Netradiční jméno pro děvče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.26 20:31

@annali Auror je hodně v cizině, jen v Čechách zatím nenabraly tolik na oblíbenosti, ale myslím si, že to přijde :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 20:31
@884135 píše: Více

Bože, no tak bude u soustruhu. Až vyroste tak tu bude už téměř zapomenuté povolání. Hlavně teda ten manuální soustruh kde se musí měnit nože a měřit. Ne CNC. A vůbec bůh ví na jaké úrovni ty stroje budou.
Ono je asi jedno jestli vrut udělá Božena nebo Diana, hlavně, že to umí ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 20:32

@Yasmen Jee vy jste taky Jasmína? :dance:

• Citovat
  • Upravit
2611
8.2.26 20:32
@Sany80s píše: Více

Maialen - chudák dítě, bude mít přezdívku majolka. A s příjmením to může být pěkná trapárna. Někdy rodiče svoji " malost" dohánějí extrabuřty ve jménu dětí a je to směšné. Myslete na to. Nikdo nechce, aby se nad jménem dítěte někdo pobaveně ušklíbal.

Příspěvek upraven 08.02.26 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 20:33

@Sonmi Lea se mi líbila, ale znáte takové to, když to jméno máte spojené s konkrétní osobou :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 20:34

@klamonožka zkusím mrknout, nejde mi za každou cenu o neobvyklost, ale zase nemusí být ve třídě tři, že :lol:

• Citovat
  • Upravit
6626
8.2.26 20:35
@Anonymní píše: Více

My máme Teodoru. Nebo třeba Katrin, Brigita, Brita, Sára, Antonie, Karolína… Zrovna dívčích jmen je tolik krásných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@klamonožka je děkuju, kouknu

• Citovat
  • Upravit
12836
@884135 píše: Více

Nermám nejmenší tušení, co je majolka a nikdy jsem neřekla, že bych ta jména dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše: Více

Dcera má ve školce Marcelku a taky jenom jednou :lol:. Ale zato všude samá Eliška, Amálka, Anička, Bára, Ema…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.26 20:36

@884135 chápu, ale opravdu nemám potřebu se opičit, prostě se mi vnitřně zalíbilo. Nehledám senzaci, vzala jsem si tabulku schválených jmen ze stránek ministerstva a hledala a vybrala, co se mi líbilo.

• Citovat
  • Upravit
6626
8.2.26 20:36
@Beruska999999 píše: Více

Růžena, Libuše…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
8.2.26 20:37

Jsou to pěkná jména, Aurora mi tedy přijde zvláštní, ale proč ne.. Děti berou jakákoliv jména v pohodě, bych řekla, berou to jako fakt, jestli je někdo Jana nebo Aurora. Průšvih je, když je navedou dospělí, haha, to je jako blablabla.
Akorát bych teda jméno oznámila až po porodu, v rámci zachování zdravých nervů, a nezošklivení dalšího jména. My to tak udělali, a je to super. Potom už nikdo kecy mít nebude, pokud to není blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.2.26 20:37
@Sany80s píše: Více

majolka je majonéza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.26 20:38
@Janli píše: Více

Heleď, my máme Sáru, bylo to manželovo vysněné jméno už X let, mně se taky líbí, ale musím uznat, že v posledních letech ho skoro má každá druhá. I v malinké školce, kam dcera chodí (24 dětí celkem) jsou dvě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence