Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky vsem prosim o vase nazory a rady. jsem v 8 tydnu tehotenstvi oznamily jsme to moji mamce a ta mi rekla ze ne musim bud na potrat nebo pak dat dite k adopci…ze jestli budeme mit dite ze nas vyhodi atd…s pritelem mame dobrou praci takze by sme miminko uzivily. v praci jsem ve skusebni dobe ale tam uz jsem domluvena vse v poradku a take mam jeste insolvenci coz tam to taky je v poradku ta uz mi bude koncit vse jsem si zjistila obvolala a nikde neni problem s tehotenstvim.. poradte prosim diky
@gregerova jaja píše:
Ahojky vsem prosim o vase nazory a rady. jsem v 8 tydnu tehotenstvi oznamily jsme to moji mamce a ta mi rekla ze ne musim bud na potrat nebo pak dat dite k adopci…ze jestli budeme mit dite ze nas vyhodi atd…s pritelem mame dobrou praci takze by sme miminko uzivily. v praci jsem ve skusebni dobe ale tam uz jsem domluvena vse v poradku a take mam jeste insolvenci coz tam to taky je v poradku ta uz mi bude koncit vse jsem si zjistila obvolala a nikde neni problem s tehotenstvim.. poradte prosim diky
No a s čím chceš poradit? Jak ti může máma mluvit do něčeho takového? Najděte si svoje bydlení a vyřešeno. Ty jo, prej buď potrat, nebo adopce, ta tvoje máma má dost. Kolik ti je?
Nerozumím tomu pokud máš partnera a máte oba dobrou práci proč nežijete sami?
@gregerova jaja píše:
Tak se odstehujte. A říkat o těhotenství ve zkušební době je velká hloupost. No snad tě nevyhodi když jsou s tím v pohodě.
No nejdriv bych si dala do pořádku finance. Dítě není uplně nejlevnější. Pokud mas insolvenci, nechala bych tomu čas.
@arinecka 32 ale jsem adoptovana vis a mam dalsi 2 deti ale uz velky 14 a 12a proste mi rekla ze 3 uz v baraku nechce ze chce dozit duchodu
Tak se odstěhujte, easy. Ne každý chce v baráku x dětí. Mamka chce taky asi klid. To je pochopitelný.
@gregerova jaja píše:
To je tenhle přítel?
A to těhotenství tedy není zamlklé?
13.3.22 14:32
slovaci manzele
Zdravim vas chtela bych poradit jake mate skusenosti se slovaky jako s partnery? jsem s pritelem rok a pul cekame miminko. kdyz jsme spolu zacaly chodit hyckal si me rozmazloval se vsim mi pomohl i samozdrejme pomaha je to super chlap pozorny milujici. kdyz se dozvedel o miminku byl stastny nadseny a tim to zacalo, posledni dobou je nervni a vztekly jsem v 5 tydnu tehotenstvi a doktor mi rekl ze mam zamlkle tehotenstvi kdyz sem mu to rekla zacal byt takovy divny protivny kdyz neco delam hned me od toho vyzene zacne rvat ze to udela on at si jdu lehnout nebo na internet a tak..co si o tomhle myslite dekuji za kazdou radu vsem ![]()
https://www.emimino.cz/…zele-457881/
@gregerova jaja píše:
@arinecka 32 ale jsem adoptovana vis a mam dalsi 2 deti ale uz velky 14 a 12a proste mi rekla ze 3 uz v baraku nechce ze chce dozit duchodu
No to asi dost meni situaci-kde budou tve deti? Vzdyt te jeste potrebuji.. a proc bydlis u mamy, kdyz jde vse zaridit? Pokud utahnete tri deti v samostatnem byte, tak si miminko, samozrejme, nech (pocitas s tim, ze budes na materske a ne v praci, tedy prijem bude vyrazme nizsi?). Pokud ne, tva mama ma pravo na tento nazor a na svuj klidny zivot..
@gregerova jaja píše:
To je naprosto pochopitelné. K své děti se máš starat ty, ne někdo jiný. Takže se odstěhuj.
@gregerova jaja píše:
tak se odstěhujte já mamku chápu jste dospělý tak se osamostatněte
@gregerova jaja píše:
V té první diskusi píšeš, že Ti je 18 ![]()
@K82 píše:
No to asi dost meni situaci-kde budou tve deti? Vzdyt te jeste potrebuji.. a proc bydlis u mamy, kdyz jde vse zaridit? Pokud utahnete tri deti v samostatnem byte, tak si miminko, samozrejme, nech (pocitas s tim, ze budes na materske a ne v praci, tedy prijem bude vyrazme nizsi?). Pokud ne, tva mama ma pravo na tento nazor a na svuj klidny zivot..
bydlime v jednom baraku my mame byt nahore v podkrovi zarizenej a rodice bydli pod nami