Netoužím být supermatka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Jura007 píše:
A není to ta, co nedávno s velkým humbukem odsud odcházela?
ktera? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty jo, tak teď jsem napnutá jak kšandy, kdo tady teda odcházel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette píše:
@blorchi To teda. Vyprávím mu celý dva týdny, že pojedu na oslavu, jak se mi nechce jet vlakem a kdo tam všechno bude a že nevím co tam budu jíst a kde budu spát apod. On se zájmem poslouchá, kýve, říká jo jo, no jo, hm hm. A když v sobotu brzo ráno vstanu ptá se co blbnu. Říkám mu že přece jedu na tu oslavu a on se ptá na kterou a pak mi řekne ať s sebou vezmu psa. A když mu říkám že pes pochopitelně zůstává s ním doma, protože cestovat vlakem se psem by bylo dost náročný tak se hrozně diví, že jedu vlakem.![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, tak to nebude ona. No nic, asi dělám planý poplach. Ale už jsem si taky cosi vyslechl; nebo že bych byl abnormálně citlivý??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura myslel Marru, vid Juro?
to že jsi na ni vysazenej, neznamená, že může za všechny špatnosti světa
ty tu ted prováděl spíš člen z řad mužů ![]()
Příspěvek upraven 01.08.12 v 13:36
- Citovat
- Upravit
@Suzume píše:
Ty jo, tak teď jsem napnutá jak kšandy, kdo tady teda odcházel
Nedávno odcházela ta, co se velmi projevovala v diskusích o umělém přerušení. No a na nick si nevzpomínám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
Aha, tak to nebude ona. No nic, asi dělám planý poplach. Ale už jsem si taky cosi vyslechl; nebo že bych byl abnormálně citlivý???
upřímně vůbec netuším, o čem mluvíš. Už tu moc nepobývám, mám lepší věci na práci a poslední dobou mě tu spousta věcí sere a nebaví mě to tu jako dřív
- Citovat
- Upravit
Tak jestli můžu tak bych si vám taky ráda postěžovala ![]()
nejde ani tak o emimino, ale o tchýni, která vychovala 4 děti a ví nejlíp co a jak…má přesně stanovený ve kterém měsíci musí začít růst zuby, ve kterém musí začít dítě chodit, ve kterém musí kolik vážit a měřit…absolutně nechápe, že každé dítě to má jinak a že není zaostalé nebo zanedbávané když nejede podle jejího plánu. Máma která porodí dítě menší než 50cm a hubenější než 3,60kg v těhotenství pořádně nejedla a nestarala se…dítě, které má po porodu novorozeneckou žloutenku jí má proto, že má špatnou mámu, která se o něj dostatečně nestará…
řeknu vám, že už teď se děsím s čím přijde příště…nikomu bych takovouhle tchýni nepřála
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak kdo rozesílal ostré SZ nevím, mně je nikdo nepíše, protože se sem nechodím hádat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ana11 píše:
Nedávno odcházela ta, co se velmi projevovala v diskusích o umělém přerušení. No a na nick si nevzpomínám
jo ta taky vlastně odcházela a ta teda stála za to ![]()
- Citovat
- Upravit
@Máca9312 no supermatka-tchýně je úplně jiný a nebezpečnější druh supermatky. Tu mám taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, vpluji do proudu slov ![]()
Emilie,
ano, máš pravdu a také chci říct, že chci být supermatka, ale jen pro své děti.
Intuitivně plout správným směrem a rozhodovat se dle zdravého selského rozumu a vlastního mínění. K okolí se chovat tak, jak bych si přála, aby se chovalo ke mne.
První dvě mi to skvěle potvrzují a zbytek jejich drobných vadiček je otázkou tolerance ![]()
Některé diskuse fakt nechápu, ale asi je to dobou - všude v reklamách naklizeno, nažehleno, načančáno, usměvavo, bezchybno, vydesignováno - ve filmech to samé.....tak se nedivím, že to u některých občas dopadne jak v Biomanželce nebo špatné reklamě na Jar.
Všeho s mírou, tedy pokud zrovna někde nesedí v putyce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdo odsud odcházel???