Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
K stipancum… ja minuly rok po keskovacce v okoli Lednice a jejich rybnicku aspol jsem mela tech stipancu cca 50-60.. takze i vetsi pocet muzou byt jen stipance.
@Martha03 jsem v 17tt mám strach jak čert ale jsem očkovaná v dětství i jsem je prodělala… ;( Jedny neštovice co dokážou ![]()
@Květinka.kvitek píše:
@Martha03 jsem v 17tt mám strach jak čert ale jsem očkovaná v dětství i jsem je prodělala… ;( Jedny neštovice co dokážou
Tak to bude dobrý… neboj. Já jsem teď taky těhotná a jsem ráda, že snad už mám jistotu. Měla jsem je jako dítě, v pubertě pásový opar a na Vánoce zase. I doktorka čuměla jak je to možné, asi nějaká anomálie, ale já mám vždycky samý lepší
Přeji zdravíčko
Rozhodně s tím nikam nejezděte. Hlavně ne na pohotovost, akorát byste dostali vynadáno, že jezdíte mezi děti s tak nakažlivou nemocí. Pudr taky nekupuj, lepší je fenistil gel. Jedině zavolej pediatrovi, pokud potřebuješ ošetřovačku, patrně ti i doporučí něco na svědění. Mimochodem dcera známé dostala neštovice i když byla naočkovaná.
Tak hlásím, dnes jsme byli u doktorky pediatra. Máme neštovice všechny tři děti naráz. Naštěstí lehký průběh zatím. Všem děkuji za rady ![]()
Dobrý den, prosím o radu, myslíte, že se jedná o neštovice? Syn bez teplot, jsme na dovolené, řešíme, zda se vrátit domů a navštívit Dr. Mockrát děkuji ![]()
Zdravím, nemůžeme se doma dohodnout zda to neštovice jsou nebo nejsou. Dr nám řekl že neví jestli to nejsou stipance, budu rád za nějaký názor. Diky ![]()
Těžko říct když si tim neni jistý ani doktor
namazte fenistilem a bud to zmizi nebo ne ![]()
@Honaneq
Také jsme byli u doktora, taky si není jistý, každopádně jsme na počtu 45, některé má nalité tekutinou. Za mě to neštovice jsou. U nás fenistil nezabral ![]()