Koupaliště s prckem

162
16.5.11 20:56

koupaliště s prckem

Ahoj holky ,
dneska jsem s kamoškou řešila jestli v létě s prckama budeme chodit na koupaliště nebo ne…chodily ste se skoro ročníma na koupák??prcek asi ještě úplně sám chodit nebude…a jak ste si to tam zpříjemnili??aby se tam prcci nenudili..mám totiž obavu že když malej nebude moct tam kam bude chtít bude to průser :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
16.5.11 20:58
petkkaa píše:
Ahoj holky ,
dneska jsem s kamoškou řešila jestli v létě s prckama budeme chodit na koupaliště nebo ne…chodily ste se skoro ročníma na koupák??prcek asi ještě úplně sám chodit nebude…a jak ste si to tam zpříjemnili??aby se tam prcci nenudili..mám totiž obavu že když malej nebude moct tam kam bude chtít bude to průser :)

To mě taky moc zajímá, máme u nás koupaliště Slunícko 400m od domu tak bych tam chtěla v létě. Díky za dotaz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.5.11 21:00

no právě řešíme co sebou a tak…prcek totiž stoupá ale pořádně neleze protože doma mám plovoučky tak se plazí… tak jsem zvědavá co nám poradí mamky kteté to mají za sebou .))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
16.5.11 21:13

U nás to bylo celkem jednoduchý.S Adélkou jsme chodili od 6ti měsíců plavat takže bazén nebyl problém.Měla plínkový plavky a kolem pasu plavací pásek.No a nějaký hračky na deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.5.11 21:24

na koupališti jsme byli většinou na dovolené - bylo to naprosto v pohodě, bývaly tam maminy co bydlí okolo - deka, hračky, někdo míval i nafukovací malý člun pro děti, dal do něj vodu a mimino se ráchalo ve člunu, maminy kecaly. Když jsem se šla namočit, brala jsem mimčo sebou - mělo plínu do vody. A vedle bazénu měli brouzdaliště pro děti, tam se dalo taky sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.5.11 21:51

ahoj, vstoupím ti do diskuse, zajímlo by mě jestli jste někdo na koupaliště/k moři kupoval takový ten stan pro děti aby nebyly na sluníčku a kde?…díky moc :kytka:

jinak také jsme to s kamarákou řešily, malá sice leze, ale při dotyku trávy s její tělem udělá příšernou scénu :roll: :lol:

Jinak počítám že nejvíc se budeme zdržovat na brouzdališti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.5.11 22:05

Chodila,a teď znovu chodit budu v létě už s 10 měs.Né přes poledne,budem jezdit tak od 15-19 hod,samozřejmě kvalitní opalovací krém pro batole,zdržovat se spíše ve stínu,a pořád hlídat. :wink: Sebou kočárek,hračky a svčinu,to je jasné.Nudit se určitě nebude,a ty jako rodič taky né :mrgreen: .Akorád bacha na vosy a podobné smrady.

Jo,a určitě něco na hlavu,nějakou čepičku u které nevadí,když se namočí,stačí i velký kapesník.

• Citovat
  • Upravit
7569
16.5.11 22:50
rybkabezvody píše:
ahoj, vstoupím ti do diskuse, zajímlo by mě jestli jste někdo na koupaliště/k moři kupoval takový ten stan pro děti aby nebyly na sluníčku a kde?…díky moc :kytka:

jinak také jsme to s kamarákou řešily, malá sice leze, ale při dotyku trávy s její tělem udělá příšernou scénu :roll: :lol:

Jinak počítám že nejvíc se budeme zdržovat na brouzdališti :palec:

jojo, ten stan jsme ted kupovali v LIDLu…za 300,– a je suoper, používámu ho teď na zahradě…viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.5.11 07:25

u nás taky voda nebude problém chodíme plavat…akorát je asi spotřeba plín ne???vykoupete prcka jednou pak dostane třeba triko nebo bodicko a pak zase další plínku??vím že je to asi blbý dotaz ale s prckem chodím akorát do krytého bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.5.11 07:52

Lenko ten jsem chtěla také koupit, ale zarazilo mě že to funguje naprosto stejně jako stan - že musíš zabodávat kolíky. Sice nevím jak jinak by se to provedlo, ale chtěla bych něco bez nich… :nevim:

Děkuju za fotku, vypadá to pěkně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
17.5.11 09:28

PetkkaaAdélka měla ty plíny do vody a když vylezla z vody,tak jsem ji je slíkla a nechala na sluníčku proschnout.Když šla znova do vody,tak jsem ji je dala.Na břehu chodila jen tričko nebo normoš plínu.Když byla malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.5.11 13:48

Holky a jaký sluneční krém pro mimi (značku a výše UV ochrany) používáte ?
Jakou zkušenost máte krém vs. sprej ?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
17.5.11 14:09

Ahoj.Tak my jsme loni chodili célé léto a malýmu bylo 7-9 měsícú.
Měla jsem sebou dvě deky,dva ručníky na velkou plochu, už lozil a začínal se stavět..Ten zmíněny stan taky,ale tam nechtěl být.
Pak spoustu hraček,sváču..a hlavně ještě někoho na pomoc.Jela s náma budto moje sestra nebo kamarádka.
Co se týče plavání......plavky jsme koupili už normální,pásek jsme jěště nevyužili ani nějaky kruh, taky né..byl na něho jěště malý.Jen jsem ho trochu namočila v brouzdališti a šup zpátky na deku.
Lepší by byl malinkej nafukovací bazének přímo u deky. :-)
A brali jsme vždy sebou kočárek,aby si mohl schrupnout a my měli chvilku klídek :mrgreen:
Krém používam 50+ od La roche-posay,je dobře roztiratelný a vodě odolný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.5.11 15:47
rybkabezvody píše:
Lenko ten jsem chtěla také koupit, ale zarazilo mě že to funguje naprosto stejně jako stan - že musíš zabodávat kolíky. Sice nevím jak jinak by se to provedlo, ale chtěla bych něco bez nich… :nevim:Děkuju za fotku, vypadá to pěkně!

No my to teď stavíme bez kolíků…pouze vypneš látku tyčkama (stojí to bez nich)… …ale až bude vítr - což je na pláži normální jev, budeš ráda, že ty kolíky můžeš zapíchnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.5.11 15:47
rybkabezvody píše:
Lenko ten jsem chtěla také koupit, ale zarazilo mě že to funguje naprosto stejně jako stan - že musíš zabodávat kolíky. Sice nevím jak jinak by se to provedlo, ale chtěla bych něco bez nich… :nevim:Děkuju za fotku, vypadá to pěkně!

No my to teď stavíme bez kolíků…pouze vypneš látku tyčkama (stojí to bez nich)… …ale až bude vítr - což je na pláži normální jev, budeš ráda, že ty kolíky můžeš zapíchnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí