Neštovice?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
6.2.14 18:44
To fole, mě omyjou. Má vodový pochýřek, okolo je to takové růžové, má 37,5 teplotu, mě asi švihne :zed: :zed:
@Sibyla0 píše:
Samozřejmě.. Pravděpodobně se slabým průběhem. Hele vím, že máš blbou zkušenost, může to být i něco jiného - molusky, impetigo.. Neštovice jsou vyloženě jakoby puchýřky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 18:51

@terinka4444 mala ma nestovice prave ted ;) Dnes den 11. Uz ji odpadavaji stroupky. Naockovana proti nim neni. Nevim proc te to tak rozhodilo, ale nejspis mas k tomu duvod :hug: Ja jsem ji nasadila krome tekuteho pudru i homeopatika a snasi to skvele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.14 18:55

Protože mám k ní dvouletou, těžkého atopika, momentálně má spoustu ložisek, ta jestli chytí neštovice, tak se půjdem zastřelit :zed:

Ta není naočkovaná krom hexy na nic, špatně sníší očkování.

Prosím tě, co je za homeopatika a jak je dávkuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 18:59

@terinka4444 Tak ted uz chapu :hug:
Daphne mezereum D12 3× denne 5 globuli. V akutnim stavu i casteji.Jsou i homeo pri podezreni na nestovice, kdyz jeste nepropukly. Napriklad kdyz dite prislo do styku s nekym s nestovicemi. Kouknu na to a napisu ;) Ono je to nezastavi, ale z, irni prubeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 19:05

@terinka4444 Rhus toxicodendron C7 a hned po vyskytnuti prvni nestovice Anagallis C5.3× denne 3-5 globuli. 3-4 denne. U te dvoulete bych dala 3 globuli 4× denne ;) A pri zasychani a tvoreni stroupku to co jsem psala vyse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.14 19:08

Moc děkuju, zítra pro to letím. Prosím tě, mám jít zítra s těma neštovicemi k doktoru? Nebo má být jako v karanténě a nikam nechodit? Zítra ráno brnknu sestře, jen aby manžel kdyžtak zůstal doma a nejel do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 19:12

@terinka4444 karantena ano, brkni k dr a oni ti reknou.Nech si napsat i fenistil kapky a kombinuj to s temi homeopatiky. Nevim jestli to bude v lekarnach v CR, ale zeptej se i na PoksClin.Ja to kombinuji s tim tekutym pudrem a krasne to zasycha vsechno uz od druheho dne ;) Drzim palce at to probehne v mirnejsi forme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 19:15

@terinka4444 jeste neco, pokud to dostane mala a je atopik tak ty puchyrky potupkavej tim tekutym pudrem tak, aby se to co nejmene dotklo okolni kuze. Nejlepsi je na to vatova tycinka do usi.Mala trpi na obcasne zacervenani kuze v kolenich jamkach a dost ji to tam podrazdilo kuzi jak jsem to mazala smahem :oops: Bepanten nastesti zabral rychle. A ten PoksClin se muze celoplosne na cele telo, to je ta vyhodamu nej, ze naneses penu a krasne vetres do cele kuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.14 19:29
@Haku píše:
@terinka4444 jeste neco, pokud to dostane mala a je atopik tak ty puchyrky potupkavej tim tekutym pudrem tak, aby se to co nejmene dotklo okolni kuze. Nejlepsi je na to vatova tycinka do usi.Mala trpi na obcasne zacervenani kuze v kolenich jamkach a dost ji to tam podrazdilo kuzi jak jsem to mazala smahem :oops: Bepanten nastesti zabral rychle. A ten PoksClin se muze celoplosne na cele telo, to je ta vyhodamu nej, ze naneses penu a krasne vetres do cele kuze.

moc děkuju, vážně. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.14 19:32

@terinka4444 doktorce zavolej, ono je to různý, ale většinou to chce vidět. Pozve si vás buď zvlášť nebo některé ordinace mají zvláštní vchod, právě kvůli hodně infekčním nemocem. A drž se, pamatuju si co si psala o bráchovi, tak je to těžký, ale říkej si, že to bude mít hladký průběh a mladší to aspoň bude mít za sebou a bude zbytek života už chráněná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 19:33
@terinka4444 píše:
moc děkuju, vážně. díky

Neni za co :hug: Dej mi pak, prosim, vedet co a jak a jestli ta homeopatika zabrala. Pokud to starsi ma tak je opravdu na 99% chytne i mladsi :? Inkubacni doba je az 20 dnu.Ja mam s homeopatiky dobre zkusenosti ne jen ted pri nestovicich, ale celkove ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.14 19:37

@Sibyla0 děkuju
@Haku i tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
6.2.14 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.14 19:41

Holky, prosím, jak rychle trvá, než se dítě „osype“ neštovicemi?
Syn (4roky) měl ve čtvrtek večer cca 5pupínků, ale protože byl celý den lyžovat, myslela jsem, že to jsou potničky.
V pátek ráno jsem jej kontrolovala, nic nepřibylo. Včera večer jich měl možná 10 (možná ani to ne, ale po těle, nic ve vlasech).
A dnes jsme přišli z karnevalu mám jich o pár víc, nějaký pupínek je i ve vlasech, ale… nic jej nesvědí, nemá teplotu. Tak vůbec nevím.

Když jsem se dívala na foto na netu, všude jsou děti osypané od hlavy až k patě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.2.14 11:16

Dcerka měla včera horečku a pak se začla osypávat. Je atopik. Myslíte, že to vypadá na neštovice? K doktorce jdeme až zítra. Pupínky má i na hlavě, jak v obličeji, tak ve vlasové části hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí