Nespokojené dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
10.4.16 14:55

Náš si taky dokázal pul dne hrát sám, nevěděla jsem o něm, možná i proto mě to dost zaskočilo, takový velký obrat v chování a hlavně z níčeho nic. Prostě se ráno vzbudil… :nevim: Před chvilkou jsem pekla koláč, samozdřejmě malý kňoural, že chce vidět co dělám, tak jsem mu dala na stul plech, do kterého jsem vysypala trochu mouky a on si tam celou dobu do toho prstíkem kreslil, samozdřejmě že bylo víc bordela, všechno od mouky, ale to je jedno, hlavně že je dítko spokojené :D
@Adelka951 Jj, to jsme pořídily, včera dokonce i pláštěnku a kaluže jsou i u nás top :D
@Alyss1 děkuji za tip, výměna hraček s kámoškama mě nenapadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.4.16 15:42

My teda neměli fázi samostatného hraní. to až teď (3,5 r). ale ano, u nás zabíralo zabavit. ale většinou to fungovalo jednou, dvakrát. takže to chce být kreativní. moje tipy:

• modelína play doh
  • prstové barvy
  • „vaření“ těstovin - přendavání z hrnce na plech do trouby a zpět. - mám centrální vypínání sporáku:):)
  • dětské puzzle - ty si nejčastěji půjčujem…no většinou je z toho hodně bordelu, ale aspoň nekňučí:):)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 01:01

@mixa30 @Alyss1 S moukou i testovinami supr napad urcite hned zitra vyzkousim, snad ho to zabavi dele nez na 5 minut ;)

• Citovat
  • Upravit
195
4.8.24 08:41

Jak jste dopadli a kdy to přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat