Netoužím být supermatka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20518
1.8.12 12:00

Netoužím být supermatka

Milé maminky.

Jsem vytočená. To předesílám.

Jsem vytočená, prootže mám pocit, že kdo není supermatka nebo po tom netouží, je automaticky odsouzen na pranýř. Holky nezlobte se, ale co tady čtu, to je někdy neskutečný. Jsou pochopitelně holky, co po tom opravdu bytostně touží a snaží se za každou cenu pro své děti jen to nejlepší a nejdokonalejší. OK, to vám nikdo vytktnut nemůže. Mně ale velmi velmi velmi moc mrzí, jak některé se navážíte do těch, které prostě tyhle pohnutky nemají. No a co. Znamená to snad, že své děti nemilujeme???

A konečně, je t asi to nejtěžší téma. Které mně vlastně vyprovokovalo. Téma, kdy těhule si není jistá, zda dítě chce. Je mi za ty holky stydno, co si tu musí vyslecnout!!! Za to, že se svěřily se svými obavami??? :poblion

UVĚDOMUJETE SI, že proto je tu tahle diskuze - abychom se tu mohly všechny svěřit se svými raodstmi, ale i starostmi??? Že vůbec není fér tady vytahovat, že já jsem šťatsná a ty nešťastná - tudíž jsi to TY, kdo není tak úplně v pořádku???

A to je se vším vlastně.

Co jsem chtěla říct? Uberte, holky. Trochu tolerance k okolí. By to neškodilo. :nevim:

Já totiž po tituli Miss dětská biosvíčková totiž vůůůůůbec netoužím. A vůbec si nemyslím, že bych své děti proto měla mít méně ráda.

Jo, a pokud usoudíte, že další diskuze naprd, tak… máte vlastně pravdu. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1aktak1
1.8.12 12:02

:palec: :potlesk: souhlas, vím na co narážíš ;) taky se nestačím divit, jak některé vůbec nemají ani trochu pochopení k druhým… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
1.8.12 12:03

Bravo :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
29436
1.8.12 12:03

Příspěvek upraven 06.11.19 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
1.8.12 12:04
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.8.12 12:05

@Emilie :potlesk: Je to přesně, jak píšeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.12 12:05

Jen bych k tomu dodala, že to cítím stejně… naštěstí se už podobných diskuzí nezúčastňuju, ale… čím jsem starší, tím méně toužím býti supermatkou.
Ono je to asi o vývoji - jak mém, tak dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.8.12 12:06

Pěkně napsané, Emi, souhlasím :potlesk: :potlesk: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3248
1.8.12 12:06

:pankac: :pankac: :pankac: A teď je to konečně venku :pankac: :pankac:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.8.12 12:07

Co přesně je to ta supermatka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
1.8.12 12:07

@Emilie
vím, o které diskuzi mluvíš. Nepřispívám pouze čtu. Je to strašný a smutný zároveň ty příspěvky. Tolik zla a zloby převlečené za dobro. Já si vždycky představím, že tohle může být pro tu nešťastnou ženskou první krůček, napíše svoje pocity otevřeně, protože jinam třeba ani nemůže a BUM, BUM, BUM. Myslím, že ty příspěvky jsou hodně kontraproduktivní.

Souhlasím plně s tvým názorem, že mnoho stresu je spojenos tím, že člověk nesmí ventilovat svoje negativní pocity, tu stínovou stránku mateřství. Nebo prostě to jenom má jinak a je zle.

• Citovat
  • Upravit
46867
1.8.12 12:10

Husty ( to by rekla dcera) :mrgreen:.
:potlesk: :potlesk: pekne napsany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.8.12 12:11

Naprostý souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.8.12 12:12

Hoďte někdo prosím link na tu diskuzi, vůbec nevím, která bije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
1.8.12 12:13
:kytka: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat