(Ne)spravedlivé dávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mrakus píše:ůdajně au au to bolí
Ta mladší ůdajně přítele nemá a dítě nema otce v rlPříspěvek upraven 03.12.15 v 16:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
ta práve prcovala.
Jo a šistém jí jde na ruku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Jo a šistém jí jde na ruku
na tu bycha, to bude podle gramatiky hodně bystrá žena, eso, headhunteři budou mít žně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
A chceš tím říct co? Že když bude mít tvoje zmíněná druhá žena za manžela mého zmíněného prvního muže, měla by dostat na dávkách také 15 tisíc (nebo kolik to bylo) když budou mít dohromady příjem 57.000?
Obe dve jdou matky a staraji se o sve deti. Proc ma jedna dostavat vic nez si nekdo i videla? ( kdyz ji to davaj at bere nic proti ni ale proc davaj jen nekomu.) Makam jak mourovatej ( nemame ani 50000) jde mi o to ze ten rozdil je moc velkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrakus píše:
Obe dve jdou matky a staraji se o sve deti. Proc ma jedna dostavat vic nez si nekdo i videla? ( kdyz ji to davaj at bere nic proti ni ale proc davaj jen nekomu.) Makam jak mourovatej ( nemame ani 50000) jde mi o to ze ten rozdil je moc velkej.
třeba proto, že ta první nemá k dětem nikoho, kdo by ji finančně pomohl? Jestli druhá bere 7 000, ale má vydělávajícího manžela, tak je jasné, že nedostane např. přídavky na bydlení atd, kdežto druhá by sama s dětma a 7 000 nevyžila…
Tento rozdíl chápu i já v 18 letech a přijde mi to spravedlivé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem matka 29 let, 5 dětí a pobírám 3800 kč… teď by mě ale zajímalo, kdo nebo kde je ta norma, na koho bych měla dorovnávat, aby to enbylo podivné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Copak dávky, na ty bych se vyprd. Ale jak je nespravedlivý, že někdo to má jen 9 cm a někdo přes dvacet pět. A s kozami je to to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, slovo dávka to naprosto vystihuje. Na dávku má nárok jen ten, kdo nemá dostatečný příjem. Takže ta druhá maminka má partnera, který do rodiny přináší nějaký příjem a ten příjem je asi tak vysoký, že na jiné dávky prostě nemají nárok. Co je na tom nespravedlivého?
My máme 4 děti, manžel chodí do práce a já pobírám rodičovský příspěvek 6200Kč. Nic víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strýček sally píše:
Copak dávky, na ty bych se vyprd. Ale jak je nespravedlivý, že někdo to má jen 9 cm a někdo přes dvacet pět. A s kozami je to to samé.
přesně, dávky jsou dočasné, najdeš si práci ale co žít s 9cm nebo bez koz?! To je opravdu horší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vase problemy na moji hlavu. Me je uplne jedno kdo kolik bere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen mě zaráží, jak lidé o sobě ví takové detaily, jako příjem (a u lidí mimo rodinu), já nevím kdo kolik bere ani v rodině, kdo jak oje*ává stát, neřeším to a taky žiju. A žiju v pohodě, protože co si vydělám to mám, a nemusím řešit s „dávkařkama“ která kolik má, nebo proč mám míň a závidět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 píše:
přesně, dávky jsou dočasné, najdeš si práci ale co žít s 9cm nebo bez koz?! To je opravdu horší
Tak ať si pořídí ovce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit