Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Než Jorgu. To raději fakt Auroru. Mobil si opravuje, jak chce
.
Příspěvek upraven 08.02.26 v 22:10
My máme Timeu a ještě se mi líbí Noemi. Z těch vypsaných jmen se mi líbí asi nejvíc Lily (Lilien). V rodině máme neobvyklé jméno Salome
@Kelsey1 píše: Více
Arwen je opravdu dívčí jméno, ale teď jak si to napsala, tak ke klukům by mi šlo fakt lépe ![]()
Proč si tohle děláte, že sdělujete jméno předem…
Vždy se bude chtít někdo vyjádřit. My to nechali až po porodu a bylo to to nejlepší rozhodnutí.
Zakladatelko, jestli se ti ta jména líbí, tak jedno prostě vyber a dej. V dnešní době všemožných originálních a zahraničních jmen si myslím, že dítě nijak zvlášť vyčnívat nebude.
Pokud bych měla doplnit nějaká další netradiční jména, co mě napadají, tak tady: Mara, Maya, Marlen, Florentina, Celestýna, Carmina, Ava, Inéz, Inna, Noemi/Naomi, Milentina, Evita, Aurélie… A tak ![]()
@Markéta188 píše: Více… mě tedy u Aurory hned napadla ta ruská, válečná loď.
@Markéta188 píše: Více
Arwen je z Pana prstenů, ne? Nějaká princezna?
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
No on si každý najde ke každému jménu něco.
A kdyby tady měl někdo ještě přemýšlet nad tím, že dítě ho nebude umět ani vyslovit, tak to si rovnou můžeme vyškrtat i jména s R a Ř.
@Markéta188 píše: Více
Dik. Já na ty Pány prstenů a Harry Pottery moc nejsem.
@Anna766 píše: Více
A to já taky neee. Říkala mi to sestřenice, když si tak pojmenovala psa ![]()
@plesata_katastrofa
Noemi je krásná, noblesní a dobře se vyslovuje
@plesata_katastrofa noo chyba, u prvního se vědělo, že to bude kluk a po tátovi. No teď u druhého to má být holka a samozřejmě téměř všechny ženy v rodině k tomu mají co říct. Ja když nad tím teď přemýšlím, tak mám podezření, že to s tou Adriankou/Ariankou udělali naschvál a měli klid 😀
@Markéta188 no, tak kdybych chtěla být tak origo, tak zrovna tohle do výběru hodím, když jsou jen 3
Ne, je to srdcovka, ale výběr už je řekla bych dokončen a teď to „jen“ rozseknout z toho co máme ![]()
Muj syn ma totálně zahraniční jmeno k typicky českému příjmení. Nikdo to ve škole neřeší, tak to te trápit nemusí.