Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k tomu, že už sis stihla nasekat dluhy takovým způsobem, že už máš insolvenci, tak už si dospělá, takže tvojí mámě je do toho kulový.
@free333 píše:
V té první diskusi píšeš, že Ti je 18
to si mozna s tebou psala moje 14leta dcera kdyz jsem odbehla neco delat ja sem to pak cetla a uz sem to radsi pak uz neresila
Takže se zase všichni uklidníme, je to TROLL jak vyšitý
https://www.emimino.cz/…zele-457881/
@gregerova jaja píše:
to si mozna s tebou psala moje 14leta dcera kdyz jsem odbehla neco delat ja sem to pak cetla a uz sem to radsi pak uz neresila
Spíš si tady někdo vesele trollí, že? ![]()
@mamule42 píše:
Před 14 dny jsi měla zamlklé těhotenství, dnes už není?
ano uz sem to psala ale neodeslo a 12 dubna jdu na krev a 2 kvetna mi bude zarizovat tehotenskou karticku
@lleennttiillkkaa vidim ze se tady neda o nicem psat najdu si jinou diskuzu takovyhle jednani vy byste mely poradit a ne tohle jde videt ze nektery dokazou poradit a nektery jsou fakt padly na hlavu a umi jen ponizovat a sami maji vic problemu ze
@gregerova jaja píše:
ano uz sem to psala ale neodeslo a 12 dubna jdu na krev a 2 kvetna mi bude zarizovat tehotenskou karticku
Aha, takže máš potvrzenou srdeční akci? Proč tak pozdě ti dá těhotenskou průkazku? Trochu mi to nesedí.
@gregerova jaja píše:
Jaká matka, taková Katka.
@gregerova jaja píše:
@lleennttiillkkaa vidim ze se tady neda o nicem psat najdu si jinou diskuzu takovyhle jednani vy byste mely poradit a ne tohle jde videt ze nektery dokazou poradit a nektery jsou fakt padly na hlavu a umi jen ponizovat a sami maji vic problemu ze
Ještě si zapomněla napsat, že ti všechny strašně závidíme ![]()
Hele srovnej si nejdřív, kdo je těhotný a kdo ne a kolik ti je. Jednou 18, podruhý 32…
@gregerova jaja píše:
@free333 ja urcite ne
Ono chce to při tom trollení držet nějakou základní linii, aspon aby Ti ve všech zde dohledatelných diskusích bylo stejně let, takhle to vypadá velmi nevěrohodně.
Prostě je dobré, když i ten Troll má všech 5 pohromadě, no, snad nechci až tak moc ![]()
@lleennttiillkkaa no aspon nejsem sama co jde videt ze si taky nejaka divna