Nesnáším masařky :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
11.5.12 09:35

nesnáším masařky :-)

Zrovna mě tady jedna bzučí, sítě na oknech, ale vždy mě profoukne dveřma. Je tady taky někdo takový, kdo slyší bzučet masařku a je zralej na antidepresiva? Lítá jako smyslů zbavená a ne a ne ji lapit. :zed: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
11.5.12 09:39

mě vadí veškerý hmyz co bzučí, a vlastně i ten nebzučící :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
11.5.12 09:43

Mě dřív až tak nevadily, ale pak jsem se nachomýtla ke klukovi, který se rozsekal na kole, byl v bezvědomí, celý sedřený a v těch ránách měl mouchy a ty obrovské masařky :poblion: . Takže mezi oživováním jsem se snažila je odehnat a oni tam bzučely kolem nás. Od té doby nesnesu masařku žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
11.5.12 09:49

masařky blueeee :poblion:

mmch, masařka má zrovna tu velikost, od které nejsem schopná zabít zvíře. Cokoliv menšího prostě s klidem plácnu, ale vše větší (počínaje masařkou) prostě nedám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
11.5.12 09:51
@Black_Orchids píše:
masařky blueeee :poblion:mmch, masařka má zrovna tu velikost, od které nejsem schopná zabít zvíře. Cokoliv menšího prostě s klidem plácnu, ale vše větší (počínaje masařkou) prostě nedám :-(

Tak to já dokud ji neubiju nebo nevyženu z domu, tak nemám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.5.12 09:51

Tak to se taky musim přidat.Já nesnáším,jak mě na chalupě buděj už od samýho rána,že se člověk ani vyspat nemůže.Máme tam kromě splachovacího záchodu i kadibudku a když vidim jak lezou po hovnech a pak nám na zahradě sednou u kafíčka na bábovku :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.5.12 09:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.5.12 09:54

@Black_Orchids já mám fobii z pavouků, když nějakého vidím zaseknu se a jen ho sleduji, blbě se mi dýchá, začnu se potit, ale nejsem schopná ho zabít, naštěstí si na to už rodina zvykla a vždy to někdo dá za mě, párkrát jsem se o to pokusila sama a to byla podívaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
11.5.12 09:54

Masařky mi vadí :pocitac: , pavouci ne…fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
11.5.12 09:59

@lukresia jo s pavoukama jsem na tom stejně. když nějakýho doma vidím, tak bych se ho nedotkla ani za nic. natož zabila. když není nikdo na blízku, kdo by ho zlikvidoval, tak ho prostě nějak novinama smetu na zem a přiklopím sklinkou nebo hrnkem a čekám, až ho někdo odnese. obvykle to ale dopadne tak, že manžel přijde, nevědomky kopne do obrácenýho hrnku na zemi, začne řvát a pavouk fuč…

ale poslední dobou při pohledu na pavouky už neječím. asi holt stárnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
11.5.12 10:01

@Black_Orchids :mrgreen: pobavil mě ten řvoucí manžel, pak už vám zbývá jen naučit si děti :cert: ten můj se zase bojí můr, a to pak poletujeme všichni tři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.5.12 10:15

Taky ty mrchy nesnáším, z toho bzučení mi stojí chlupy na zádech, taky když pořád naráží do oken a všeho skleněného jak magoři a když to okno otevřu, tak už tím směrem nepáchne ani náhodou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
11.5.12 10:25

taky je nesnáším a zrovna sem tu jednu vyháněla…
@Mmonnika přesně, naráží do okna, ale jak ho otevřu, tak začne lítat někde jinde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.5.12 10:26

masarky taky nemusim, na druhou stranu horsi jsou takovy ty mensi kontaktni mouchy, ktery v noci po nas lezou a uplne nejhorsi je bodavy hmyz, kdyz vidim masarku musim se presvedcit, ze to neni vosa, pak ji i docela rada vidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.5.12 10:26

@Mar__tanka1983 hlavně, že cestu dovnitř si najde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie