Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ze nemuzu vybrat co - ergo ne ergo, klokanek - nebo neco jineho..... Vubec nemam zadnu predstavu. ![]()
Prosim vas, poradte neco. Nam 3 mesice.
Dik ![]()
P.S. jestli je na to nejakej vliv ze jsem (pardon) prsata? ![]()
Já bych to viděla na manducu nebo šátek, manduca je asi jednodušší a nemusí se do ní kupovat vložka jako do Erga (tam si tedy nejsem jistá jak dlouho se má používat a od kdy může sedět „normálně“.
Ono u všeho je to o tom jak to sedne. Nemáš možnost zajít někam kde je vše na vyzkoušení? Co jsem tak koukala tak se dá najít, bývají kurzy vázání v šátku i prezentace nosítek. Opravdu se nedá říct jednoznačně co si máš pořídit. Záleží jestli chceš aby to bylo hlavně jednoduché, nebo ti nevadí trocha motání se s šátkem ![]()
Určitě nosit ergonomicky, klokanky ničí páteř. A stejně jsou šíleně nepohodlné.
Můžeš si vyzkoušet šátek, pokud jsi z nějakého města, kde je obchůdek s šátky, většinou jsou to zároveň obchody s látkovýma plínama.
Ergonomických nosítek je celá řada, stojí za to alespoň dvě vyzoušet, abys měla porovnání.
Nejuniverzálnější mi přijde manduca (dobře, nejuniverzálnější je šátek
), ale každému sedne něco jiného.
A určitě nos, je to praktické, ale hlavně miminko se cítí na těle mámy nebo táty bezpečně, jde jen o to si zvyknout, že se nenese v bublině plné vody (v bříšku
), ale na těle v nosítku či šátku.
Tak jsem schopna, ze budu koupovat ergo nositko. Prosim vas, poradte: ktery? Kge koupit? Na co davat pozor?
Moooooc krat dekuji! ![]()
koukni se například tady: http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
všechna nosítkatam jsou ergonomická. každému ale sedne jiné nosítko, nejlepší je ho vyzkoušet přímo v nějakém obchodě. Od kud jsi?
Tak už jsem ti koukla na profil, koukám, že jsi z Prahy - dají se vyzkoušet například v obchodě V bavlnce ( www.vbavlnce.cz ) nebo www.branakdetem.cz
A nevíte někdo, kde se dá vyzkoušet Manduca, Ergo, Beco, či další nosítka v Plzni??? ![]()
barbarbucha píše:
A nevíte někdo, kde se dá vyzkoušet Manduca, Ergo, Beco, či další nosítka v Plzni???
napadá mě jedině nějaký nosičský sraz z www.nosenideti.cz
Ale to spíš šátky. ale možná by se dalo s někým domluvit, aby vzal sebou i nosítko.