Nesnesitelné křeče v podbřišku

Anonymní
31.5.24 21:10

Nesnesitelné křeče v podbřišku

Ahoj holky… potřebuji znát váš názor na to, co se mi včera přihodilo.
Máme s přítelem dovolenou, takže jsme byli doma, no ráno jsem vstala a vše bylo ok. Kolem jedenácté dopoledne me začalo pobolívat v podbřišku, úplně až dole jak je močák, vyloženě přímo v oblasti kde už je ochlupení. No.. lehla jsem si že to přejde, asi po hodince začaly být křeče o něco silnější, ve vlnách. Chvíli jsem byla v pořádku jakoby nic, a pak interval cca 2-5min kdy bolesti byly neskutečný, že se mi dělalo cerno před očima, byla jsem politá studeným potem a nebyla schopna najít žádnou polohu co by mi pomohla. No, auto sice máme, ale přítel když me viděl zavolal záchranku. Ty nebyly moc nadšený, když přijeli zeovna byla chvilka bez bolesti, to se sice pak vystřídalo že jsem zas bolestí skoro lezla po zdi. Citila jsem se trapně když jsem si vyslechla a proč mi nevzal přítel atd.. ale to je asi fuk. Zkratka tak šílený bolesti jsem nikdy nezazila! Na mocak ani jiný potíže s břichem jsem nikdy netrpěla..
Přivezli me na chirurgii, tam mi dali infuzi s nějakým lékem (to už si nepamatuji co bylo), zabralo to tak na hodinku, vzali krev, udělali sono (akorát ze mi vůbec nedělali sono v ty oblasti kde mi to bolelo - jen kolem pupíku a výš, ale to nevím jestli to sono pojme i obraz kam s tím nezajeli?)
Na sonu taky nic.. ale to mi nepřekvapilo když tam kde me to bolelo to sono nedělali..
Pustili me domu s tím ze neví co to je a dostala jsem na doma algifen. Doma uz se to neopakovalo. Jen večer šílený vodový průjem..
A já tomu proste nerozumím.. pokud by to bylo z jídla, tak střeva jsou výš, ne??? Tyhle krece byly opravdu úplně dole.. napadá me jestli pro jistotu neskocit ještě na gyndu.. k doktorum skoro nechodim, jen na prevence, většinou se snazim vše řešit doma, ale něco tak silenyho jsem v životě nezažila, tak mám strach aby to třeba nebyla nějaká cysta, atd.. co si myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
332
31.5.24 21:51

Tak za objednání se na gyndu nic nedáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 21:54
@Luckandlove píše: Více

To nedám, ale abych nevypadala jak trubka, že to byla nějaká střevní viróza. Jen mně prostě přijde zvláštní že to byly krece v místě kde byly, vůbec to nebylo že by me bolely střeva abych měla průjem..

• Citovat
  • Upravit
76445
31.5.24 21:57

Určitě se na gyndu pro jistotu objednej, ale spíš tipuji něco se zažíváním, když se ti pak spustil ten průjem, ale zvláštní to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
31.5.24 22:19

Napadla mě i ledvinová kolika.

Ale ony i křeče v podbřišku taky dokážou potrápit při průjmu.

• Citovat
  • Upravit
18613
31.5.24 22:29

Já když mám křeče tak vylozene až dole v podbrisku, žádný okolo pupíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
1.6.24 06:42

Napadá mě zánět močáku, ledvinová kolika a ty střeva…vše je možné a ten střevní problém se mi jeví jako nejpravděpodobnější vzhledem k následnému průjmu…ony ty střeva taky dokážou fakt celkem slušně potrápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
1.6.24 07:05

Pro jistotu zajdi ještě na gynekologii. Může být někde cysta, raději ať máš klid, že je všechno v pořádku. Podobně to zažila dcera. Bolesti až na volání rychlé. V nemocnici všechna vyšetření negativní, taky nic nezjistili. Naštěstí od té doby nic podobného. Tak snad už to bude i u tebe dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí