19 20:40

Ahoj,
no je to zvláštní…
Asi bych to nechal bez reakcí a ono ho to přejde a najde si jinou oběť. Pokud bys ho chtěla trochu potrolit, tak bych na to kývnul a pak mu posílal zprávy typu:
Nutela. Kilové balení. Velká lžíce a já.
Okurka. Kyselá. nakládaná. S jahodovým jogurtem.
Beru do rukou klobásu a pomalu jí krájím na malá kolečka. Je dobrá. celou jsem snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.19 20:54
@Premek_Orac píše:
Ahoj,
no je to zvláštní…
Asi bych to nechal bez reakcí a ono ho to přejde a najde si jinou oběť. Pokud bys ho chtěla trochu potrolit, tak bych na to kývnul a pak mu posílal zprávy typu:
Nutela. Kilové balení. Velká lžíce a já.
Okurka. Kyselá. nakládaná. S jahodovým jogurtem.
Beru do rukou klobásu a pomalu jí krájím na malá kolečka. Je dobrá. celou jsem snědla.
:D :D :dance: tak to fakt pobavilo!!
Já si ho nechci znepřátelit, je fajn, ale tohle mě fakt překvapilo.. Hlavně nechápu co z toho může mít? Na netu si může psát s kým chcr a dělat co chce.. Proč chce někoho takhle koho zná naživo? To si mě může představovat, ne? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.19 20:55

Pokud nemáš zájem pošli ho někam a je víc neřeš. Mě se vedoucí rovnou zeptal zda si chci zaprcat :D poslala jsem ho do řiti a víc to neřeším :D

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
30.12.19 21:03
@Anonymní píše:
Pokud nemáš zájem pošli ho někam a je víc neřeš. Mě se vedoucí rovnou zeptal zda si chci zaprcat :D poslala jsem ho do řiti a víc to neřeším :D

Coooo? 8o 8o 8o Tvl, to je materiál někteří chlapi. Že si to lajzne týpek na vedoucí pozici… wow :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10325
30.12.19 21:10
@Anonymní píše: :D :D :dance: tak to fakt pobavilo!!
Já si ho nechci znepřátelit, je fajn, ale tohle mě fakt překvapilo.. Hlavně nechápu co z toho může mít? Na netu si může psát s kým chcr a dělat co chce.. Proč chce někoho takhle koho zná naživo? To si mě může představovat, ne? :roll:

Hele, to je těžký. Asi každý máme něco, co někomu jinému může připadat divné.
On se asi prostě doma (a možná i v práci) po letech už nudí a hledá nějaké rozptýlení, které ale zároveň nenaruší tu jeho zatuchlou pohodičku…
Jak se říká o ženách, že nevědí co chtějí, tak myslím, že to platí i o chlapech.
Svým způsobem to pro tebe může být i vyznamenání. Ale opravdu svým způsobem…
Možná úplně postačí nechat to plavat, nereagovat a pokud on není úplně tupá pastelka, tak to také nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí