Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chci se zeptat, jak moc jsou vám sympatické matky dětí, s nímž chodí vaše dítě nebo děti do školky? já jsem překvapená, že je to ještě větší slepičinec- pardon, než jsem čekala.
@tasa Nevím, z dobrý den a nashledanou nemohu nic moc vyvozovat…
Tak některá je sympatictejsi některá min to je jasne.
I ty které třeba mi sympatické nejsou ze zdvořilosti pozdravim, třeba prohodime pár slov v šatne nebo před skolkou.
Z někým jsme navázali vic kontakt, že si tykame a bavime se, decka se navstevuji.
Strávila jsem teď 3/4 roku ve skolce, že jsem tam na záskok pracovala, na vesnici.
Stačí?
prostě jedním uchem tam, jedním ven a neresim.
@tasa Jak definuješ slepičinec a jaká jsi ty, podle svého mínění? Ten slepičinec je u vás nějak homogenní, scházejí se bez tebe a ty je posuzuješ zpovzdálí?
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Nevím, z dobrý den a nashledanou nemohu nic moc vyvozovat…
TAky to tak mám, já jsem si z toho zatím nestačila ničeho všimnout. Navíc u nás se ve školce scházejí i tetičky, tatínci, babičky, dědečkové, lidi všeho druhu.
Vadí mi jen ti, kteří nezdraví tzn. ani neodpoví na pozdrav. A jsou to maminky i tatínkové.
@tasa píše:
Chci se zeptat, jak moc jsou vám sympatické matky dětí, s nímž chodí vaše dítě nebo děti do školky? já jsem překvapená, že je to ještě větší slepičinec- pardon, než jsem čekala.
Slepicinec v jakem smyslu? Ty se zdrzujes ve skolce nejak dyl nez na obleceni/svleceni ditete?
Do školky chodím se dvěmi dětmi pro mé další dvě děti - kromě pozdravu při příchodu a odchodu si fakt těch ostatních rodičů moc nestíhám všímat
Sympatičtí jsou mi ti, co pozdraví - ideálně s úsměvem - zbytek neregistruju ![]()
@tasa nejsou mi sympatické maminky, co zakládají takové diskuse.
Ja teda jeste dite ve skolce nemam, ale je to jako v zivote, ne? Nekdo ti je a nekdo neni sympaticky. Rict ze matky jsou slepice zavani podobnou diskusi, ze matky s detma jsou zanedbane smudly
proste nektera je a nektera neni, tak to neres, jen je pozdrav a vic se s nima nebav
@evill píše:
Slepicinec v jakem smyslu? Ty se zdrzujes ve skolce nejak dyl nez na obleceni/svleceni ditete?
my chodíváme s dětma na hřiště a poslouchat ten rozhovor matek, to někdy žasnu, co z nich vypadne. myslím z matek, ne z dětí
Mně akorát vadí, že přijdou do šatny a nepozdraví. Při odchodu to samé.
Ale jedná se o pár lidí, ale hlava mi to nebere.
@tasa píše:
u nás jsou maminky různé, ale připadají mi v pohodě..máme tam maminku evidentně velmi dobře situovanou i maminku která má doma velmi skromné poměry, máme tam maminku která je od pohledu hyperprotektivní i maminku co zase neřeší skoro nic, ale když se vzájemně pozdravíme a prohodíme pár slov, tak mi přijde, že prostě jsou takové normální no.. všem jde o děti..