Dýchací podložka v cestovní postýlce

880
18.5.11 20:47

dýchací podložka v cestovní postýlce

Dobrý večer maminky,
měla bych dotaz, jestli používáte dýchací podložku (nanny) v cestovní postýlce. My máme od chicca spring, a netuším jak to tam dát, matrace je vlastně na pevné desce,takže pod asi ne… a ráda bych to nějak aplikovala, jelikož myslím že bez ní bych toho moc nenaspala :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101824
18.5.11 21:05

Do cestovní postýlky leda tak, že dáš na tuhle matraci ještě desku sololitu, pak nanny a na to buď nějakou složenou deku nebo lépe koupit klasickou matraci do postýlky a dát tam tu. Ale varianta s matrací pak není úplně cestovní, i když ty tenčí se dají celkem slušně srolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
18.5.11 21:18

Já jí párkrát měla na tom křížení tyčí pod matrací. Ale jen v době, kdy jsem dítě položila přesně doprostřed postýlky a ono se celou noc ani nehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.5.11 21:29

No asi leda fakt že na tu madračku dám tu desku (máme ji i v postýlce a pak tu podložku a deku, jde jen o jednu noc, a už sem z toho na mrtvici :think: pod madračku ji bohužel dát nemůžu, jednak tam není žádný křížení a tak madračka která je na dřevě by ji asi pěkně zmasila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
18.5.11 21:40

ahoj
vždy jsem dala na dno desku, na to nanny, a na to cestovní matraci (prostě tu z cestovní postýlky)
fungovalo to dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4920
18.5.11 21:41

áá už čtu že ta tvoje nemá dno …
tak to cos vymyslela je asi jediná možnost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.5.11 13:38

Používala jsem, normálně jsem tu snímací desku položila na matraci, která je součástí postýlky, a na ni buď deky, nebo větší, ne moc tlustý polštář. Pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí