Nespavé miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
18.5.11 22:59

Ahoj,
moje 9.měsíční dcerka přes den tomu taky moc nedá :-(

Ráno vstáváme kolem 7-8, okolo oběda usne ( ale jen když u ní ležím) zhruba na dvacet minut. A pak vydrží třeba do 22.00 být vzhůru…už nechápu, kde bere takové energie, já bych šla spát klidně po Večerníčku, ale slečně se nechce a ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.5.11 23:00
bertík28 píše:Mě pomohlo, že jsem ze začátku chodila s malou do ložnice spát a když se vzbudila a mě tam viděla spala dál.

Tak takhle to taky praktikujeme..je fakt,že když je hodně ospinkanej,tak to ještě na chvíli zalomí..Ale většinou i přes to,že tam ležim,mam zavřeny oči-aby pochopil,že se spí :lol: - tak stejně vždycky jen vyndá dudáka a vyžaduje akci.. Mně naštěstí ale v kočárku neřve..Stejně chodíme na nějaký konkrétní místa,kdeho vyndám a díváme se po okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.5.11 23:04
MayaEma píše:
Ahoj,
moje 9.měsíční dcerka přes den tomu taky moc nedá :-(Ráno vstáváme kolem 7-8, okolo oběda usne ( ale jen když u ní ležím) zhruba na dvacet minut. A pak vydrží třeba do 22.00 být vzhůru…už nechápu, kde bere takové energie, já bych šla spát klidně po Večerníčku, ale slečně se nechce a ne :-)

No tak to by mi asi kleplo.. :roll: Peťka chodí spát na 20h a jak se to někdy protáhne,protože se musí nutně přetočit,něco si podat,žbrblat..tak už trochu teču..a do 22hod..to bych vytuhla dřív já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.5.11 23:21

Ahojky, já mám 4,5 měsíčního chlapečka a u nás je to se spaním to samé.. Večer tedy usínáme okolo 20 hod a spinkáme tak do 7-8 hod, za co jsem tedy moc ráda,ale přes den nezamhouří ani oko a vyžaduje neustále abych si s ním hrála, nosila ho po bytě a ukazujeme věci atak.
Nejhorší je když chci vyrazit ven s kočárkem to následuje řev, kdy se po 15 min uklidní na 30 min si schrupne a pak zase řev, prostě v kočárku je to nuda, tak se bude řvát, vždycky závidím maminkám, který dítka v kočárku spinkají. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.5.11 07:04

Holky, co jim řvou děcka v kočárku protože se nudí - zkuste jim odkrýt korbičku.U nás to zabralo, čučí na stromy, okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
19.5.11 07:24

Ahojky, nám je 8 měsíců a jak popisuješ spánek - „dám do postýlky a po 30 minutách je po spánku“ - tak to samé bylo u nás… Usnul tvrdě, a za 30 minut „tradá“ … Ale vypozorovala jsem, že když jsem s ním v tu dobu spinkání (po obědě) venku, tak spí krásně… Takže u nás to už delší dobu funguje tak, že ho prostě po obědě dám do kočárku a jedu s ním ven, třeba jen na chviličku, než usne. Pak, když se doma vzbudí, tak jen zajezdím s kočárkem a spí dál… A to vydrží 1,5 až 2,5 hodiny.

Ale nechápu to, večer usne v postýlce krásně a spinká nádherně, budí se jen na jídlo… a přes den prostě postýlka nefunguje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.5.11 07:37

To mi připomnělo - když někdo (já nebo manža) po obědě spí s malým (chrundí u nás v posteli), tak bez problémů spí i tři hodiny…Prostě je to malej závislák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
19.5.11 07:48

Taky jsem zkoušela spinkat s malým v posteli, ale to bylo to samé jako v postýlce… 30 minut a dost - a nic nepomohlo tomu, aby znovu usnul… Prostě jen a jen ten kočárek! Jak tu některé psaly, že jim brouček v kočárku nevydrží a řve, tak to my - pokud nespíme - měli taky tak… :roll: Ale od té doby, co mám sporťák a otočila jsem malého ve směru jízdy, tak vydrží, kouká, kde co lítá a 60 min není problém. Nejradši má cestu kolem silnice a pozorování aut! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
19.5.11 09:00
xangel87 píše:
Holky, co jim řvou děcka v kočárku protože se nudí - zkuste jim odkrýt korbičku.U nás to zabralo, čučí na stromy, okolí…

to jo, ale to nesmí svítit sluníčko, to se pak malá kroutí jak had a hejká, že jí to vadí :think: ale zkusím jí korbu dát úplně dolů, zítra, to mám být pod mrakem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.5.11 09:02

Sarecko tak to jsme na tom stejně :mrgreen: . Škoda že nejsi poblíž jezdili by jsme duet :palec: Odklopená bouda nepomáhá navíc pokud svítí sluníčko běda jek mu jde do očí. Myslím že mu v tom kočárku je nuda hračky zaberou tak 15 min. a málo prostoru nemůže se převalovat odstrkovat nohama a dělat prostě kraviny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.5.11 10:55

Tak to jsem ráda, že nejsem jediná kdo má v kočárku křiklouna, protože už jsem si myslela, že jsem jediná podle toho jak na mě ostatní koukají na ulici :-) Odklopená korba nás zabaví tak na 5 min, my jsme trochu chovací, takže když jsme byli na procházce v lese jsem ho zkusila vyndat a nést ho tak to koukal a byl spokojený,ale když jsem ho zkusila vrátit tak se zase rozeřval na celý kolo, takže jsem došla k závěru, že ho nesmím ani vyndat jinak je zle ještě větší když ho vrátím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
19.5.11 12:27
Sarecka píše:
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná kdo má v kočárku křiklouna, protože už jsem si myslela, že jsem jediná podle toho jak na mě ostatní koukají na ulici :-) Odklopená korba nás zabaví tak na 5 min, my jsme trochu chovací, takže když jsme byli na procházce v lese jsem ho zkusila vyndat a nést ho tak to koukal a byl spokojený,ale když jsem ho zkusila vrátit tak se zase rozeřval na celý kolo, takže jsem došla k závěru, že ho nesmím ani vyndat jinak je zle ještě větší když ho vrátím :-)

jojo, přesně tak…malá prohejká celou vesnici, už se mi lidi smějou a za vesnicí usne…na půl hodky. běda, kdybych malou nechala v kočáře stát na zahradě! :pocitac:
Jinak, taky jsem jí z kočáru zvedla a nesla na ruce a to byl pane výraz naprosté spokojenosti :palec: vyčůránci to jsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.5.11 16:51

Holky vy jste nikdy neslyšela o zázraku jménem slunečník na kočárek? :mrgreen: My jezdíme jedině s odklopenou korbičkou, díky slunečníku na něj nesvítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.5.11 18:22

Kvůli těm 5 ti minutám kdy ho to zabaví to nemá cenu :mrgreen:
Dnes jel ve sporťáku na břiše tak aby mohl koukat ven to se mu líbilo ale ještě přeci jen nevydrží takhle třeba hodinu. A do sporťáku chodí jen když jsme venku chvíli nejde do úplnýho lehu je to taková nakloněná rovina. A když ho vyndám a dám zpátky jekot taky značně zesílí :pankac:
Zkoušela jsem šátek a nosítko tak to taky zatím nemá úspěch je tam moc na těsno a to je zase špatně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí