Netekoucí lahvička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
@Limi123 dobrý tip, moc děkuji. Za ty penízky to ráda vyzkouším, i kdyby nám tekly tak mě to tolik mrzet nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
… jinak ty s brckem jsme meli take, tam nebyl problem s tecenim pri padu, ale obcas jsem blbe zasroubovala ten uzaver, nebo casem prestal tesnit a pak mi to nekam vyteklo. Ten Kubik je bezkonkurencni (vyzkousela jsem toho take hodne) a vidam ho i kolem sebe casto, takze nejsem jedina.
- Citovat
- Upravit
Ta „růžová“ kojenecká voda je značky: Rajec. Tuhle lahvičku používám
.
Na tehlech lahvičkach syn konečně pochopil princip netekoupich pitek
.
Jen pozor, aby dítě pítko nekousalo. Logopedka doporučuje pítko, které „končí před zubama“. Syn to vždy zkousne při pití:-( (mám na mysli lahvičku Rajec). Proto lahvičku nechám na ven a doma už bude muset trénovat pití z hrnečku/sklenicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimi92 mam dve deti a take jsme vyzkouseli dost lahvicek
s brckem byla fajn od tescomy. jinak skvele byly od nuk, se savickou a pak se sportovnim uzaverem. a ted uz jsme davno presli na obyc od piti s tim netekoucim uzaverem, jak pise @Limi123 . od kubika nebo od jupika, fakt vubec netecou. koupim, vypijeme obsah, chvili pouzivame a pak ji proste vyhodim a koupime dalsi. zadne slozite myti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ted používáme tuhle https://www.hudy.cz/…82-1812.html a jsem teda maximálně spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V domacich potrebach Orion jsme koupili pro kluka termosku s brckem.Neteče,je za dobré peníze a zatím se jeví jako neznicitelna a to je co říct po zkusenosti s láhvemi od Tescomy.Za me doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc děkuji za doporučení… O té termosce z Tescomy jsem četla dobré recenze, tak uvidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obema klukum davam piti do lahvi od Kubik Waterrr, naprosto netecou, daji se i zavrit, kdyz je prevazim. Mladsi ji ma od 6 mesicu na vodu.
Kdyz chci mensi velikost netekouci lahve, tak takova 0.33l ruzova kojenecka voda, co maji treba v DM, ta ma take bezkapkove vicko.