Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
Mě přijdou téměř všechny jména právě hodně obvyklá. Lili, Mia i Róza podle mě patří dneska ke všem Améliím, Sofiím a Terezkám. Jo a Viktorkám a Valinkám ![]()
Aurora mi s prominutím přijde jako dobrá pomsta
člověk si dneska nemůže být jistej, jestli změní příjmení..nebo jak bude mluvit.. přece jen jsou tam dvě R. Nedokážu si představit ani dospělou ženu Auroru ![]()
Sami teď řešíme jméno pro holčičku a rozhodujeme se nakonec mezi dvěma. Několikrát jsem projížděla seznam na babyonline, přijde mi asi největší a dá se tam narazit na fakt pěkný jména.
Co Melisa? Karin, Diana.. Dala bych, co se líbí vám hlavně..
@Anna766 píše: Více
Naše starší má od kolegů manžela přezdívku/pracovní jméno Arielka. Před narozením ji nechali ušít velkého plyšáka zajíce, kde má vyšité Arielka. Kdyby to nebyl prášek, tak by klidně Ariel byla.
@Agnes86 píše: Více
Melánie prý mají v rodině dvě. Podobné jako Melisa. Oběma se říká Mel, Melinka.
@schnulla píše: Více
Ano, mají stejná oslovení. Ještě Amélie. Ta vlastně taky.
Jasmína je krásné jméno, též Lilibeth, Auroru bych nedávala - kor teď v nekonečné ruské válce, a je to tvrdé,
zmiňovali tady Aurélii - je to podobné, hezké a neotřelé,
též Miriam nebo Adriana jsou hezká netuctová jména
Já bych teda zůstala u původní verze, ty ostatní nejsou zajímavá, naopak mi evokují, že někdo chtěl být originální a vlastně není.
Ale napadá mě třeba varianta Arien/Aura /Auri/Ariana?
Mně se to jméno Aurora vlastně i líbí, ale ne úplně v tomto tvaru. 👍
Kamarádka teď dala Zaru. Docela mě to nadchlo.
Příspěvek upraven 08.02.26 v 21:10
@izabe tak jak jsem psala výše, tohle jsou jména vybíraná podle toho, co se mi líbí. Jen třeba Miu budu zvažovat prostě míň, my měli ve třídě 2 Nikoly a byl v tom sem tam bordel a ani jedna nebyla nadšená ![]()
@schnulla Melánky už máme v rodině 2