Neštovice ? Rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76675
18.6.21 21:26
@Stevia píše:
Já nemyslím, že to jsou neštovice…
Takhle velká holka už by těch pupenů měla mnohem víc, navíc vypadá ten pupínek jinak…

moje dcera měla 6! neštoviček a žádnou teplotu, nicméně to na 1000 % neštovice byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.6.21 21:27
@Květinka.kvitek píše:
@Jakaku jsme týden po (nemoci) teplota rýma kašel práve :lol:.
Hmmm…:-D Ok, tak podle toho taky nic nepoznáš…:-D Tak ti zbývá jen kontrolovat ty pupínky:-)
@Květinka.kvitek píše:
@Jakaku jsme týden po (nemoci) teplota rýma kašel práve :lol:.
:-D no tak nic… Sleduj pupínky a uvidíš:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.6.21 21:32

@Květinka.kvitek ukažte paní doktorce i to znaménko, co má dcera dole na zádech - vypadá dost tmavé, ať to zkoukne odborným pohledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.6.21 21:32
@stinga píše:
moje dcera měla 6! neštoviček a žádnou teplotu, nicméně to na 1000 % neštovice byly

Bral mudr krev na protilátky? nebo podle čeho to víš na 1000%?
Nerýpu, jen u posledního podobný průběh a první dva klasika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.6.21 21:38
@Stevia píše:
Bral mudr krev na protilátky? nebo podle čeho to víš na 1000%?
Nerýpu, jen u posledního podobný průběh a první dva klasika…

celá školka měla neštovice, já se bála, jak budeme mít zkažené Vánoce a proběhlo to v úplné pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 21:39

@stinga máme od miminka stejneho pediatra, zkoumalo se to už když byla malá. Akorát se to zvětšuje sni :think:,jiné znaménko zůstane malé ale čím víc Kačenka roste tím víc sní roste i znaménko. Ale údajně je to vše v pořádku. Tak jsem zvědavá jestli se pupínky nalejou. Má je namazané teďka jsem byla v pokojíčku a má další dva na nohou že bych je přehlédla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
18.6.21 21:40

@Květinka.kvitek ty a hlavně miminko jste v bezpečí. Kdyžtak počítej, že to chytí všechny děti. Neštovice léčí symptomaticky, takže stačí k lékaři hlásit. A do školky, školy určitě zavolej. Ale podle fotek si nemyslím, že to jsou.
Poštípaní a hodně jsme byli mockrát. I takhle druhý den víc. Taky jsem myslela, že na nás došlo s neštovicema :lol: Akorát jsem byla poštípaná vždycky nejvíc já a neštovice jsem prodělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
18.6.21 21:41

@Květinka.kvitek @Fiducia za mně též jsou to typické neštovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 21:43

@Fiducia teď jsem s toho blázen i tak jsem ji to všechno namazalmpudrem má jich víc jak 25 tich pupínků pak jsem to přestala počítat :D kdyby to neštovice byli, bylo by fajn kdyby to měli všechny děti naráz. Než přijde miminko, aby to pak nemělo miminko i starší děti by mě piclo :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 21:44

@stinga Má mamka to teda taky říká že to jsou neštovice že jsme s bráchou také takhle začínali 3 týdenní kůru. Ale vice hlav více moudrosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.6.21 21:48
@stinga píše:
moje dcera měla 6! neštoviček a žádnou teplotu, nicméně to na 1000 % neštovice byly

Bacha na to, pokud měla takhle mírný průběh, nemusela si vytvořit protilátky ;) @Květinka.kvitek sleduj ty pupínky a uvidíš. Když se nalijou, je to jasný. Taky se jí to mohlo vyrazit teď z toho horka, zvlášť jestli je po nemoci.

Příspěvek upraven 18.06.21 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 21:49

@Kvestorka samozdrejme je to možné budu to sledovat děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
18.6.21 21:50

@Květinka.kvitek jo, to chápu. Já se vždycky děsila, že mi dcera přinese neštovice, nebo jinou radost, když byli mladší mimina :zed:
Jak říkám, za mě to na neštovice nevypadá, a rozhodně to není důvod k návštěvě pohotovosti. Kdyžtak telefonická konzultace, kdyby to bylo jo hodně. Mají i pojišťovny asistenční služby, lékař na telefonu, přes víkend se může hodit.
Ale kdyby byly, tak ať jsou rychle pryč :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.6.21 22:28

Tak u mně neštovice takhle vypadaly a bez rýmy a s úplně mini teplotou. Takže za mně to jsou ony. Nechci stresovat, ale jestli jsi měla v dětství hodně mírný průběh, můžeš chytit znova, já je v těhotenství chytila, ale jestli už jsi ke konci, tak to neva. U mně to bylo i v první půlce těhotenství bez následků (ale stresík byl, to teda určitě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
18.6.21 23:03

Ahoj třeba to pomůže. Dcera má za sebou neštovice, měla je loni v prosinci a diky tomu, že jsem to dokumentovat, tak posílám jak vypadal výsev prvních dnů. Dcera byla zcela bez teplot, nachlazení a horečky. Za to já je dostala po druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí