Neštovice ? Rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2250
18.6.21 23:58

K stipancum… ja minuly rok po keskovacce v okoli Lednice a jejich rybnicku aspol jsem mela tech stipancu cca 50-60.. takze i vetsi pocet muzou byt jen stipance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.21 06:04

@Martha03 jsem v 17tt mám strach jak čert ale jsem očkovaná v dětství i jsem je prodělala… ;( Jedny neštovice co dokážou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.6.21 08:57
@Květinka.kvitek píše:
@Martha03 jsem v 17tt mám strach jak čert ale jsem očkovaná v dětství i jsem je prodělala… ;( Jedny neštovice co dokážou :mrgreen:

Tak to bude dobrý… neboj. Já jsem teď taky těhotná a jsem ráda, že snad už mám jistotu. Měla jsem je jako dítě, v pubertě pásový opar a na Vánoce zase. I doktorka čuměla jak je to možné, asi nějaká anomálie, ale já mám vždycky samý lepší :lol: Přeji zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
21.6.21 12:10

@Květinka.kvitek jak jste na tom? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
21.6.21 12:20

Rozhodně s tím nikam nejezděte. Hlavně ne na pohotovost, akorát byste dostali vynadáno, že jezdíte mezi děti s tak nakažlivou nemocí. Pudr taky nekupuj, lepší je fenistil gel. Jedině zavolej pediatrovi, pokud potřebuješ ošetřovačku, patrně ti i doporučí něco na svědění. Mimochodem dcera známé dostala neštovice i když byla naočkovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.21 14:27

Tak hlásím, dnes jsme byli u doktorky pediatra. Máme neštovice všechny tři děti naráz. Naštěstí lehký průběh zatím. Všem děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 17:18

Neštovice?

Dobrý den, prosím o radu, myslíte, že se jedná o neštovice? Syn bez teplot, jsme na dovolené, řešíme, zda se vrátit domů a navštívit Dr. Mockrát děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
5.8.21 09:45

Jsou nebo nejsou neštovice

Zdravím, nemůžeme se doma dohodnout zda to neštovice jsou nebo nejsou. Dr nám řekl že neví jestli to nejsou stipance, budu rád za nějaký názor. Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
5.8.21 09:57

Těžko říct když si tim neni jistý ani doktor :nevim: :lol: namazte fenistilem a bud to zmizi nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.8.21 12:55

@Honaneq
Také jsme byli u doktora, taky si není jistý, každopádně jsme na počtu 45, některé má nalité tekutinou. Za mě to neštovice jsou. U nás fenistil nezabral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí