Nesnáší kočár

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
7.7.10 21:14

Ahoj Nikimu je ted taky půl roku a ve sportáku jsme od 4 měsíce ale to proto že je velkej ted má 9450 a do korby se nevejde.Řval v ní tak že jsem se styděla jít mezi lidi . Vypadalo to jak když mu nedám najíst nebo ho nějak tejrám.Fakt hrůza.Lidi se za náma otáčeli a na mě koukali jak na neschopnou že ho neutišim. Ve sportáku je spokojenej já ho dávám vejš do toho pololehu a on ted kočár miluje ale má už třetí a teprve ten vzal na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.7.10 21:33

tak my kočar nesnášíme od narození, ale do 5.měsíce jsem jí v něm vozila a to tak že jsem jí celou oblíkla ( je říjnová takže v zimě do kombinézy,rukavic a čepice,komický co?)a nakojila,ona usla a já jí přenesla spící do kočárku,pokud se mi cestou někde vzbudila tak to byl doopravdy koncert, většinou jsem táhla jí v ruce a kočár,od 5.měsíce už mi u prsa moc usínat nechtěla a přišlo mi že jí vzbudilo snad úplně všechno,nosila jsem jí tedy v takovém tom nosítku,chodila jsem pravidelně ven každy den i když pršelo, do káry jsme jí taky nedostali,až minulí týden jsem tu káru zase zkusila a docela to šlo, neřvala jen se tam občas vsteky prohybala,na dlouhou prochajdu to není ale snad se to časem zlepší,jo a do jídelní židličky a do autosedačky jí taky nedostanu,krmíme při lezení a autem jezdíme minimalně,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.7.10 21:38

no tak jsem na tom skoro stejně pokud malá nespí tak ječí, na chvíli ji dokáže zabavit když jí stáhnu korbu a ona může koukat na stromy, ale opravdu jen na chvíli,pak otočíme na břicho to zase chvíli vydrží.Určitě by ráda koukala,koncem června měla 4měsíce,příjde mi to dost brzo dávat jí do sporťáku, i když už má 8 kg buřtík jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.7.10 22:18

Zkus ten sportak. My byli v korbicce jen 4 mesice, potom rev, tak jsem ho vozila necely mesic v autosedacce nacvakle na podvozku (mimochodem, to bylo super, rada na to vzpominam a dodnes zavidim maminkam, co si pekne jedou s Maxi Cosi na podvozku :-) ), a potom jsem vyrobila sportak - nejde mi az do lehu, takze byl lehce naklopeny, a byl spokojeny. Jo, a bylo to na zimu, a zadny problem. Kocar mam X Lander. Myslim, ze v 6 mesicich uz s tim neni problem, neni nutne, aby dite lezelo porad striktne rovne polozene (a koukalo do boudy, prip. do nebe :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.7.10 22:21
fufiiina píše:
tak my kočar nesnášíme od narození, ale do 5.měsíce jsem jí v něm vozila a to tak že jsem jí celou oblíkla ( je říjnová takže v zimě do kombinézy,rukavic a čepice,komický co?)a nakojila,ona usla a já jí přenesla spící do kočárku,pokud se mi cestou někde vzbudila tak to byl doopravdy koncert, většinou jsem táhla jí v ruce a kočár,od 5.měsíce už mi u prsa moc usínat nechtěla a přišlo mi že jí vzbudilo snad úplně všechno,nosila jsem jí tedy v takovém tom nosítku,chodila jsem pravidelně ven každy den i když pršelo, do káry jsme jí taky nedostali,až minulí týden jsem tu káru zase zkusila a docela to šlo, neřvala jen se tam občas vsteky prohybala,na dlouhou prochajdu to není ale snad se to časem zlepší,jo a do jídelní židličky a do autosedačky jí taky nedostanu,krmíme při lezení a autem jezdíme minimalně,

Taky jsem takhle kojila obleceny dite :lol: , ale jinak teda musim rict - nic ve zlym - ze si Vas docela ochocila… Krmit pri lezeni … :think: Nejezdit kvuli tomu autem … :think: (i kdyz nas teda v aute taky knoura, ale proste jedem, a on se vyknoura a je pokoj)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.7.10 12:33

ty jo tak to máš hustý…
my jsme v autě hodný a krmím zatím v ruce…
ještě vydržím ale za ty cca 2 týdny pomašíruje do hlubokýho. Je hubená 6,2kg ale dlouhá a pomalu se mi tam nevejde:( máme Mutsy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
8.7.10 12:57

Štěpánek taky není kočárkový typ. On teda kočár přímo nesnáší už od narození. Já to moc dlouho s tím řevem nevydržela a na třech týdnech jsme přešli na manducu a jsme spokojení všichny. Zaprvé mi po řvaní šíleně zvracel a zadruhé jsem neměla nervy na ty věčný otázky okolí „co s tím dítětem děláš, že pořád tak brečí“. V kočáře jsme byli asi tak desetkrát, většinou, že jsem ho na ruce uspala, opatrně přendala, spal vždy tak 45min, takže krátká procházka a honem rychle domů, než se probudí.
Výlety řešíme taky manducou, prostě nespí v kočáře ale te'd už mě na zádech, předtím na břiše. Akorád děláme častěji přestávky, aby se protáhl. Občas jsem ho do kočárku ještě zkoušela, ale ani sporťák nepomohl,většinou tak do pěti minut řval a nedal se utišit.
Podobně to máme s autosedačkou, pokud hned na začátku jízdy neusne, tak brečí, ale většinou pomůže, když si k němu dozadu sednu. V poslední době hodně pomáhá, že na něj starší syn dělá opičky, on se zabaví a je klid. No a někdy prostě musím dojet i s brekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.7.10 14:40

Tak jsem ráda, že nejsme jediní. Taky mne deptají pohledy a dotazy okolí proč chudinka tak pláče. Má hlad. Má žízeň. Potřebuje přebalit…
Jo prd! Zvednu jí a je klid:) ale tak hustý jak tu píšou holky to není…
v kočárku mi sama usne nemusím jí tam přenášet spící, ale velké houpání a drncání jí rozčíluje:))

Autosedačka se poddala kolem 3. měsíce, ted je tam více méně spokojená, sem tam je scénka ale dá se s ní cestovat v pohodě… Kouká si, pak usne…
Dokonce jsme zvládli i cestu 3 hodiny bez breku, no ale pak nám na cestě cca 8km ztropila takovej skandál, že jsme museli 2× stavět - vypadala, že jí třefí šlak… ale to je jen zřídka…

Snad se s vědem poddá všechno:) a kočáry? No co, zachvilku je ponesou nožky a ještě budou prosit aby mohly na golfky - nebo se pletu??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.7.10 14:42

dost spoléhám na ten sporták až uvidí ven a jak to odhaduju bude to ten typ co chce koukat ven po směru jízdy ne na maminku:(

v nosítku taky chodí obličejem ven a je spokojená…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.7.10 12:43
nakukovatelka píše:
fufiiina píše:
Taky jsem takhle kojila obleceny dite :lol: , ale jinak teda musim rict - nic ve zlym - ze si Vas docela ochocila… Krmit pri lezeni … :think: Nejezdit kvuli tomu autem … :think: (i kdyz nas teda v aute taky knoura, ale proste jedem, a on se vyknoura a je pokoj)

no jo jenže ona nám třeba i celý den nejedla a pak když jsme s ní šli na kontrolu k Dr tak i zhubla,to pak udělaš cokoli aby ti to děcko alespoň trochu přibralo a co se týče tý autosedačky tak se docela bojím že bych při tom brutálním řevu někde nabourala. Jinak je to zlatý dítě,sama si vyhraje nemusím se jí tolik věnovat,uvařím si,poklidím,sama usíná v postýlce,holt každé mimi má něco,některé to, jiné zase tamto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
11.7.10 21:34

Mas pravdu…clovek obcas udela ustupek, aby byl klid, nebo v pripade toho Vaseho jedeni to asi jinak resit nejde …
Me tady vlastne taky driv moc nepochvalili, kdyz jsem napsala, ze kvuli tomu, ze se mu nelibi v korbicce ho vozim po venku v autosedacce (jako ze je tam skrcenej atd), ale proste mi to vyhovovalo, dele jak mesic to netrvalo, a rikala jsem si - jiny lidi jezdi denne autem a deti v ni taky maji, ja autem nejezdim, tak ho v ni vozim po venku, jakej je v tom rozdil ? :-)
Tak drzim palce, at to malou brzy prejde, oni zkousi, co povolime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radyna
11.7.10 21:48
.{color: aqua}
AnnaMaria píše:
Tak jsem ráda, že nejsme jediní. Taky mne deptají pohledy a dotazy okolí proč chudinka tak pláče. Má hlad. Má žízeň. Potřebuje přebalit…
v kočárku mi sama usne nemusím jí tam přenášet spící, ale velké houpání a drncání jí rozčíluje:))

..nic ve zlym,ale je to stejny jako s usinanim,bud dite zvednes a budes nosit na rukou,ono si i rado rychle zvykne a nebo ho obcas nechas poplakat.Sama pises „zvednu ji a je klid“,tak se nediv ze chce nosit.Myslim si,ze po dvou dnech by byla v kocarku rada,jen vydrzet trochu kriku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1027
11.7.10 21:55
radyna píše:
.{color: aqua}
AnnaMaria píše:
v kočárku mi sama usne nemusím jí tam přenášet spící, ale velké houpání a drncání jí rozčíluje:))..nic ve zlym,ale je to stejny jako s usinanim,bud dite zvednes a budes nosit na rukou,ono si i rado rychle zvykne a nebo ho obcas nechas poplakat.Sama pises „zvednu ji a je klid“,tak se nediv ze chce nosit.Myslim si,ze po dvou dnech by byla v kocarku rada,jen vydrzet trochu kriku :lol:

naše malá si nezvykla ani za 5.měsíců a věř mi že vyřvat jsem zkoušela sakra hodněkrát, jsou prostě kočárkový a nekočárkový miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
11.7.10 22:12

Mně malý zase řve v golfáči, v MHD, v hlubokém kočáru byl klid. Nejvíce mi ale řve v autosedačce, taky už jsem kvůli jeho řevu nabourala, ale jezdit autem musíme. Vyřešila jsem to tím, že k němu mám v autě vždycky hodně hlasitý a dlouhý proslov o zlobivých chlapečcích a to jediné zabírá.

• Citovat
  • Upravit
1027
11.7.10 22:46
ingeborg píše:
Mně malý zase řve v golfáči, v MHD, v hlubokém kočáru byl klid. Nejvíce mi ale řve v autosedačce, taky už jsem kvůli jeho řevu nabourala, ale jezdit autem musíme. Vyřešila jsem to tím, že k němu mám v autě vždycky hodně hlasitý a dlouhý proslov o zlobivých chlapečcích a to jediné zabírá.

no jo ta naše cácora je na proslov ještě moc malá, jediný co včera po hodně dlouhé době zabralo je když jsem zpívala, koukala na mě jak kdybych spadla z marzu ( a to jí doma zpívám docela hodně) a dojeli jsme v klidu 10km k babičce. Moje mamča bydlí 45km od nás chystáme se tam příští týden, tak jsem zvedavá jestli tam dojedem, holt jí zase unavím, oblečenou nakojim,ještě že mám to mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí