Neteř chodí s mým expřítelem.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
21.2.16 19:42
@Anonymní píše: Žádné žárlení, jen na něho nechci už koukat. Myslela jsem si, že už ho neuvidím do smrti. :pocitac: :pocitac: Potřebuju vymyslet, jak jim to překazit, aby se rozešli.

Co provedl tak strašného?
Odpovíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.2.16 19:45

Takže z dobrého úmyslu pomoci neteři se vyklubal sobecký a zákeřný tah. Ty budeš teda velmi milá tetička. Možná bych se ani nedivila, kdyby se za tím „zničeným životem“ skrývala jen jeho iniciativa k rozchodu (a pokud se takto podle chováš běžně, tak je dobré, že tvůj ex hodil nohy na ramena). Netvrdím, že to tak bylo, ale působí to tak na mě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.16 19:52
@TSMoruga píše:
Takže z dobrého úmyslu pomoci neteři se vyklubal sobecký a zákeřný tah. Ty budeš teda velmi milá tetička. Možná bych se ani nedivila, kdyby se za tím „zničeným životem“ skrývala jen jeho iniciativa k rozchodu (a pokud se takto podle chováš běžně, tak je dobré, že tvůj ex hodil nohy na ramena). Netvrdím, že to tak bylo, ale působí to tak na mě. :think:

odešla jsem od něj já a prostě ho už nechci vidět, to je tak těžké pochopit :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3165
21.2.16 19:57
@Anonymní píše:
odešla jsem od něj já a prostě ho už nechci vidět, to je tak těžké pochopit :jazyk:

A zdá se ti zcela logické někomu ničit vztah jenom proto, že problém máš ty sama? To je tvůj problém, že ho nechceš vídat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.2.16 19:58

Každopádně to tak těžké pochopit není, vlastně to zcela chápu, ale co už je nepochopitelné, tak snaha někomu zničit kvůli tomu vztah. Říká ti něco svědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
21.2.16 20:06

Musi se spalit sama, nech to na ni, jeste se s ni rozhadas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
21.2.16 23:27

Uprimne, delas tady hystericky scény a pak nereknes o co jde. Tak se priste blbe neptej. Je to těžký pochopit, kdyz nikdo nevi o co jde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.2.16 01:46

@Tiffany1 Tak ono není složité pochopit to, že nechce svého ex vidět (psala to výše), ale věřím, že už nikdo z nás nechápe, proč kvůli jejímu problému (že exe nechce vidět), chce zničit vztah své neteři. :poblion:

První psala, že jí jde o neteř, aby se nespálila ona a o pár příspěvků dál šlo hlavně o to, že ona exe nechce vidět a kvůli toho by jim to nejraději překazila. Tím, že se ani nevyjádřila k velmi opakujícím se otázkám, tak si člověk o tom všem dokáže udělat obrázek. Alespoň podle mě zakladatelku netrápí to, že by se neteř mohla „spálit“, ale spíše to, že exe bude muset vídat. :nevim:

Nevím, jak je to v jiných rodinách, ale zajímalo by mě, jak často by se měli vídat, že to bude tak nesnesitelný problém. :nevim:

Pokud mám minulost vyřešenou, vůbec mi nedělá problém exe vidět. :mrgreen: Abych ho nechtěla vidět, to by musel být kriminálník nebo těmto lidem podobný, kvůli kterého jsem měla problémy se zákonem, dluhy atd. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
22.2.16 02:41

@TSMoruga No, tak jsem to myslela… Nechapu, proc by to mel byt takový problem, kdyz odejdu ja a mam to tedy zjevně vyřešené…
Tak to ma asi jiny duvod… A sorry, ani mi nepřijde moc dospělé napsat na diskuzní forum - poraďte mi, jak někomu překazit vztah :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
22.2.16 09:57

V případě, že je dotyčný alkoholik, smažka, mlátil tě, okrádal nebo něco podobného, bych s neteří promluvila. Nějak hezky: „Víš, jsem ráda, že jsi s XY šťastná, ale v době, kdy jsme spolu byli, měl takový a makový problém a záleží mi na tom, aby tě do toho nezatáhl/neublížil ti.“

Na dotazy, co se konkrétně mezi vámi stalo, jsi neodpověděla, z dosavadních příspěvků působíš prostě jako zhrzená exka. Myslím, že je na místě tě upozornit, že snaha rozbít neteři vztah jen proto, že ty už prostě nikdy dotyčného vidět nechceš, může skončit tak, že neteř už nikdy nebude chtít vidět tebe. A byla by v právu. Snažit se zničit někomu fungující vztah jen z důvodu nějaké své osobní frustrace je fakt sviňárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí