Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkrátka chci, aby se držel od mojí rodiny, jinak ať si chodí s kým chce. ![]()
@Anonymní píše: Žádné žárlení, jen na něho nechci už koukat. Myslela jsem si, že už ho neuvidím do smrti.![]()
Potřebuju vymyslet, jak jim to překazit, aby se rozešli.
Upozorňuji předem, že takovéhle chování (i třeba myšlené dobře - ač v tomto případě tomu nevěřím) se ti vrátí, tak pozor na to
.
@Anonymní píše: Žádné žárlení, jen na něho nechci už koukat. Myslela jsem si, že už ho neuvidím do smrti.…ty chceš a on nikdo z nich není moc zvědavý, co bys ráda ty…po tvých příspěvcích si myslím, že jim to překazit nezvládneš a spíš si to rozházíš se svou rodinou…![]()
@Anonymní píše: Žádné žárlení, jen na něho nechci už koukat. Myslela jsem si, že už ho neuvidím do smrti.![]()
Aha, tak to bych se do toho nemíchala, akorát se ztrapníš před svojí rodinou.
Vy bydlíte všichni nějak poblíž?
a co na nem bylo spatne? Alkoholik, nemakacenko, dluhy, chorobny zarlivec, gambler… ![]()
Jestli nic z toho, tak te to prece drasat nemusi. Treba si zrovna sednou.
Taky mi prijde ze zarlis. Ale chapu to, taky by me to asi stvalo, je to normalni a kdo rika ze ne tak keca.
ale asi s tim fakt nic neudelas. Leda holt nejak intrikacit. Zkusit nahodit nejakou lecku nebo tak. Ale asi bych to nechala bejt, pak si budes vycitat az ti bude neter brecet na rameni se zlomenym srdcem a ty budes vedet ze za to vsechno treba muzes ty..
Nech lidi žít svůj život. Přej a bude ti přáno. A pokud on má nějakou nějakou nepřekonatelnou chybu, pak ona na ni dojde i bez tvé pomoci. Přemýšlet, jak někomu něco překazit, znamená pouze tvou nevyzrálost.
@Anonymní píše:
Zjistila jsem, že dospělá dcera mojí sestry se dala dohromady s mým ex. Ráda bych jí to nějak vymluvila, nebo překazila.Skazí si s ním život. Nějaké návrhy, jak na to?
Kolik je jí a kolik ex?
A co teda tobě udělal tak strašného, že pro neteř neni dobrý?
Třeba dospěl a dozral s předchozích chyb a bude jim to klapat.
Pokud je to takový průserář, tak o tom zřejmě neteř ví, ne? A pokud to nevadí ani neteři, tak proč do toho šťourat? Budeš vypadat jako pomstychtivá bývalka… ![]()
Pane bože ještě že já nemám tak zlou tetu
Normálně to je na
vůbec bych se do toho nepletla a přála jim to
Věř že i na tebe někde čeká ten pravej a nekaž štěstí vlastní rodině
Fakt že bych si kvůli nějakému mužskému rozesra.. rodinu ![]()
prosím tě toto je šílený - přečti si to po sobě.. jen já já já..čili ti vůbec nejde o neteř ale tebe… já ho nechci vidět tak jim to překazím.. no nazdar ![]()
seš vůbec dospělá?
Pokud má ten dotyčný nějakou vadu charakteru, nebo patologickou závislost, a
opravdu ti záleží na neteři, tak ji na tu skutečnost upozorni a nech na ní, jak s tím naloží.
Příspěvek upraven 21.02.16 v 19:44
Žádné žárlení, jen na něho nechci už koukat. Myslela jsem si, že už ho neuvidím do smrti.