Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Noll píše:
Proč druhá diskuze?
Ruším anonym, protože tu minulou zdá se někteří nepochopili ![]()
@Božislava píše:
Najdi si manžela a založ rodinu a tu třeba budeš mít radši.
O to mi v životě nejde😂 😂
Tak já nechápu ani tuhle, na tom anonym nic nezmění. Možná by tě pochopil psycholog. Evidentně bys ho potřebovala. Nesnášet svoji rodinu totiž není normální.
@Aduš8 píše:
Tak já nechápu ani tuhle, na tom anonym nic nezmění. Možná by tě pochopil psycholog. Evidentně bys ho potřebovala. Nesnášet svoji rodinu totiž není normální.
Ano, kdysi třeba nebylo normální pro ženy volit ![]()
@nevimnevimno bože můj, co ty jsi za materiál
chceš radu? Když je to tak k nevydržení, zajdi si na OSPOD a nech se zavřít do dětského domova nebo do Klokánku
@Anonymní píše:
Vidím, že jste mi nerozuměli. Nesnáším svou rodinu a nikdy ji nebudu mít ráda, nezáleží na tom, jaké má kdo geny, ale to byste vy, někteří dospělí, mohli po těch tisíci letech konečně pochopit. Já pro ně jsem věc, kterou vytvořili a která jim občas přináší užitek, oni pro mě opateovnící, kterým bych měla vrátit jejich péči. Nic víc. Nic míň. Hledám rady, jak s někým, koho nemáte rádi a musíte s ním bydlet, vycházíte, či jak bych se měla chovat. Přetvařovat se? Lhát jim? Být na ně nepříjemná ale upřímná? Tohle není jen nějaké období, i když si to pár zabedněnců nechce nechat vymluvit. Já jsem já a nejen mé tělo a já nevěřím, že mě kontroluje hromada svalstva a vody v lebce. Ale tenhle příspěvek je o tom, co je napsané jako název témate, ne o jiných věcech.
Zdar a otevřenou mysl při psaní nadávek!
V 18 se můžeš odstěhovat, to už je za pár… ![]()
Hlavně se ale kvůli tomu osamostatnění nepověs na prvního týpka, co projde kolem, to většinou nedopadne dobře… ![]()
Máš kámošky a kluka?
@Aduš8 píše:
@nevimnevimno bože můj, co ty jsi za materiálchceš radu? Když je to tak k nevydržení, zajdi si na OSPOD a nech se zavřít do dětského domova nebo do Klokánku
@Aduš8 přečti si to znovu-já jsem ráda že mám kde bydlet, jednou jim to vrátím ale TADY JDE O VZTAHY!!!
@Aduš8 píše:
@nevimnevimno bože můj, co ty jsi za materiálchceš radu? Když je to tak k nevydržení, zajdi si na OSPOD a nech se zavřít do dětského domova nebo do Klokánku
Anebo by se ještě mohla vsoukat do Babyboxu… ![]()
@nevimnevimno a co chceš slyšet? Že jsi chudáček? Asi tak, za 3 roky ti bude 18, v ten den se můžeš sbalit a už nikdy o své rodině nemusíš slyšet. Pokud se dokážeš uživit, můžeš se nechat splnoletit dřív. Do té doby navrhuji vycházet s rodiči ve vší slušnosti, tzn. podílet se na domácích pracích a dodržovat pravidla.
@nevimnevimno a ty si to přečti ještě třikrát a pak navštiv psychologa, protože prostě nejsi normální.
Vidím, že jste mi nerozuměli. Nesnáším svou rodinu a nikdy ji nebudu mít ráda, nezáleží na tom, jaké má kdo geny, ale to byste vy, někteří dospělí, mohli po těch tisíci letech konečně pochopit. Já pro ně jsem věc, kterou vytvořili a která jim občas přináší užitek, oni pro mě opateovnící, kterým bych měla vrátit jejich péči. Nic víc. Nic míň. Hledám rady, jak s někým, koho nemáte rádi a musíte s ním bydlet, vycházíte, či jak bych se měla chovat. Přetvařovat se? Lhát jim? Být na ně nepříjemná ale upřímná? Tohle není jen nějaké období, i když si to pár zabedněnců nechce nechat vymluvit. Já jsem já a nejen mé tělo a já nevěřím, že mě kontroluje hromada svalstva a vody v lebce. Ale tenhle příspěvek je o tom, co je napsané jako název témate, ne o jiných věcech.
Zdar a otevřenou mysl při psaní nadávek!