Nesnáším potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.3.22 09:54

nesnasim potrat

Ahojky vsem prosim o vase nazory a rady. jsem v 8 tydnu tehotenstvi oznamily jsme to moji mamce a ta mi rekla ze ne musim bud na potrat nebo pak dat dite k adopci…ze jestli budeme mit dite ze nas vyhodi atd…s pritelem mame dobrou praci takze by sme miminko uzivily. v praci jsem ve skusebni dobe ale tam uz jsem domluvena vse v poradku a take mam jeste insolvenci coz tam to taky je v poradku ta uz mi bude koncit vse jsem si zjistila obvolala a nikde neni problem s tehotenstvim.. poradte prosim diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
27.3.22 09:57

Tak se odstěhujte, když je všechno tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33225
27.3.22 09:59
@gregerova jaja píše:
Ahojky vsem prosim o vase nazory a rady. jsem v 8 tydnu tehotenstvi oznamily jsme to moji mamce a ta mi rekla ze ne musim bud na potrat nebo pak dat dite k adopci…ze jestli budeme mit dite ze nas vyhodi atd…s pritelem mame dobrou praci takze by sme miminko uzivily. v praci jsem ve skusebni dobe ale tam uz jsem domluvena vse v poradku a take mam jeste insolvenci coz tam to taky je v poradku ta uz mi bude koncit vse jsem si zjistila obvolala a nikde neni problem s tehotenstvim.. poradte prosim diky

No a s čím chceš poradit? Jak ti může máma mluvit do něčeho takového? Najděte si svoje bydlení a vyřešeno. Ty jo, prej buď potrat, nebo adopce, ta tvoje máma má dost. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.3.22 09:59

No nadjěte si bydlení a založte rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.3.22 10:00

Nerozumím tomu pokud máš partnera a máte oba dobrou práci proč nežijete sami?

• Citovat
  • Upravit
35531
27.3.22 10:00
@gregerova jaja píše:
Ahojky vsem prosim o vase nazory a rady. jsem v 8 tydnu tehotenstvi oznamily jsme to moji mamce a ta mi rekla ze ne musim bud na potrat nebo pak dat dite k adopci…ze jestli budeme mit dite ze nas vyhodi atd…s pritelem mame dobrou praci takze by sme miminko uzivily. v praci jsem ve skusebni dobe ale tam uz jsem domluvena vse v poradku a take mam jeste insolvenci coz tam to taky je v poradku ta uz mi bude koncit vse jsem si zjistila obvolala a nikde neni problem s tehotenstvim.. poradte prosim diky

Tak se odstehujte. A říkat o těhotenství ve zkušební době je velká hloupost. No snad tě nevyhodi když jsou s tím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.3.22 10:03

No nejdriv bych si dala do pořádku finance. Dítě není uplně nejlevnější. Pokud mas insolvenci, nechala bych tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.22 10:04

@arinecka 32 ale jsem adoptovana vis a mam dalsi 2 deti ale uz velky 14 a 12a proste mi rekla ze 3 uz v baraku nechce ze chce dozit duchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.3.22 10:07

@gregerova jaja

Tak se odstěhujte, easy. Ne každý chce v baráku x dětí. Mamka chce taky asi klid. To je pochopitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
27.3.22 10:08
@gregerova jaja píše:

To je tenhle přítel?
A to těhotenství tedy není zamlklé?

13.3.22 14:32

slovaci manzele
Zdravim vas chtela bych poradit jake mate skusenosti se slovaky jako s partnery? jsem s pritelem rok a pul cekame miminko. kdyz jsme spolu zacaly chodit hyckal si me rozmazloval se vsim mi pomohl i samozdrejme pomaha je to super chlap pozorny milujici. kdyz se dozvedel o miminku byl stastny nadseny a tim to zacalo, posledni dobou je nervni a vztekly jsem v 5 tydnu tehotenstvi a doktor mi rekl ze mam zamlkle tehotenstvi kdyz sem mu to rekla zacal byt takovy divny protivny kdyz neco delam hned me od toho vyzene zacne rvat ze to udela on at si jdu lehnout nebo na internet a tak..co si o tomhle myslite dekuji za kazdou radu vsem :kytka:
 https://www.emimino.cz/…zele-457881/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.3.22 10:08
@gregerova jaja píše:
@arinecka 32 ale jsem adoptovana vis a mam dalsi 2 deti ale uz velky 14 a 12a proste mi rekla ze 3 uz v baraku nechce ze chce dozit duchodu

No to asi dost meni situaci-kde budou tve deti? Vzdyt te jeste potrebuji.. a proc bydlis u mamy, kdyz jde vse zaridit? Pokud utahnete tri deti v samostatnem byte, tak si miminko, samozrejme, nech (pocitas s tim, ze budes na materske a ne v praci, tedy prijem bude vyrazme nizsi?). Pokud ne, tva mama ma pravo na tento nazor a na svuj klidny zivot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
27.3.22 10:10
@gregerova jaja píše:

To je naprosto pochopitelné. K své děti se máš starat ty, ne někdo jiný. Takže se odstěhuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27575
27.3.22 10:10
@gregerova jaja píše:

tak se odstěhujte já mamku chápu jste dospělý tak se osamostatněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
27.3.22 10:11
@gregerova jaja píše:

V té první diskusi píšeš, že Ti je 18 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.22 10:13
@K82 píše:
No to asi dost meni situaci-kde budou tve deti? Vzdyt te jeste potrebuji.. a proc bydlis u mamy, kdyz jde vse zaridit? Pokud utahnete tri deti v samostatnem byte, tak si miminko, samozrejme, nech (pocitas s tim, ze budes na materske a ne v praci, tedy prijem bude vyrazme nizsi?). Pokud ne, tva mama ma pravo na tento nazor a na svuj klidny zivot..

bydlime v jednom baraku my mame byt nahore v podkrovi zarizenej a rodice bydli pod nami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová