Neshody v rodině

Anonymní
8.5.20 07:25

Neshody v rodině

Ahoj, chci znát váš názor na danou situaci
Bydlíme s přítelem v jeho bytě.
Problém je v tom že je patologicky závislý na svý mámě a ona na něm
Víte ona nemá chlapa žije sama, občas k nám zajde na návštěvu. Když nejsem doma
To si vždy zjistí jinak když doma jsem tak nepřijde. Nedávno přišla a jaké to bylo pro ni překvapení když jsem jí otevřela já
Hned mi řekla že si myslela že nejsem doma ale že nevadí že, hned zase půjde.
Vyndala na stůl kastrulky pro syna, a chtěla aby spolu jeli autem no vždyť víš kam říkala synovi
Zrovna jsme s přítelem měli něco domluveno ale on to hned zazdil. Ona se začala bavit a já jsem se zeptala přítele jestli to co jsme si domluvili platí Nebo jestli pojede tedy s mámou. On hned na mě ať sem ticho že máma má přednost 8o :roll:
Ona se po chvíli sebrala a odešla s tím že jde domů A že tamto si naplanuji až nebudu zase doma.
Přítel byl na mě pak nas… Že proč jsem nebyla ticho že bla bla bla a pohádali jsme se

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
8.5.20 07:31

A kolik vám je let? Jestli byla mamka zvyklá, že u syna trávila volný čas, tak se jí teď nechce vyklidit pole. Byla bys radši, aby chodila na návštěvu, když jsi tam taky? Možná je tvůj přítel mamanek, buď ho to přejde nebo ne. záleží, nakolik jsi konfliktní typ, jestli si zkus představit, že by se pravděpodobně tchýně zapojovala do výchovy dětí víc než bys chtěla a hlavně nakolik svého přítele miluješ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.5.20 07:33

Vy dvě máte divný vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20893
8.5.20 07:56

No přítel se teda chová fakt divně. Každopádně je to na vás, jestli chcete hrát pořád druhé housle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
8.5.20 07:57

Podle popisu mi prijde, ze nejste partneri, ale spise spolubydlici s vyhodami :nevim:
Jeho mama (mozna i on) te berou, ze jen prochazis. Ted tady jsi, za nejakou dobu uz nebudes :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
8.5.20 08:17

No tak když má máma přednost a jsou na sobě takhle nezdravě závislí, tak ať si spolu bydlí, já bych z toho vycouvala. Budeš se jen dohadovat nebo užírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
8.5.20 08:22

Jak často nejsi doma a chodí k vám? A kde jsi? Jak často chodí syn k ní? Pokud to není často, tak proč ne. Třeba vám chce dát prostor a nechce vam zasahovat do soukromí a proto chodí jen, když nejsi doma. Vždyť i odesla, když jsi řekla, že někam půjdete spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 08:28
@Sára 1 píše:
Jak často nejsi doma a chodí k vám? A kde jsi? Jak často chodí syn k ní? Pokud to není často, tak proč ne. Třeba vám chce dát prostor a nechce vam zasahovat do soukromí a proto chodí jen, když nejsi doma. Vždyť i odesla, když jsi řekla, že někam půjdete spolu.

Většinou jsem v práci přítel k matce jezdí a denně, denně si i volají, přítel také pracuje na krátký a dlouhý týden.

• Citovat
  • Upravit
9285
8.5.20 08:32
@cecetka píše:
Podle popisu mi prijde, ze nejste partneri, ale spise spolubydlici s vyhodami :nevim:
Jeho mama (mozna i on) te berou, ze jen prochazis. Ted tady jsi, za nejakou dobu uz nebudes :?

Mám z toho úplně stejný dojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
8.5.20 08:35

Můj přítel si s mamkou volá jednou za čtrnáct dní. Jezdíme k ní jednou za měsíc na tři hodiny. Měl sice ze začátku tendence tam trávit víc času ale to jsem velice rychle zarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
8.5.20 08:54
@Anonymní píše:
Většinou jsem v práci přítel k matce jezdí a denně, denně si i volají, přítel také pracuje na krátký a dlouhý týden.

Ona je už v důchodu? Nudí se? Každý den je moc. Ona teda ale přijde, když on nepřijde k ní? Vidět dvakrát denně se snad nemusí? Já si s rodičema taky volám denně. Ale už jsou starši. Pokud je sama, tak se na ni nechce vykašlat, což chapu. A pokud je celé dny doma, tak i pro ni je to těžké. Podle toho, co píšeš, to ale nevypadá na to, že byste našli kompromis, který by vyhovoval všem. S partnerem jsi o tom mluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.20 09:19
@Sára 1 píše:
Ona je už v důchodu? Nudí se? Každý den je moc. Ona teda ale přijde, když on nepřijde k ní? Vidět dvakrát denně se snad nemusí? Já si s rodičema taky volám denně. Ale už jsou starši. Pokud je sama, tak se na ni nechce vykašlat, což chapu. A pokud je celé dny doma, tak i pro ni je to těžké. Podle toho, co píšeš, to ale nevypadá na to, že byste našli kompromis, který by vyhovoval všem. S partnerem jsi o tom mluvila?

Ona taky pracuje zakl..

• Citovat
  • Upravit
26858
8.5.20 09:51
@juni29 píše:
Můj přítel si s mamkou volá jednou za čtrnáct dní. Jezdíme k ní jednou za měsíc na tři hodiny. Měl sice ze začátku tendence tam trávit víc času ale to jsem velice rychle zarazila.

A ty se svoji mamou travis kolik casu? :think: Taky jen 3 hodiny v mesici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
8.5.20 10:32
@cecetka píše:
A ty se svoji mamou travis kolik casu? :think: Taky jen 3 hodiny v mesici? 8o

Mě by spíš zajímalo, když tedy má povoleno jednou za 14 dní zavolat mamce, jestli má na ten hovor i nějaký časový limit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
8.5.20 19:20

@kavenka Jak se rika karma je zadarmo. Jednou muze mit @juni29 podobnou snachu jako je ona ted :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová