Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Vnoučata od dcery a od snachy se kterou se nemusí, tudíž ji nebude nijak vyhledávat je dost rozdíl, ty to nevidíš?
Jakože vnoučata můžou za to komu se narodily? A hlavně! Pořád to jsou děti jejího syna. Syn je míň její dítě než dcera? A hlavně vybíjet si vztahy mezi tchýní a snachou na dětech je fakt hnus…
@PeBa12 píše:
Jakože vnoučata můžou za to komu se narodily? A hlavně! Pořád to jsou děti jejího syna. Syn je míň její dítě než dcera? A hlavně vybíjet si vztahy mezi tchýní a snachou na dětech je fakt hnus…
Přesně tak.jen malá oprava nejedná se o tchýní ale o tchana. Je to potomek jeho syna, když mu vadim já, tak tam být nemusím a může chodit na návštěvy jen syn s vnukem, ale proč by to dělal, když dědek o to nestojí že?
![]()
@PeBa12 píše:nic jim nedela , akorat nema moc zajem
@Mark999 píše:Přesně tak.jen malá oprava nejedná se o tchýní ale o tchana. Je to potomek jeho syna, když mu vadim já, tak tam být nemusím a může chodit na návštěvy jen syn s vnukem, ale proč by to dělal, když dědek o to nestojí že?
@PeBa12 [citace
@PeBa12 píše:
tak třeba budou chodit později, az bude trochu vetsi
@Mark999 píše:
Rozhodně to není o hysterii. Pokud mohl chovat jako mimina děti od své dcery, proč to najednou nejde ani od vnuka od svého syna? Jde o to, že mám pocit, že když nesnese mě, tak se nemá ani k našemu dítěti.
No na mě to působí, že jste ani jeden nevykročil tou správnou nohou už od začátku a teď se ti jen stupňuje. Těžko můžeš čekat, že tě bude respektovat, když ty nerespektuješ jeho už od počátku. ![]()
@Aduš8 Ahoj, můžu se zeptat, jsk jste to vysvětlili dětem, případně pokud jsou ještě malé, jak jim to vysvětlíte? Jsme v podobné situaci. Tchán naší dceru neviděl od narození, čili 8 měsíců. S námi se taky nebaví. My to neřešíme, z naší strany také snaha byla, ijdyt by vůbec žádná být nemusela. Chodí k nám jen tchýně jednou za čas a celkem se děsím toho, jak to pak vysvětlit dceři, až bude větší. Jelikož tchýně před námi o tchánovi normálně mluví.
![]()
Úplně tě chápu, můj tchán má 2syny mého manžela u kterého se staví 1krat za rok s obálkou k narozeninám a výmluvou že nemá čas, nebo že prší a je mokrý tak nemůže dovnitř, a k druhému jezdí tak 1tydne -driv sme se tam snažily stavovat ale nikdy se snama moc nebavil tet máme 7mesicni holčičku kterou viděl jednou v kočárku, nechoval, nezavolá, nenapíše, nezajíma se takže nemáme důvod se stavovat, ( taky tchána nesnáším
![]()