Netoužím být supermatka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
1.8.12 13:15

Ahoj holky, nečetla jsem celou diskusi ale chci se pochlubit, že já jsem SUPERMATKA. :-D ráno totiž vstávám na šestou a chodím spát o půlnoci až mám vše hotové a i přesto se dokážu přes den na prťouse smát a hrát si s ním. Radši s ním jdu běhat na hřiště než abych šla ke kadeřnici, nebo na netu četla jaký je nejnovější doporučení pediatrů atd. A teď ruku na srdce: Která z vás tohle nedělá? KAŽDÁ!!! Všechny jsme supermatky protože děláme jen to, co považujeme za nejlepší pro svoje děti ne? Každá v noci vstáváme a utěšujeme když mrňavec měl špatnej sen nebo mu rostou zuby :-D Bejt supermatka neni o tom, mít denně naklizeno, navařeno, a vypadat jako panička z americkýho předměstí :-D je to o tom, že pro svý dítě udělám cokoli, jen aby bylo zdravý a mělo překrásný dětství.
Ale nebudu řikat, že někdy se jako supermatka necejtim. Občas jo například když moje kamarádka na tejdenní dovolený umyla synovi flaštičku, ze který denně pil jen dvakrát :-D proti tomuhle jsem vážně hvězda :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.8.12 13:16

@blorchi A pozná se to na tom dítěti? Totiž ten klučík ke kterýmu jeho máma takhle mluvila, mluvil úplně normálně. A to, že mu to musíš zopakovat i třikrát podle mě nic neznamená - příteli to někdy musím opakovat i víckrát a mentálně je v pořádku, jen přemýšlí nad kravinama a vůbec mě nevnímá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.8.12 13:17
@Jura007 píše:
On tady někdo takový je? 8o Tak to bych dotyčnou osobu rád poznal osobně… :think:

I já mám bohužel podobnou zkušenost, kdy mi pak uživatelka posílala škaredé SZ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
1.8.12 13:18

@Jura007 To si piš, že je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.8.12 13:19
@Lynette píše:
A jinak co se definice supermatky týče, jednu jsem nedávno potkala v tramvaji a jsem si jistá že to supermatka byla jak vyšitá a byl to pro mě dost odstrašující případ. Dítě se zeptá kdy budou vystupovat a ona na něj nepřirozeně nahlas, pomalu a s nepřirozeně dokonalou artikulací: Už je to tam jen malinký kousíček. :roll: Jestli někdy budu se svým dítětem mluvit takhle, tak si dám sama jednu z každý strany. Matka mluvila s dítětem jako s debilem, který nerozumí normální řeči a musí se na něj mluvit zpomaleně a obzvlášť zřetelně a použití nespisovné koncovky se nejspíš trestá minimálně smrtí.

Takhle mluví jedna má známá, měla neslyšící dítě

• Citovat
  • Upravit
8996

@Lizinka3 Všechno jsem pochopila, ale tu flaštičku ne - asi si sedím na vedení. Prosím o podrobné vysvětlení celé události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@Lynette píše:
@blorchi A pozná se to na tom dítěti? Totiž ten klučík ke kterýmu jeho máma takhle mluvila, mluvil úplně normálně. A to, že mu to musíš zopakovat i třikrát podle mě nic neznamená - příteli to někdy musím opakovat i víckrát a mentálně je v pořádku, jen přemýšlí nad kravinama a vůbec mě nevnímá. :D

Ne ne nepozna. Vzhledove urcite ne.No s tema chlapama, tam bych to uz mozna oznacila za retardaci, pac ti mi prijdou vsichni nekdy zpomaleni :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7631
1.8.12 13:20

@Suzume @maritimka A je to známá, výrazná a častá uživatelka emimina nebo nováček? :?: :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.8.12 13:20
@Lynette píše:
@Lizinka3 Všechno jsem pochopila, ale tu flaštičku ne - asi si sedím na vedení. Prosím o podrobné vysvětlení celé události.

Je tak to bych taky prosila :think:

• Citovat
  • Upravit
18305
1.8.12 13:22
@maritimka píše:
@Jura007 To si piš, že je :(

Aha, tak už jsem si málem připadal jak exot - a myslel, jsem si, že moje zkušenost je nesdělitelná a že mně to nikdo nebude věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.8.12 13:23
@Suzume píše:
@Jura007 píše:
On tady někdo takový je? 8o Tak to bych dotyčnou osobu rád poznal osobně… :think:
I já mám bohužel podobnou zkušenost, kdy mi pak uživatelka posílala škaredé SZ :nevim:

Ja taky, ale neni pravidlem, ze v ni musi mit vulgarni slova. Delat nekomu z emimi peklo, jde i jinak :roll:

• Citovat
  • Upravit
20518
1.8.12 13:25

Taky jsem nepochopila ten hrnek :nevim: jestli jsem teda špína, nebo suprmatka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393

No, že jsme byli na dovolený a neměla s sebou věci na mytí nádobí a za celejch 6 dnů si ode mě jar půjčila jen dvakrát, takže dítěti myla lahvičku, ze který pije jen dvakrát pořádně jarem. No humus. já když ráno udělám klukovi čajdu do flaštičky, tak už odpoledne je taková zevnitř oblemcaná a tak a on chudák jí mě tři dny nemytou. Už chápete? nebo to blbě píšu?
Já jsem tím jen chtěla říct, že moje dítě leze po zemi a pak si strčí prst do pusy. Tak jako řikám si že aspoň bude mít imunitu ale abych mu nebyla nádobí, ze kterýho jí to mi rozum nebere :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996

@blorchi To teda. Vyprávím mu celý dva týdny, že pojedu na oslavu, jak se mi nechce jet vlakem a kdo tam všechno bude a že nevím co tam budu jíst a kde budu spát apod. On se zájmem poslouchá, kýve, říká jo jo, no jo, hm hm. A když v sobotu brzo ráno vstanu ptá se co blbnu. Říkám mu že přece jedu na tu oslavu a on se ptá na kterou a pak mi řekne ať s sebou vezmu psa. A když mu říkám že pes pochopitelně zůstává s ním doma, protože cestovat vlakem se psem by bylo dost náročný tak se hrozně diví, že jedu vlakem. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.8.12 13:27
@Kaczenka píše:
@Suzume @maritimka A je to známá, výrazná a častá uživatelka emimina nebo nováček? :?: :?: 8o

A není to ta, co nedávno s velkým humbukem odsud odcházela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat