(Ne)stud dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
3.2.19 14:05

No, tak když mi bylo 20, tak jsem taky u moře běhala bez podprsenky, to si to člověk ještě mohl dovolit. Doma chodíme bez podprsenky, jak byla loni vedra, tak jen v kalhotkách, venku po zahradě taky bez podprsenky, celé léto loni skoro, do bazénu chodíme nazí. Dcera 12 let se prostě v šatně vysvleče a jde do koupelny nahá, já dělám totéž a malá prvňačka totéž. Manžel to nedělá, ten chodí v trenkách do té koupelny ( taky bez podprsenky :mrgreen: ). Děti se zatím před tátou nestydí a neschovávají. Já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
3.2.19 14:26

Já byla stejná a nikomu to doma nepřišlo divné..teda jen jsem brala ohled na bráchu a v jeho přítomnosti s prsama ven nechodila. Proč jí chceš za každou cenu kupovat podprsenku? Za rok jí bude 18 :zed: Ať si chodí jak je jí pohodlno. Já třeba podprdu do školy nikdy nenosila a nebyla jsem jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
3.2.19 16:19
@Anna85 píše:
O tom taky nemluvim, ale psala ze kolikrat se projde i bez toho trika :)

Stejne jako jeji otec, tak proc by ona nemohla? A matka je zas nahore bez na plazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
3.2.19 16:32
@j.a.n.i1 píše:
Stejne jako jeji otec, tak proc by ona nemohla? A matka je zas nahore bez na plazi…

Vážně ti přijde totéž, když chodí bez trika chlap a holka s prsama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
3.2.19 16:40
@Eemii píše:

Ano, v soukromí mi to prijde naprosto totez, tam at si tak klidne chodi obs. A vlastne i na vetejnosti, tak to neni vhodne ani u chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.2.19 16:59
@Eemii píše:

Ja v tom vidim velky rozdil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
3.2.19 17:08
@Anna85 píše:
Ja v tom vidim velky rozdil :lol:

I ja. Vůbec by mi nevadilo, ze je na plazi bez podprdy, i ze bez ni chodí doma. Ani nějaký přeběhnutí z koupelny. Ale chození doma bez trika, by mi teda u tak velké holky vadilo. A abych řekla pravdu, něco takového slyším poprvé. Nejsem žádný puritan, běžně přede mnou rodiče prošli nazí, běžně jsem se s nima koupala. Chodila jsem s dedou do sauny. Ale v nějakých cca dvanácti, jak mi začaly rasit prsa, mi to začalo být nepříjemný a sama jsem s tím přestala..zacala se k tátovi točit zády, při převlékani atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.2.19 17:50

Zy blaho, tak toto si teda nedovedu představit…je mi 25 a nikdy bych před nikym z rodiny v 17letech nepřišla nahá 8o 8o a to jsem vzdycky měla hezkou postavu a prsicka který nepobouri…nevím,aby z tvé dcery nevyrostla nakonec nejaka prostitutka :mrgreen: podle mě by každý měl mít trochu studu,ale každý to má asi jinak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.19 18:08

Já nevím holky, každá jsme asi nějaká, ale vždyť ta holka nechodí úplně nahá, chodí v podstatě tak, jak běžně chodí druhá půlka lidstva. Být to kluk, tak mu taky neřeknete, ať doma chodí v horku v tričku. Samozřejmě, jsou místa kde je nevhdödné se odhalovat a to jak u mužů tak u žen, ale myslím, že pláž a domácnost těmi místy nejsou. A že jsou prsa u ženy erotický symbol? Tak proč nosíme výstřihy? Mně přijde na hlavu ten trend, který prosazují hlavně facebook atd. že klidně ať jsou vidět skoro celý prsa, jen ať nejsou vidět bradavky. Mnozí chlapi je mají větší jak ženský a neřeší to. Mimochodem byly doby, kdy ani kotník u ženské nesměl být vidět, muslimky berou za intimní část těla vlasy…No možná jsem až moc volnomyšlenkářka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
465
3.2.19 19:09
@Anonymní píše:
Já nevím holky, každá jsme asi nějaká, ale vždyť ta holka nechodí úplně nahá, chodí v podstatě tak, jak běžně chodí druhá půlka lidstva. Být to kluk, tak mu taky neřeknete, ať doma chodí v horku v tričku. Samozřejmě, jsou místa kde je nevhdödné se odhalovat a to jak u mužů tak u žen, ale myslím, že pláž a domácnost těmi místy nejsou. A že jsou prsa u ženy erotický symbol? Tak proč nosíme výstřihy? Mně přijde na hlavu ten trend, který prosazují hlavně facebook atd. že klidně ať jsou vidět skoro celý prsa, jen ať nejsou vidět bradavky.

Prostě žijeme v době a v kultuře, v jaké žijeme… Pokud se dcera zakladatelky diskuse přestěhuje do buše, tak tam to asi nikdo řešit nebude. Jinak podle mě dřív muže vzrušovalo i ženské lýtko, protože se s ženskou nahotou téměř nesetkávali. Prsa jsou prostě v naší době erotický symbol, protože je to jedna z mála částí těla, která se obvykle zakrývá. Jinak hluboké výstřihy se taky často považují za neslušné. Někteří chlapi dokonce tvrdí, že si takto oblečené ženy koledují o znásilnění… Neříkám, že takové tvrzení je v pořádku. Ale tak neoblékám se snad jenom kvůli sobě. A pokud třeba nechcu, aby se mi chlapi místo do očí dívali do výstřihu… Snad si neobleču výstřih až k pupku. Pro tebe prsa třeba erotický symbol nejsou, ale to neznamená, že na tvoje prsa tak nikdo reagovat nebude - např. erekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.2.19 12:19

Tak já doma běhám v létě nahoře bez, jen v kalhotkách. Loni skoro celé léto, jaké bylo horko. Po zahradě naší běhám taky jen v kalhotkách, loni skoro celé léto. Pravda, že nám sem není vidět zvenku, takže zase jen manžel a děti. Takže mi přijde přirozené, že tak chodí i dcery. Jako prsa jsou erotický symbol, fajn, taky tak nechodíme na ulici mezi lidi. Ale doma? před kým má to dítě schovávat sexuální symbol? před tátou? copak pro tátu jsou dceřiny prsa sexuální symbol? A jdeme dál, prý by z ní mohla vyrůst prostitutka. To jako fakt? To jsou názory 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová