Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@tiffany Jj, to jsou neštovice.
@danik Syn taky nebyl osypaný od hlavy k patě. Neštovice se mu nové tvořily 5 dnů, celkem jich měl 50.
Ano, neštovice, k doktorce s tím nemusíte, stačí zavolat (aby jste nenakazili ostatní v čekárně). ALE!!! Koukám, že už jich má hodně rozškrábaných, tak v tom ji zabránít! Zůstaly by jí ošklivé jizvy ![]()
Neštovic je teď spousta po celé republice, u nás ve školce je zrovna epidemie.
Díky za info ![]()
@Radunka doktorka si nás objednala, chce malou vidět. S tím škrábáním je to těžké. Malá má k tomu ještě exém a nevím, jak jí zabránit ve škrábání. Navíc to prý dnes ještě nemáme mazat, aby to zítra dr. viděla. ![]()
@Radunka no máte pěknou sbírku. Naše malá to má taky takové červené kolem očí, jako tvoje menší.
Ahojky mi tedka neštovice proděláváme a syn má úplně stejné pupínky jak na fotce takže myslím že určitě… Jinak horečky máme taky
@tiffany A co fenistil kapky proti svědění, ty jsou prý výborný.
@sona20 píše:
Ahojky mi tedka neštovice proděláváme a syn má úplně stejné pupínky jak na fotce takže myslím že určitě… Jinak horečky máme taky
Ty horečky jsou naprd, tak přeju brzké uzdravení. ![]()
@Kamila Jakub píše:
@tiffany A co fenistil kapky proti svědění, ty jsou prý výborný.
Fenistil jí rozdivočuje, ale máme xyzal, nebo jak se to jmenuje, tak jí to budu dávat, doufám že se to při neštovicích smí.
@Malvajs píše:
Ahoj, ja myslim ze jsou. Koukni na tuhle diskusi, vcera jsem tam mela ten samy dotaza dneska je uz osypanej vsude. Nema teplotuhttps://www.emimino.cz/…rankovani/7/
Jé koukala jsem do tvé diskuse a my máme ve školce taky neštovice a dnes karneval. Jestli my nejsme sousedky. ![]()
@tiffany Jak rozdivočuje? Jako neštovice nebo svědění nebo dceru?
@Kamila Jakub píše:
@tiffany Jak rozdivočuje? Jako neštovice nebo svědění nebo dceru?
Fenistyl jí rozdivočuje. U některých dětí to prý tak působí a mezi ně moje dcera patří. ![]()
@Malvajs píše:
no vidis treba joto by byla nahodickan:-)) maji tam k tomu jeste klaunici, vy taky?
v utery jsem pujcila masku, rano ji jela vratit
O klaunici nic nevím. Ona totiž dcerka byla po nemoci v úterý jeden den ve školce a ve středu mi volali, abych si jí vyzvedla, že jí není dobře.
@Malvajs píše:
Tak to nebude ta nase skolka..tam by nikdo nevolaljsem psala ze mame nestovice a jestli je uz nekdo mel a ani mi na to neodepsali
To mi neříkej, že by tam nechali dítě se zimnicí. ![]()