(Ne)sympatické maminky z MŠ

10726
27.2.16 10:07

(ne)sympatické maminky z MŠ

Chci se zeptat, jak moc jsou vám sympatické matky dětí, s nímž chodí vaše dítě nebo děti do školky? já jsem překvapená, že je to ještě větší slepičinec- pardon, než jsem čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101562
27.2.16 10:12

@tasa Nevím, z dobrý den a nashledanou nemohu nic moc vyvozovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.2.16 10:12

Tak některá je sympatictejsi některá min to je jasne.
I ty které třeba mi sympatické nejsou ze zdvořilosti pozdravim, třeba prohodime pár slov v šatne nebo před skolkou.
Z někým jsme navázali vic kontakt, že si tykame a bavime se, decka se navstevuji.
Strávila jsem teď 3/4 roku ve skolce, že jsem tam na záskok pracovala, na vesnici.
Stačí? :mrgreen: prostě jedním uchem tam, jedním ven a neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9332
27.2.16 10:14

@tasa Jak definuješ slepičinec a jaká jsi ty, podle svého mínění? Ten slepičinec je u vás nějak homogenní, scházejí se bez tebe a ty je posuzuješ zpovzdálí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9332
27.2.16 10:16
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Nevím, z dobrý den a nashledanou nemohu nic moc vyvozovat…

TAky to tak mám, já jsem si z toho zatím nestačila ničeho všimnout. Navíc u nás se ve školce scházejí i tetičky, tatínci, babičky, dědečkové, lidi všeho druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
27.2.16 10:21

Vadí mi jen ti, kteří nezdraví tzn. ani neodpoví na pozdrav. A jsou to maminky i tatínkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
27.2.16 10:21
@tasa píše:
Chci se zeptat, jak moc jsou vám sympatické matky dětí, s nímž chodí vaše dítě nebo děti do školky? já jsem překvapená, že je to ještě větší slepičinec- pardon, než jsem čekala.

Slepicinec v jakem smyslu? Ty se zdrzujes ve skolce nejak dyl nez na obleceni/svleceni ditete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
27.2.16 10:28

:mrgreen: Do školky chodím se dvěmi dětmi pro mé další dvě děti - kromě pozdravu při příchodu a odchodu si fakt těch ostatních rodičů moc nestíhám všímat :mrgreen: Sympatičtí jsou mi ti, co pozdraví - ideálně s úsměvem - zbytek neregistruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.2.16 10:29

@tasa nejsou mi sympatické maminky, co zakládají takové diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.2.16 10:33
@berry4 píše:
@tasa nejsou mi sympatické maminky, co zakládají takové diskuse.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
27.2.16 10:35

Ja teda jeste dite ve skolce nemam, ale je to jako v zivote, ne? Nekdo ti je a nekdo neni sympaticky. Rict ze matky jsou slepice zavani podobnou diskusi, ze matky s detma jsou zanedbane smudly :lol: proste nektera je a nektera neni, tak to neres, jen je pozdrav a vic se s nima nebav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
27.2.16 10:36

Po tréninku na epipi máš problém? :mrgreen: @tasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.2.16 10:37
@evill píše:
Slepicinec v jakem smyslu? Ty se zdrzujes ve skolce nejak dyl nez na obleceni/svleceni ditete?

my chodíváme s dětma na hřiště a poslouchat ten rozhovor matek, to někdy žasnu, co z nich vypadne. myslím z matek, ne z dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.2.16 10:38

Mně akorát vadí, že přijdou do šatny a nepozdraví. Při odchodu to samé. :nevim: Ale jedná se o pár lidí, ale hlava mi to nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.2.16 10:38
@tasa píše:

u nás jsou maminky různé, ale připadají mi v pohodě..máme tam maminku evidentně velmi dobře situovanou i maminku která má doma velmi skromné poměry, máme tam maminku která je od pohledu hyperprotektivní i maminku co zase neřeší skoro nic, ale když se vzájemně pozdravíme a prohodíme pár slov, tak mi přijde, že prostě jsou takové normální no.. všem jde o děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí