Zvracení po antidepresivech

Anonymní
31.5.24 15:34

Zvraceni po antidepresivech

Ahojky. Chci se zeptat. Mam nasazen na depresi cipralex. Prvni tyden mam brat rano pul tablety. Dnes jsem si vzala prvni pulku a po 2 hodinach hned zvraceni. Sla jsem asi 6×, po pul hodine. Je mi zle jak psovi. Dovolala jsem se sestre a ta mi rekla at se prvni zkusim najist nez si ho zitra zase vezmu. Ale bojim se zitrka. Ma tu nekdo zkusenost, ze i kdyz mu bylo zle, nakonec se to zlepsilo a tělo si zvyklo? Takhle do prace chodit nemuzu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
31.5.24 16:21

Už zase stejné téma? Proč si nenecháš napsat ty cipralex kapky, které můžeš dávkovat postupně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 16:50

@medvidka asi si me s nekym pleteš. Stejne tema jsem nenašla za poslední 2 roky, proto jsem sem napsala. Nikdo kdo by řešil zvracení. Dnes jsem se dovolala sestře a ta mi řekla, ať se zkusím první nasnídat a pak si toho půlku prášku vzít. Jsou to moje první AD v životě, takže nemám žádnou zkušenost jak to zabírá nebo ne. Pokud zitra bude scénář stejný, tak určitě v pondělí budu volat. Chtěla jsem vědět, jestli někdo nemá zkušenost s tím, že by třeba pár dní zvracel a pak si to sedlo. Toť vše.

• Citovat
  • Upravit
2003
31.5.24 17:24

https://www.emimino.cz/…esiv-527379/
Téma založené před týdnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.24 17:30

Me bylo taky strasne zle, a to jsem mela Cipralex kapky a davkovala po kapkach-dostala jsem k tomu tabletky Kinito a ty me moc pomohly.Po zhruba tydnu uz nebyly potreba a uz to slo bez zvraceni a nechutenstvi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex