Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anivbl čoveče dnes byl asi vůbec divnej den, i já ho v podstatě strávila v poloze ležmo, něco jsem teda i dělala, ale mezitím jsem se vždycky natáhla, ovšem bez spánku, ale aspon tak.Na dnešek jsem spala cca 2hodky, šla jsem schválně později večer, že jako budu víc unavená, a budu třeba spát a spíš jsem si ještě ubrala
No na dnešek mi vychází už právě ta půlka prášku, takže se těším, že zítra bude zase dobře
Přeju zítra pěkný odpočinkový den ![]()
@Blackjackie ted jeste o tom premyslim, mam jit za obvodackou nebo na gyndu? Laka me predstava prospaneho vikendu, zrovna dneska mam spatnej den. Muz me chce zitra hnat na gyndu, mne se tam moc nechce, uz vidim jak tam hodinu cekam, dr. rekne ze nic objektivniho nevidi a at vic odpocivam. To bych to radsi prolezela doma a odpocivala
@anivbl Mě to napsal gyndař, a když tam jednou nebyl a měl záskok, tak mi to jiná gyn. potvrdila, že je to OK, tak já jim věřím. Suším tu krabičku doma už tak půl roku, ale taky jsem z toho jako měla respekt a nebrala to, až ted v tom 3.trim.kdy už jsem si řekla, že to, že takhle přežívám, určitě taky pro mimčo není super. Takže tak..
A vubec dneska jsou nejaky skvrny na slunci nebo kde. Spala jsem tri a pul hodiny, rano mi skocil pes pod auto (sel za haravou cubou), pak mi zdrhnul pres pole do vedlejsi vesnice. Pak jsme sli k dr.na ockovani mmr a kontrolu v roce a pul. Mala ma hystericky zachvat vzdycky, kdyz vidi mistni sestru, bylo to fakt fyzicky narocny. Na zaver me cacora vzteky pocurala
no ted uz je po veceri, za chvili pujde do pyzama a pujdem si spolu cist do postele, tak snad uz bude lip ![]()