Neštovice?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
8.11.14 15:11

Honem rychle bezte se nechat ockovat naockujte i dite co uz je melo at to ma logiku :mrgreen: a jak je mozny ze nekdo dostane nestovice i kdyz je ockovanej :cert: :mrgreen: :mrgreen: obcas se nestacim divit jak nektere maminky jsou uplne mimo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
8.11.14 15:23

@timeforce Ty reaguješ na ten 4 měsíce starý příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.14 13:30

Dobrý den to jsou neštovice prosím vas mi méně neštovice a já blbe sem se zapomněla zeptat v lékárně jestli tekutém pudr se dává do ledničky dekuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.11.14 18:18

Já jsem se taky neptala a do ledničky nedávala. I tak holka kňourala, že je to studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.17 21:58

Maminky, je mozne ze by nestovice zacali jednim pupinkem, ktery se zvetsuje a naleva uz 4.ty den, ale jinde po tele zatim nic? snad jen asi potnicka na zadecku..? nebo uz by se nestovice davno udelali po telicku, pupinek ma na zadickach… bez teplot..

• Citovat
  • Upravit
2193
8.8.17 22:01

Podle me ne, podle me je vysev do 48hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
8.8.17 22:52

Muj syn mel 1. den jen 1 pupinek mezi lopatkami. Vypadalo to jako puchyrek, nestovice by me vubec nenapadly. Nikdy jsem nevidela jak vypadaji a tak jsem nad tim mavla rukou. Druhy den uz mel osypane brisko a zada a kazdym dnem vice a vice. 4. den jak pises uz to mel vsude. Budto ma jen jednu, coz pochybuju nebo je to neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
8.8.17 22:54

Jo a i kdyz to mel syn snad vsude. Jen na zadech kolem 80 pupinku, tak byl jen trochu unaveny. Zadna teplota, ani zvysena, nechutenstvi, proste akcni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 17:04

Jsem na tom ted tak, ze stale ma ten jeden pupinek, s takovou jakoby hlavickou, v niz je neco jako hnis… jine velke pupinky nejsou, az na to, ze si cely den mne pokozku hlavy, obliceje, nosu i oci.. stale si rukama co chvilku prejizdi vsude na hlave… muze to souviset s dalsim vysevem, nebo uz je na dalsi vysev fakt pozde… kez by.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2193
11.8.17 13:00

Takneni s ni bezte k dr…neni to stipanec, svedet ji muze napr. z jidla cokoliv je to vic jak tyden a pres net. Vam. nikdo neporadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.8.17 13:01

Nestovice se rozjedou do druheho dne ne po tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.17 21:18

@kavulenka jasne ze sme byli u Dr. 8) ale pry to muze byt a nemusi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.17 21:19

@kavulenka pry muze probehnout cele stadium na jednom pupinku a pak se to muze cele rozjet, tot me zkusenosti cerstve posbirane z okoli :)

• Citovat
  • Upravit
30.6.19 19:47

Neštovice?

Dobrý den, mohou to být neštovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
30.6.19 20:19

To spíš vypadá jako potníček

• načítám...